Tuniinkiautojen ulkonäkö

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja toyopet, 24.2.2004.

  1. PauliP

    PauliP 1st gear

    Kaikki mikä tulee amerikasta, ei ole hyvää.

    Ja kun noita euroautoja oikein tunaroi, niin ne saattaa jopa erottua liikenteestä, mutta kun siellä ajaa Dartin romulla, niin se erottuu varmasti liikenteestä :rotfl: darttikuskia kunnioitetaan, mutta entäpä tunaroijaa???
     
  2. hannux

    hannux 1st gear

  3. janzamar

    janzamar 1st gear

    :eek: Rariossahan on se "tuner"-nappula??
    Puujal..pää vitsi... :oops:
     
  4. Classic1964

    Classic1964 Double Gearhead

  5. Guitar83

    Guitar83 1st gear

    Minulle se on aivan sama mistä se auton ulkokuori on tehty, kunhan se näyttää hyvältä ja kestää tarvittaessa kovempaakin ajoa. Kromi on tietysti aina kovin juttu (tosin ruosteherkkyys v*tuttaa), V8:sta puhumattakaan.

    Kyllähän se on totta että GTI:tä selatessa ei juuri todella säväyttäviä autoja näe. Lähes kaikkia sen lehden vehkeitä tuntuu vaivaavan se, ettei auton rakentaja ole ymmärtänyt mitä "less is more" tarkoittaa. Mielestäni hommassa on menty ns. perse edellä puuhun kun joulukuuseen ollaan lyöty niin paljon koristeita ettei kuusi näy niiden alta.

    Tietysti makuja on erilaisia, eikä toisen tekemää pidä sillä tavalla lähteä kritisoimaan jos lopputulos on oikeasti tehdyn näköinen. Hyvän maun käyttö on kuitenkin sallittua. Vaikka rajoja saa ja pitää rikkoa, kannattaisi melkein aina valita se astetta hillitympi vaihtoehto ja mikä tärkeintä, muistaa pitää kokonaisuus ehjänä. Jos se kusee, kusee kaikki muukin.
     
  6. hannux

    hannux 1st gear

  7. AstroUser

    AstroUser Gearhead

  8. toyopet

    toyopet Double Gearhead

    Renkaat on ihan liian pienet noihin pyöränaukkoihin. :odroll:
     
  9. hannux

    hannux 1st gear

    Sehän on vain rahakysymys kun laittaa isommat vanteet ja matalat renkaat.
    Mutta eihän Linkussa vaan ole 5":n pulttijako.
    Niin ja sitten pitää ostaa kaiuttimia kans.
    Niin, ja pakoputkien päät on aivan liian pienet viislitraiselle!
     
  10. dollarihymy

    dollarihymy 1st gear

    kyllähän tuunattu auto piristää katukuvaa ihan erilailla kun tavallinen massa tuotanto auto :D
     
  11. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Samaa mieltä oon tuosta, niin pitkään kun auton rakentajalla on ollut tyylitajua rakentamisessa. Nykyään vaan suurinosa liikenteessä näkyvistä on näitä hutaisemalla rakennettuja joulukuusia, joitten rakentajat on kuvitellut että autosta tulee hienompi mitä enemmän siihen on paikallisesta tuuning liikkeestä kannettu rojua, ja "kohan on" periaatteella pultattu kiinni.

    Kaikista kauhein näky liikenteessä on ympäri vuoden ja koko talven liikenteessä ryvetetty korisarja-Civicci allaan ruostuneet peltivanteet, ja auto sen näköinen ku ei olis 2 vuoteen pesty. Ei oo ollenkaan harvinainen näky.

    Kiinnostas kuulla joskus noiden autojen omistajien arvosana siitä omasta rakennelmasta. :odroll:

    Omasta mielestä monikin vähäänkään vanhempi perusauto on yksilönä hieno, kunhan on vaan pidetty kunnossa ja huolta. Harmi vaan kun moni "Tuunaajaksi" itseään kutsuva autoharrastaja ei ymmärrä että monesti ne pienet asiat tekee siitä autosta tyylikkään, eikä se 1500€ korisarja, jonka hankinnan jälkeen ei sitten ollut enää aluvanteisiinkaan varaa.. :odroll:

    Edit: Eikö niitä helevetillisen pitkiä Nettiauto linkkejä vois laittaa lyhyemmässä muodossa?
     
  12. Teukka76

    Teukka76 1st gear

    Itellä riittää käyttöauton tuunaukseksi alustasarja + alut.

    Ameriikanrauta on tarkoitus rakentaa Pro touring tyyliin kunhan sopiva yksilö löytyy.
     
  13. Rellu?

    Rellu? 1st gear

    Niinpä tuo tekee, itse en halua ruikuttaa toisten näkemyksistä, koska oma näkeys EI OLE KOSKAAN SAMA kuin muiden, miksi pitäisikään. Silloin aikanaan alkuperäinen Hot Rodding- idis oli tehdä naapuria namumpi vehje, tyylitaju oli sitten ihan toisessa rasiasa, minkä löytäminen taas on oma juttunsa.

     
  14. jnd

    jnd 1st gear

    Taitaa olla bmw:n ostoon syynä se että niiden hinnat on alkaen muutamasta satasesta ja TransAmi sieltä +5000€ mihin tuskin on heti jollain opiskelijalla varaa. Ps onhan se pemarikin kiva jos siinä on kierros kasi ;)
     

Kerro tästä muillekin!