Tuning Sucks Cruising 2013, Kuopio

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Kapinakatti, 7.1.2013.

 1. Herje

  Herje Gearhead

  Minkälainen reitti seuraavissa kruisailuissa?
   
 2. Pikku-Kalle

  Pikku-Kalle 3rd gear

  Pirunkirjasta kopsattu:

  Lähtö: Tehdaskatu14 (Noutotukun parkkialue)- Saaristokatu- Lehtoniementie-Petosentie- Hulkontie- Vitostie-
  TAUKO Heinjoen moottorirata- Sitä kuminpolttoo...
  Vitostie- Ritisenlahti- Puutossalmentie- Vitostie-
  Leväsentie- Kolmisopentie- Nikkelikatu- Metsurintie- Vesurikuja
  Cruisingin pääteasema: Neulamäen liikekeskus./ Ravintola Hunter.
   
 3. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Tulossa ollaan, tosin capricella mutta kumminkin. Ja apuvoimia on mukana ;)
   
 4. xarper

  xarper Gearhead

  capricella kans, jos kävis vähän kumia katuun pistämässä kun kerrankin sitä voi laillisestikkin tehdä!
   
 5. kurko71

  kurko71 Gearhead

  Lauantaina!
  [​IMG]
   
 6. isoatlas

  isoatlas Gearhead

  Onkos aikataulu sama kun viimeks?...jos vaikka kerkeäisi vielä letkan jatkoksi...
   
 7. HCkivi&pyöritys

  HCkivi&pyöritys 1st gear

  Heikosti näkyy noita aikoja,jos tuonne vaikka haluais tulla...kellonaikoja siis...
   
 8. puavo the baboon

  puavo the baboon Gearhead

  jäepä välistä,kokeillaanpa ens kesänä uuvestaan.. :odroll: ite olin pyhännän metässä hirviä vaanimassa,naapuri seuran ukko oli kuulema ampunu samaa hirveä yheksän kertoo ja vaan yksi laukaus menny huti ku ol 8 reikää löytyny hirvestä.. :poff:
   
 9. Herje

  Herje Gearhead

  Toivottavasti seuraavalla kerralla on tietoa muuallakin kun nuamakirjassa. Ja toivottavasti tuo kuminpoltto saa paremmin tuulta alle jatkossa. Mutta kiitoksia kuitenkin :)
   
 10. isoatlas

  isoatlas Gearhead

  Nii ku kaekki ee käätä sitä nuamakirjoo, niin voes olla sitä tietoo tarjolla paremmin tiälläkkii...no pittää sitten koittoo tulla enskesänä.
   
 11. Slants

  Slants Gearhead

  Järjestäjä pahoittelee näitä tieto katkoksia,oli semmoista hulinaa tuo kumin polton järjestäminen että jäi tiedottaminen huonoille kantimille mutta me petraamme jatkossa ja kyllä tiedän myös että kaikki eivät käy naama kirjassa. siinä onkin ollut koko tämän tapahtuman olemassa olon ajan suurin haaste saada tämä tiedotus kuntoon.Järjestäjä kiittää kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat osallistuneet meidän tapahtumiimme kuluneen kesän aikana joko järjestävänä tahona tai cruisingiin osallistujina.
  Erityis kiitos Duster-mies Esalle joka palautti eilen mieliimme miltä se kesä tuoksuu parhaimmillaan ja jopa erittäin näyttävällä tavalla!!!
  Jatketaan ensi kesänä taas samoilla metkuilla uusilla tavoin!!
   
 12. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Ihan kiva ois jos sais toi kuminpoltto tuulta purjeisiin,ja kiitoksia järjestäjille että olette vaivautuneet moisen järjestämään.Taitaa monet olla jo telakalla ja sen takia jäi vähän vaisuksi tuo.Jatkossakin saa järjestää,kiitos,nam.

  Mutta olihan siinä ihan yritystä...ja sitten myöskin sitä kuminpolttoo :poff:Harvemmin kakkosija tulee ilman kumin vingahdustakaan :D
   
 13. xarper

  xarper Gearhead

  Jooh ei ihan menny ku elokuvissa kyllä nyt, noh ehkä tuli liian iso pala kakkua haukattua omastakin puolesta tuolle mopo rakkineelle, 255/75-15 oli ehkä vähän liian jykevä...
  Ja ei tietty auta että yli 3/4 kaasulla tuntuu kun bensa loppuis tai jotain, ei lähde sutimaan millään renkaalla jos lyö suoraan lapun lattiaan, pitää rauhallisesti kaasua antaa aina...
  Ja sitten piti vielä vettä sataa, takarenkaissa parempi pito kun etu ni meni sekin jo yrittämisen puolelle siellä hunterin edessä :D

  MUTTA TEKOSYITÄ TEKOSYITÄ, jos ensvuonna sit fomocon tuotteella ni ei tule ongelmaa vaikka olis tiessä pitoakin :rotfl:
  Vähän kieltämättä kyllä hävetti :oops:

  LISÄYS: Varmaan paras olis jos burnikset ois enskesänä jossain isolla parkkipaikalla missä ois tilaa pyöriä ja antaa sen kumin palaa? Ei tartteis tuota voemoo niin hirveesti eikä olis kaposet tiet esteenä pyörimisellekään, varmaan tois vähän lisää polttajia kun ois lääniä missä antaa palaa :)
   
 14. Naumasto

  Naumasto 3rd gear

  Eikä tullu kukaan etes puskurista keventämään :D Eläkä turhaan häpeile,hienosti yritit.Hoppee ei oo häppee :wink: Oishan tuolla voinu muutkin käydä,edes pikkusen vingauttamassa,vähän tyngäksi jäi.Mutta ens vuonna sitten,jos oli tarkoitus ottaa tavaksi?! Joka tapauksessa erittäin iso käsi järjestävälle taholle!!!
   
 15. Slants

  Slants Gearhead

  Hyvä että kiinnosti ihmisiä kumin laulattelu ja ensi vuonna tiedotetaan paremmin kun nyt jäi tuo tiedotus aika vähän lyhyeksi kun yritin saada tuon tapahtuman jo 14.9-13 viikonlopulle mutta ei käyny kuopion ua:lle se kun olivat luvanneet sen viikonlopun jo muille lajeille. joten tavaksi on tarkoitus tämä homma tehdä ja ei ei käy mikään iso parkkialue kun kuopion kaupungin viime aikaiset päätökset estävät sen toiminnan.kaikki parkkialueet ja torialueet ja puistoalueet jotka kuuluvat kaupungin alaisuuteen maksavat ihan maltaita nykyään ja jos ajatellaan että heinjoella saa harrastaa ohjatusti ilman mitään riskitekijöitä ajatellen katsojien turvallisuutta niin paikka on minusta parempi näin järjestäjän näkökulmasta ajatellen ja siihen hevosvoimien puutteeseen vastataan siten että ansi vuonna yritämme tehdä asian niin että osa polttaa siinä lähtö alueella jossa kitka ei ole niin paha ja osa joilla ruttua on tarpeeksi taas siellä totutussa mutkassa niin silloin kynnys osallistua tipahtaa ja kaikilla on oikein mukavoo.hinta on koko radan vuokrasta sen verran huokeempi kuin vertaa esim.mitä kaupunki pyytää esim. neulamäen liike alueesta yhden vuorokauden ajalta niin se kyllä mielestäni kannattaa ja koska tämä tapahtuma ei edelleenkään tuota mitään ja menot menevät kaikki minun pussista niin minun on pakko ajatella vähän tätä kustannus puolta että jää vähän edes leipärahaa itselle. mutta palataan ensi kesänä kumin poltto hommien ja cruisingin parissa!
   

Kerro tästä muillekin!