Tuning firebird

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tuning & Styling', aloittaja minkkinen, 24.9.2006.

  1. bootsi

    bootsi Gearhead

    Hieno ja onnistunut kokonaisuus... tehot vaan ulkonäön mukaisiksi. :p

    Eipä tuollaista Firebirdiä oikein muuten voikkaan rakentaa, kun kyseessä on kuitenkin "urheiluauto". :odroll:
     
  2. MillaMagia*

    MillaMagia* 1st gear

    On olemassa toinenkin tuning Firebird.Sellainen vihreä joka on messuillakin nähty viime vuonna.Mielestäni sekin on erittäin hieno.
     
  3. MillaMagia*

    MillaMagia* 1st gear

  4. tikkku

    tikkku 1st gear

    tämä fihree lintu on NAISEN auto.. ja ymmärtääkseni itse aika pitkälle tehty, työkseenkin ainakin aikanaan "auto meikkarina" ymmärtääkseni eteläisessä suomessa ja eikä mikään hassumpi tyttönen muutenkaan :lol:
    autokin ihan ok rakennelma työn jälkeltään mutta itsehän en tuollasta tekis :odroll:
     
  5. Mr_ilez

    Mr_ilez 2nd gear

    Vaikken mikään tunari olekkaan niin kyllä nää molemmat on mielestäni ihan mallikkaasti rakennettu... Siis jos vertaa suurimpaan osaan nykytuning-autoista. Mutta kyllä Dioren reptile vaan vetää voiton näistä kahdesta!! :)
     

Kerro tästä muillekin!