Tulppa räjähtää

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Ruumis, 20.4.2006.

  1. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Siis mitenkä se tulppa oikeen voi räjähtää irti? huonoillla kierteillä?
    Tekeekö tuhoa aikaan? irtooko seemmonen kovaakin :eek:
     
  2. caprice 86

    caprice 86 1st gear

    en tiedä räjähdyksestä mutta mennä vuosina lähti kovalla äänellä teini taunuksesta tulppa irti. syy väärä kierre . pysyi kuitenkin johdon varassa ja ainoa vahinko oli apparin housuissa :oops:
     
  3. napa

    napa 3rd gear

    alumiini kannesta on joskus lähtenyt tulppa irti (oli tiedossa, että kierteet ovat jo tosi huonot) sellainen mossahdus siitä kuului ja selvisi helicoil irtokierteen asentamisella.
     
  4. fe390

    fe390 Gearhead

    BX Citikasta lensi aikoinaan tulppa kesken kiihdytyksen konemuoviin. Oli kyllä sellainen jysäys että kuvittelin koko koneen haljenneen.
    Eipä ollut mitään vaurioita, tulppa oli vain pikkuhiljaa pyörinyt jengoissa auki.
    Kyseisen auton vioista voisi kirjoittaa melko pitkän sketsisarjan. Eikä ollut edes vanha...
     
  5. PetriS

    PetriS 1st gear

    joo, prätkästä joskus lähti kynttilä liikeradalle.
    mosahti aika hyvin tankin pohjaan. :D
     
  6. Ruumis

    Ruumis 3rd gear

    Tuliko ihan reikä tankkiin?
     
  7. kime2

    kime2 Gearhead

    Fe390 Uskon tuon täysin ja kirjotapa tänne kunnon naurupalsta,joka ei tietenkään sua naurattanut silloin. Mullakin olis jotain lisäyksiä siihen ja eräällä toisellakin täällä kirjoittelevalla saattais olla koulu ajoilta jotain(älä lyö mua täysillä kaveri) :rotfl: Ai niin tulppa-asiaahan tässä ilmeisesti käsiteltiin ja mossahti mullakin moposta tulppa jenkojen läpi ja kierteet vex ja 12v jannulla kauheat ajohalut ja tästä tämä kaikki lähti,kun korkeapainekansi tuli joltain seuraavaksi aamuksi velipojan jenkin perällä ja luukku lukossa,noh äijän kans tiirikoitiin se auki ja kansi paikalle ja nopeasti tuli myös uninen velipoika pihalle ihmettelemään :rotfl: Mulla ei ainakaan tullut reikää tankkiin,mut yllättävän lujaa se mossahti!
     
  8. Denny Crane

    Denny Crane 1st gear


    ??? :eek:
     

Kerro tästä muillekin!