TULOKSET 2010

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Mikkoli, 16.5.2010.

  1. tonsku78

    tonsku78 Gearhead

    kisat

    Mull kaveri kerto ja, että kisat keskeytetty(fhra:n sivuilta)! mitä helvettiä?, tarkistin fyyran sivuilta, ja löysin saman kisakertomuksen...se olikin 2009!!!

    Jos nyt sais edes lukemia ajoista etc...ja vielä tältä kaudelta?
    Tulokset olis kiva...

    Muista jtuista päätteellen siellä menny kaikki mennyt hyvin? harmi ku ei lähetty, erotetaan meteorologi.

    Tony S/SS669
     
  2. supo

    supo Double Gearhead

    Kyllä ne tulokset tulee aivan varmasti,tuli seurattu torstaista ratatalkoista lähtien koko viikonlopun ja voin vakuuttaa että joku käsipari varmasti vielä lisää olisi mahtunut mukaan eli FHRA:N väki varmasti teki kaikkensa että saimme helvetin hienon avauskisan pitää eli odotellaan vielä pikku hetki!!!Tuo talven tulipalo ei varmasti auttanut hommaa!!!Terv:Spet 1937,Kari "Supo" Laitinen Ps.kaikki joukolla Alastaron kisoihin eikä täällä netissä vinkua,nimittäin siellä kuulee tuloksen heti!!!
     
  3. SC 285

    SC 285 1st gear

    Ihmisillä kun on myös muutakin aktiviteettia, kuin olla kisoissa. Mutta olis kiva kuitenkin seurata kisoja netin välityksellä. Tai ainakin niitä tuloksia.
     
  4. C-barge

    C-barge Gearhead

    Nii. En sit tiedä miten muut, mut kyllä mun mielestä noi tulokset on uutisia siinä missä vaikkapa formula tai rallituloksetkin, ja jos tätä lajia yrittää markkinoida, niin mitenhän se mahtaa onnistua ilman edes tulospalvelua? Onks sellasia toimitettu edes lehdille? Toivottavasti tuokin asia saadaan kuntoon. Sunnuntain yleisömäärässäkin näkyi kenties toi tiedotuksen täydellinen puuttuminen?
     
  5. Cruisemissile

    Cruisemissile 1st gear

    No onhan perustelu. Vaikka ajatus talkooväestä hyvä onkin, niin kysymyksessä on kuitenkin voittoa tuottavan? yrityksen tukeminen. Miettikääs nyt ihan oikeasti mitä olisi maksanut yhden ihmisen hetkellinen työpanos koko viikonlopun aikana...kenties yhden osallistujamaksun verran?

    Mun mielestä tulosten toimittaminen viipymättä yleisölle on tehokasta markkinointiviestintää ja tukee erinomaisesti yrityksen imagoa ja tunnettuutta. Kysymyksessä on varmaankin vahinko, jota ei tämän tason organisaatiossa enää tapahdu...vai? Näin sponsorin ominaisuudessa oman teamin tekemiset kiinnostaa, vaikka en 500 kilometriä ehtinytkään ajamaan...yhteen suuntaan. Puhelimitse sain kyllä raporttia, mutta on siellä jengillä muutakin tekemistä, kuin soitella sponsoreille.
     
  6. finvalp

    finvalp 1st gear

    Jos kilpailijoita 200 sponsoreita ainaki 2000 . . .
    Ja ei sponsorit välttämättä tule kisoihin , iso iso kiitos heille tuesta jota ilman moni ei osallistuis .
    Netti kuiten helpoin reitti seurata sen kaverin tuloksia jolle rahaa tai muuta
    tukea antaa . Meilläki 4 kisaan 1600 km lenkki ... kahteen kotikisaan vain 500 -800 km .

    Kehitysterveisin Arvi Piittisjärvi
     
  7. jussi308

    jussi308 1st gear

    k

    joillain oli pikku ongelmia :rotfl: mutta kiitollinen saa olla että saatiin vessa paikalle, siitä suuri kiitos tiimille ja Kamasassa koitetaan tosiaan ajaa jo kilpaa. Tuntus että kun noi tekniset ongelmat korjataan niin autossa on nyt potentiaalia.
     
  8. J-Lo

    J-Lo 1st gear

    Sen kummemmin tulospalvelua tai sen puutetta kommentoimatta, kisan puolesta homma toimi hienosti ja oli mukava palata kuvioihin.
     
  9. Bitti

    Bitti 3rd gear

    Datan saa ulos korpulla tekstimuodossa. Ei tosin samaan aikaan kun ajetaan (vaatii DOSsiin boottaamisen).
     
  10. Titta

    Titta 1st gear

    Tulospalvelu avauskisaan oli järjestetty, mutta force majeure esti vastaavan henkilön paikallaolon Motoparkissa.
    Valitettavasti sijaista ei saatu nopealla aikataululla hoidettua, joten tulospalvelua ja päivityksiä ei voitu järjestää olemassaolevilla toimitsijaresursseilla.

    -Joni Kauppinen
     
  11. Uba

    Uba 1st gear

    Täysin ymmärrettävää. Pienellä porukalla, kun ollaan liikeellä näitä sattuu -eikä ole kenenkään syy.

    Sitä ei ymmärrä, miksei esim. netissä "jonnin joutavaa" jauhavat yhdistyksen johtohenkilöt voineet laittaa asiasta lyhyttä viestiä lauantaina vaikka tälle keskustelupalstalle. Olisi jäänyt tämäkin keskustelu lyhyeksi.
     
  12. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Onhan se ymmärrettävää että jos pienellä porukalla tehdään niin vaikeaa on mut on se nykyaikana aika huonoa kun vieläkään jo muutama päivä kisojen päättymisestä niistä ei oo saatu yhtään mitään tietoa ja tuloksia julkisuuteen edes FHRA:n omille sivuille.
    Eli yhä vaan edelleen siellä sivuilla mainostetaan tulevaa kauden avauskisaa kun siellä ei oo kai kukaan vielä huomannu että sehän ajettiin jo :poff:
     
  13. finvalp

    finvalp 1st gear

  14. Mikkoli

    Mikkoli Gearhead

    Titta:lle kiitos infosta!!
    Ja Uba puhut asiaa!!
    Kuten alussa toivoin niin toivottavasti koski vain avauskisaa... :eek:
     
  15. Fe

    Fe 1st gear

    Edelleen kaipaillaan tuloksia. Jos jollain on SB:n tulokset niin kiinnostaisi vilkaista...
     
  16. joopa

    joopa 1st gear

    Fpda:n ja fhra:n järjestämän drifting kisan tuloksia kyllä löyty hakemalla mut ei suoraanajon tuloksia millään.Ei kai se nyt niin tarkkaa oo kunhan kisan voittaja tietää Sm-sarjaa johtavansa kisan jälkeen.Kait siellä toimistolla nyt joku tietsikka toimii kun viime viikolla oli eurodragsteria motoparkin kisasta infottu,pitäsköhän niitä tuloksia eurodragsterilta kysellä kun ei niitä täällä Finlandiassa näy?
     
  17. sippimies

    sippimies 1st gear

    Vesahan sanoi et tätä tehdään pienellä porukalla,ja pienellä palkalla .
    Aina kaikki valittaa kaikesta ja kun ei tuloksia saada esiin ,on helppo pienen ryhän tehdä provoo siellä.
    Vesa arvon TJ ja hyvästä tahdosta teet talkoilla ja ilmaiseksija lainaat kaikkea, niin talkoa nyt ne vitun tulokset esiin KIITOS.
    Vai olïko liikaa pyydetty?????
     
  18. Titta

    Titta 1st gear

    Tämä aihe kannattaa nostaa keskusteluun tulevassa vuosikokouksissa järjestön johdon kanssa, nettifoorumilla kirjoittelu ei ikävä kyllä asiaa ratkaise. Ainakaan nopealla aikataululla.

    Nää on niitä asioita joissa on useampia puolia, eikä kuittailu helpota kenenkään oloa. Itselleni oli tärkeintä että saatiin ajettua niitä tuloksia, koitetaan vielä saada ne nettiin muidenkin kuin paikallaolleiden tietoon.

    -Joni
     
  19. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tällaset force majeure tapaukset on tietysti ihan ymmärrettäviä, mutta miks siinäkin oli täys salamyhkäsyyden verho? Kaikkia kunnia tossa organisatiossa mukana olijoille, siellä on paljon asioita jotka toimivat erinomaisen hyvin ja kaikki mukanaolijat varmasti tekevät voitavansa, mut lisäks sieltä välillä putkahtaa asioita jotka toimivat erittäin huonosti. Ne onneks vähän vaihtelee minkä vois kuvitella olla merkki onkeen ottamisesta, mut yks mikä on ja säilyy on tiedotus, eli sen puute. Sen on ilmeisesti sitten ajateltu olevan korvattavissa selittelyllä. Jos en ihan väärin muista, niin tääkin asia on ollut tuolla vuosikokouksessa esillä ainakin kerran, ellei kaksikin. :poff:
     
  20. transport01

    transport01 3rd gear

    Kommentoin ihan yleisellä tasolla, kun en tunne ko organisaatiota.

    Samantyyppiset ongelmat tuppaa olemaan joka yhdistyksessä, yrityksessä ja organisaatiossa. Toiset hanskaa ne toiset ei, mutta ongelmat on samat kaikilla.

    Onko vuosikokouksessa vain valitettu tiedottamisen puutetta, vai onko sinne tuonut joku konkreettisen ehdotuksen miten asia ratkaistaan?

    Jos asioihin haluaa parannusta, niin yleensä varmin tapa on tehdä avaimet käteen valmis järkevä ehdotus, minkä mukaan voi toimia jatkossa.

    Jos ehdotus on kaikin puolin järkevä, niin se yleensä hyväksytään ja sen jälkeen operatiiviset toimijat toimivat sen mukaan ja kaikki sujuu ehdottajan toiveidenmukaan.

    Työtähän tuollaisen hyvän ja kaikinpuolin järkevän ehdotuksen laatiminen vaatii aina, mutta kokemus on osoittanut, että pelkkä rutina ei yleensä kanna kovin pitkälle missään organisaatiossa.
     

Kerro tästä muillekin!