Tulossa kaikkien aikojen Cruising kesä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja markoyt, 4.4.2020.

  1. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Pirkanmaalla saanut ainakin cruisailla ihan rauhassa. Tainnut poliisilla olla muutakin tekemistä kuin cruisailijoita pysäytellä..
     
  2. hartsa69

    hartsa69 Double Gearhead

    mikkis83 ja malvasto tykkäävät tästä.
  3. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Hienoa, te cruisailijat olette osanneet olla rähinöimättä:
    19.4. klo 16.18 Joukkokokoontumiset eivät ole juuri työllistäneet poliisia paitsi muutamalla alueella
    Ihmiset eri puolilla Suomea vaikuttavat pääpiirteittäin pysyneen viikonloppuna omissa oloissaan, eivätkä yli kymmenen hengen joukkokokoontumiset ole juuri työllistäneet poliisia joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta.

    Yle kysyi eri alueiden poliisilaitoksilta, miten poliisi on joutunut viikonlopun aikana puuttumaan erilaisiin joukkokokoontumisiin.

    Pohjanmaalla oli ollut lauantai-iltana useammallakin paikkakunnalla jopa sadan auton kokoontumisia. Joitakin autokokoontumisia oli ollut myös Itä-Suomessa esimerkiksi Pieksämäellä ja Itä-Uudellamaalla, mutta niihin ei ollut liittynyt rähinöintiä.
     
  4. leivonharri

    leivonharri Gearhead

    Ei keski-ikäiset jenkkiautoukkelit enää jaksa flaidaa. Korkeintaan netissä purnataan, kun corvetteukko ei moikannut takaisin ja joltain pääsi taas sutaisu julkisella paikalla.
     
    dbltrbl, Dataviilaaja ja isalmela tykkäävät tästä.

Kerro tästä muillekin!