Tulokset Porin kevätkisasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Drag Racing', aloittaja Uba, 24.4.2010.

 1. Uba

  Uba 1st gear

  Sori - vähän myöhässä. On ollut kolkyt vuotta muita kiireitä.

  Bonuksena kuitenkin Suomen nopeimmat varttimailiajat vuosilta 1978 - 1979.

  [​IMG]
   
 2. gremlin

  gremlin Gearhead

  Kommeeta! Tuttuja nimia listassa, aika kauan on toiset olleet koukussa lajiin.

  Luulin ensin etta Uba kyselee jo enskuun kisojen tuloksia :odroll:
   
 3. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  Kylläpä kehitys menee eteenpäin aikojen saatossa. Kuorma-autollakin pesis noi kaikki mennen tullen nykyään :rotfl:
  Aikanaan varmasti kovia tuloksia 8)
   
 4. V8-Tipu

  V8-Tipu 1st gear

  Parempi myöhään kuin ei milloinkaan..! :lol:
   
 5. BS105

  BS105 1st gear

  No näkis edes yhden kuorma auton mikä pääsis edes samoille kymmenluvuille...ja nyt en tarkoita kuorma autoksi rekisteröityjä veronkierto pick uppeja....
   
 6. MaxDura

  MaxDura Gearhead

  http://www.youtube.com/watch?v=5_cNrYPs5JM

  Rupee jo hävettään oma huono suorituskyky.
  Mutta ehkä tulevana kesänä päästään samoihin... :D
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mielenkiintosta myös se, että noita vehkeitä jaksettiin vahdata silmä tarkkana. Nyt jos joku vetäsee 12 tai 15 aikoja, niin se useimpia lähinnä haukotuttaa. Näyttääköhän se jotenkin erilaiselta kuin silloin vai onks vaan inflaatio iskenyt? Olisko kaikki kuten ennen jos ei aikoja kuulutettais, meinaan tota absoluuttista aikaahan ei oo kovinkaan helppo arvioida katsomalla?
   
 8. Anti-Midas

  Anti-Midas Gearhead

  vanhoja

  Listalla ehkä ainoa yhä sama auto/omistaja on fmila nimimerkki.
   
 9. fmila

  fmila Gearhead

  Re: vanhoja


  Kiitos vaan huomiosta. Samalla autolla -78 syksystä alkaen. Mitä sitä turhaan vaihtamaan, kun kerran hyvä on löytynyt. No nykyinen tekniikka lienee jo 6-7 set up riippuen laskenta tavasta/muistista :-?

  Vaikka "viritysaste" on noista ajoista jopa pudonnut, aika kuitenkin vartilla pudonnut :rotfl: Johtuiskohan se myös siitä inflaatiosta 8)
   
 10. gremlin

  gremlin Gearhead

  Mulla on joku mielipuolinen kuva etta olisin jossain nahnyt Engblommin ajavan Camarolla :odroll:
  Mutta Rantasen Tomilla on Mustang viela, ja n.10 muuta Mustangia :eek:
  Ja se kullan varinen T-bird on silla viela, sekin oli tuolla kisoissa mutta tais olla kansipahvi onkelmaa etta silla jai ajot ajamatta.
   
 11. Rinnewood

  Rinnewood 3rd gear

  Olet oikeassa! Engblom ja Camaro viettävät antoisia eläkepäiviä rauhallisesti cruisaten. Vaasan vappucruisingissa bongattu:
  http://public.fotki.com/rinnewood/cruis ... 05299.html
  :D
   
 12. Putte

  Putte 1st gear

  Onhan Alastarossakin nähty maltalainen 11 sekuntin Sisu noin 10 vuotta sitten.
   
 13. C-barge

  C-barge Gearhead

  Mut menikö 11 a-tarolla? On ykllä tosi hienoa ja jopa uskomatonta, että joillain on sama kalusto vielä käytössään 30 vuotta myöhemmin.
   
 14. Putte

  Putte 1st gear

  En nyt ihan satavarmasti muista menikö Alastarolla, kun en löytänyt mistään kyseiselle vahkeelle aikoja. Ainakin toinen lähtö meni heikommin ja mahtavat savut heitti putkista pihalle niin, ettei edes maalia näkynyt savun läpi. :rotfl: Onneksi tuolloin ei tullut rasvat radalle.
   
 15. Putte

  Putte 1st gear

  Mä kysäsin Bitiltä tota aikaa ja se kans muisteli, että olisi parhaallaan mennyt ton 11 tai ehkä jopa korkean 10 sekan ajan.
   
 16. fmila

  fmila Gearhead


  Eikös tuo aikanaan ollut Motoparkissa Sisu sauhuumassa. Muistan vaan kun lähti taka-akselisto lähdössä pomppimaan (tai burniksessa?) ja sen vedon jälkeen putsattiinkin rataa taas tovin... :mad:

  Aikaa en kyllä muista, mut ei mitään ihmeitä (11s) oo jäänyt mieleen tästäkään...
   
 17. Putte

  Putte 1st gear

  Onhan siellä Motoparkissakin joku koittanut nupilla kiihdyttää, mutta kyllä nää maltalaiset oli 2000-luvun alussa Alastarossa. Heillä oli piuhtaasti kiihdytyskäyttöön rakennettu Sisu, joka oli ollut säädettävänä Karjaalla ja he tulivat Alastaron finaalikisaan antamaan muutaman näytöslähdön. Tuolloin Isotalon Kari asettui heitä vastaan kisa nupillaan, mutta jäi ajoissa reilusti.
   
 18. W-409

  W-409 1st gear

  Hienoa että tällasetkin tulokset on vielä olemassa... Tosi mielenkiitoista kateltavaa, varsinkin kun ikinä en tuollon ole ollut vielä olemassakaan :( . Mutta hyvin on taso noussut kun kattoo noita aikoja ja vertaa nykyisiin aikoihin vaikkapa Street-D:ssä. Tuolloin monet autot oli paljon kilpa-automaisemman näköisiä mitä nykyään Street-ryhmien autot on. Mutta se on harmi, ettei noita autoja taida olla tossa kunnossa kun mitä ne tuolloin oli radalla pyöriessään. Onko edes yhtään?
   
 19. SQ

  SQ Gearhead

  Yhdistelmän muistissä näyttää hyvin olevan myös tuo vähemmän rauhallisesti cruisaaminen. Olikohan 13.0 aikakortti viime kesältä? Kirjaimellisesti katuolosuhteista. Korsnäs Street Race:
  http://public.fotki.com/Rinnewood/races ... 69jpg.html
   

Kerro tästä muillekin!