Tuning Dart!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja AteV8, 3.1.2005.

  1. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Sinappi jengi??? :eek:
     
  2. puavo the baboon

    puavo the baboon Gearhead

    iisalmen jannuja:ruhase antti,savolais sami,heiskas jamo ja muutama muu iha asia heppu niillä oli joku tommonen dartti pari vuotta sitte.. nii se sinappi jengi nimitys tuli siitä ku jätkät oli menny jonku kämpille ravintola illan päätteex lisää dokaamaan ja ruhane oli sammunu housut puol persees ni munkki oli sikaillu ja tyhjentäny sinappi purkin sen persvakoon..ei ne homoja ole mut huumorin taju on vähä mitä sattuu..
     
  3. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Hahaahh! :D Vastaavanlaista huumoria tuo auto varmaan joutuu todistamaan tulevaisuudessakin.
     
  4. Ruumis

    Ruumis 3rd gear



    Kananverkosta vaan :rotfl:
     
  5. MANONTHEMOON

    MANONTHEMOON 3rd gear

    joo kyllä siitä voi tulla ihan nätti ja piristävä näky suomen teille :) onnea vaan projektille.
     
  6. Dodge 360

    Dodge 360 3rd gear

    missä kunnossa toi nykyään on?
     
  7. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Huonossa! :rotfl:

    Vähän liikaa (eli 5) projekteja niin edistyy melko hitaasti, ja siirtyypi kohta Valsun käyttö kunnostuksen tieltä kylmään talliin. Mutta keväämmällä taas jatketaan.

    Edit: Ai niin mutta ruiskun osat sentään on jo tilattu. Eli täähän on jo melkein valmis. :poff:
     
  8. atteman

    atteman 1st gear

    älä pilaa darttiii.. ei kuulosta hyvält
     
  9. lojo80

    lojo80 Gearhead

    projekti kuvia ois kiva nähdä.. :)
     
  10. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Eipä oo rojekti kuvissa paljoa näkemistä. Tämä oli tilanne tuossa about pari viikkoa sitten. http://i5.photobucket.com/albums/y199/A ... C00059.jpg

    Löytyypi niin paljon korjattavaa että tuskin riittää enää energiaa kovin ihmeellisiin ulkoisiin muutoksiin. Elikkäs "nykyaikaistaminen" keskittynee lähinnä sisustaan ja tekniikkaan.
    Ja on kyllä (onneksi) suunnitelmatkin hieman muuttunut... :D
     
  11. duster70blower

    duster70blower Gearhead

    eeiiiiiii...pliiiiss....ei darttia saa "pilata" moisella :eek: ....tietenkin jokaisella omat mieltymykset, mutta.......ymmärrys ei riitä :odroll: eiköstä tää darra ollu joku aika sit myynissä :-?
     
  12. -nikke-

    -nikke- Gearhead

    Mitpä siinä jos ei kerran mitään kusilaitu virityksiä ulkokuoreen tuu. :D Olispa mielenkiinto nähä tuollanen Dart sopivin modernisoinnin. Vähän Pro Touring tyyliin, mut ei kuitenkaan överiks.
     
  13. tuurna

    tuurna 1st gear

    Jos on vaan asiallisesti tehty niin aina on komeeta. Hyvää/tarkkaa työjälkee on mukava kattella. Itteäni ei tuningi nappaa, mutta kyllä sieltäkin löytyy jotain ihan ok laitoksia, ja orggis look sopii aika harvaan kotteroon. Eri rakentelu tyyleistä jos aletaan paasaamaan niin kyl sleepperi tyyli on parasta, mutta pienillä ulkoisilla modificaatioilla.
    Tsemppiä ja jaksamista auton rakentamiseen!!
    Älä tee mitään "huumori" yms paskaa laulu linttaa, ne vasta rumia on suorastaan vituttaa kattella väljillä koneillla lupsuttavia öljyn kuluttajia(nämä vehkee on niitä bensan kuluttajia ja hukkaajia!) ruosteisia ja huonolla maulla maalatuilla liekeillä yms rötösksillä peitetty metsälöytö. :mad:
     
  14. kotr

    kotr 3rd gear



    hyi helevetti teitä tuunaajia.siinä mennee taas yks moppe pilalle.. :soosoo:
     
  15. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Arvon kotr, kuten sanoin, suunnitelmat ovat onneksi hieman muuttuneet.
     
  16. impala67

    impala67 Double Gearhead

    purkaminen on helppoa--- kasaan laitto vaatii taitoa ja kärsivällisyyttä.
    dartti hieno ihan vakionakin, pistä laite läjään yksi osakokonaisuus kerrallaan niin kyllä se siitä. suosittelen aloittamaan moottorista, päristeltävyys lisää motivaatiota.
     
  17. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Näin minäkin ajattelin et pitää välissä yrittää läjätä kone, edes kaasarilla... Mutta pitänee ensin ootella että päästävät tekemään ylitöitä että olis varaa maksella laskuja, jotta sit ois varaa ostaa "turpeen" tilalle puhallusvillaa, notta sit vois siirtää Rartin lämpimään talliin, jotta vois sit todeta että on taas kesä ja kylmässäkin tallissa ois pärjänny ja että rahaa menee taas prkleesti bensaan.

    Tällä menolla myyn kohta kaikki vehkeet ja alan koti-isäks ja istun päivät leikkikentällä ja illat luen vauvalehtiä tai kudon villasukkia. Prkl! :mad:
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Se se vasta kallis harrastus onkin..
     
  19. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Mutta kotiäiti kuluttaa enemmän ku tienaa... :oops:
     
  20. Ms.Cadillac

    Ms.Cadillac 3rd gear

    ..... :eek: ....... :eek: ....... :eek: ......... :eek: ........ Enpä taida sanoa yhtään mitään.
     

Kerro tästä muillekin!