Tulossa TV:stä: ??? (Yle Areenssa katsottavissa: Katsastus)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Elky70, 10.11.2016.

 1. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Ajattelin aloittaa tälläisen ketjun jossa bongataan alan leffoja kotimaisilta ilmaisilta kanavilta. Tämä tuli mieleen viime viikonloppuna kun tuli tuo Bullit, tosin huomasin sen niin myöhään että ei ollut järkeä enää aloittaa silloin uutta ketjua.

  Aloitetaan tällä kertaa Kulttielokuvalla Svengijengi 62 eli American Graffiti. Tämäkin on nähty niin monta kertaa. Tänne voi pistää vinkkejä jos en itse huomaan mitä on tulossa, niin päivittelen otsikkoa aina seuraavaan tulossa olevaan leffaan.
   
 2. Raider Japa

  Raider Japa Gearhead

  Tälläinen ketju on jo. yleistä keskustelua, TV ohjelmat
   
 3. Elky70

  Elky70 Gearhead

  Ah, katos. En pahemmin tuolla yleisessä jorinoissa käy, niin siksi en siis huomannut tuollaista yleistä tv ohjelmat ketjua. Tällä ketjulla mulla oli idea että nimenomaan klassikoita vahvasti jenkkiautohin liittyviä leffoja huomioida.
   
 4. ET68

  ET68 1st gear

  Hyvä elky,että pistit uuden otsakkeen ,olis muuten mennyt minulta ainakin ohitse. Elokuvassa sinänsä on itsessään sen arvoinen!
   
 5. T.

  T. 3rd gear

  Pitää tallentaa. Hyvä elokuva on. Tuo suomenkielinen nimi on vaan todella huono. Miksei siitä voi käyttää alkuperäistä nimeä, joka kyllä taipuu jo nykyisin aivan mainiosti suomalaiseenkin puheeseen.
   
 6. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Hieno filmi, tosin se aina on harmillista että tuo mieleen sen saman asian kun itte muistaa että jossain vaiheessa sen äkkäs että tämä ajelu ja hauskanpito ei jatku ikusesti ja jokanen kerta saatto olla viiminen kun näki sitä porukkaa. Lopulta sitten ittekkin jättäyty niistä touhuista kun huomas ettei täällä enää muitakaan ole.
   
  impala67 tykkää tästä.
 7. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Anyway... leffa alkaa...
   
 8. wilburi

  wilburi Gearhead

  Tulipa taas katsottua :D
  Aina jaksaa kattoa vaikka monta kertaa nähäny
   
 9. xp

  xp Gearhead

  "Hieno filmi, tosin se aina on harmillista että tuo mieleen sen saman asian kun itte muistaa että jossain vaiheessa sen äkkäs että tämä ajelu ja hauskanpito ei jatku ikusesti ja jokanen kerta saatto olla viiminen kun näki sitä porukkaa. Lopulta sitten ittekkin jättäyty niistä touhuista kun huomas ettei täällä enää muitakaan ole. "

  Joo ja sitten kun vielä otetaan uusiksi niin tunnelma on kuin Anssi kelan kappaleessa Mikan faijan BMW. Elämän kohtalot ovat olleet vaihtelevia, ja tunnelma ei ole enää sama kuin nuorena.
   
 10. T.

  T. 3rd gear

  Hö! Edellisen kerran ei ollu boksi tallentanut, ja nyt älysin vasta kesken leffan että menossa on... :(
   
 11. paja1

  paja1 Gearhead

  [​IMG]

  [​IMG]

  tuli keväällä käytyä "paikan päällä" ;) ei ollu salaisen agentin vakoiluskooppeja tarjolla eikä kyllä saatu pitsaakaan kun ei ollu uuni vielä lämmin.
   
 12. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Double Gearhead

  Tällä kertaa American Graffiti jäi katsomatta, mutta kyllähän tuo aivan huippu leffa on, lukemattomia kertoja tullut katsottua ja löytyy omasta DVD-kokoelmasta kunniapaikalta.
  Olikos tällä kertaa minkälaiset käännökset, ihan puuta heinää vai yhtäöän asialinjalla ?
  Jostakin kun saisi sen vanhan version, jossa Wehny:n käännökset.

  Vaikka tuo Elisa Viihde ei muuten niin kummoinen ole, niin tuossa asiassa se pieni musta boxi on fixu...tallennuksen voi napsauttaa päälle vaikka viime minuuteilla ja aloittaa katsomisen alusta ;)
   
 13. julmajari

  julmajari Gearhead

  Viiskasi letukassa käännökseesä kuuspyttynen 327...
   
 14. paja1

  paja1 Gearhead

  ja elokuvassa sammakon kehumat 6 strömbergiäkään ei ihan pitänyt paikkaansa :D tais olla 348w 3:lla kakskurkkusella
   
 15. T.

  T. 3rd gear

  Se on hyvä siinä just kun käy näin... En ole tosin ajatellut hankkia mitään palvelua, vaan joitain tämäntapaisia elokuvia voisi hankkia ihan pulurayna. Sitten voisi katsella kun huvittaa, ja hyvällä kuvanlaadulla. Tuleehan tämäkin varmaan taas joskus jostain, mutta teemalta on mukava katsoa kun ei ole mainoskatkoja.
   
 16. Marklin

  Marklin Double Gearhead

  Tulihan tuo taas katsottua, tällä kertaa Ponu65:n seurassa lonkeroa siemaillen. En oo koskaan laskenut, montako kertaa on tuo tullut nähtyä, mutta aina vaan jaksaa viehättää, vaikka repliikitkin osaa osittain ulkoa. Taltioituna löytyy sekä VHS:llä että DVD:llä.
   
 17. heh heh©

  heh heh© Gearhead

  Joo, tuli katottua tippa linssissä. Tämmöselle vanhalle patulle tuli niin nuoruuden muistot mieleen.
  Aikoinaan tuli tuo katottua ELOKUVATEATTERISSA Porin ensi-illassa ja sitten useamman kerran TV:ssä.
  Vähän samantapaista oli meininki täällä Porin kartsalla silloin, ehkä kuitenkin pienemmässä mittakaavassa, mutta kuitenkin... voi niitä aikoja.
   
 18. toyopet

  toyopet Double Gearhead

  Itsellä jäi väliin, kun olin taas kerran soittohommissa.
  Pojalle laitoin viestiä, että muista katsoa yksi kaikkien aikojen elokuvista. No mitä se teki, oli lähtenyt pappansa mukaan Suomi-Venäjä-seuran pikkujouluihin...

  Menikö jotain pieleen kasvatuksessa...
   
  cb125twin tykkää tästä.
 19. Joe Hunt

  Joe Hunt Double Gearhead

  Mä ostin tuon leffan joltain ruotsalaiselta roddarilta VHS-kasetilla joskus 80-luvun alkupäässä.
  Samalla kasetilla oli kruisinkia itse kuvattuna ;olikohan PowerMeetti jo silloin? Suomessa todellista amerikanherkkua! Kyseinen nauha oli melkein puhki kun se lopulta hävisi jossain muuttohulinassa.
  Taisin kloppina lähettää kruunut kuoressa ja odottelin paluupostia vesi kielellä.
  Tuli toki AG katsottua Teemalta nytkin,toimii aina!
   
 20. sdfsd

  sdfsd Double Gearhead

  Täysin totta!!! Ei juma noinhan se menee....sillon kaikki oli samalla viivalla ja joku asia yhdisti. Noissa uudellentapaamisissa on sitten vähän kun kahden kerroksen väkeä, osa on töissä menee hyvin ja on ehkä muija ja perhettäkin, joku on narkki, joku pitkäaikaistyötön joku juoppo ja tunnelma on todella vaivaantunut kun ei oikeen osata enää puhua toisille tai ollaan jo niin vieraannuttu ja ajaannuttu erilleen ettei uskalla enää kysyä suoraan toisen ongelmista tai vitsailla samoista asioista mitä ennen.

  Lopulta voi kysyä että oliks tää nyt tässä ja jättää vanhat ympyrät kun ei homma enää toimi.
   
  Muokattu: 1.12.2016

Kerro tästä muillekin!