Tunkkitaivastelua

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja st. vitus dance, 16.8.2015.

  1. always bb

    always bb Gearhead

    viikinki75 tykkää tästä.
  2. Sierra

    Sierra Double Gearhead

    Kyllä se taitaa ton verran kokonaisuudessaan olla toi 3palkeinen, mutta onhan tuolla myös matalampaa tarjolla joka 13,5cm korkea?
    Toi mulla oleva ihan passeli perus käkkylöiden nosteluun, normi auriksen alle mahtuu ja nostaa tukivarren sisähelasta koko keulan ilmaan. Ja nämä nyky fakemaasturit nousee kivasti myös renkaanvaihdossa ilman palikkaleikkejä.
     
  3. Väpsy

    Väpsy Gearhead

    Jotain "koneellista" nostoapua tekis mieli, mutta talli on niin matala ja mutenkin ahdas että pilarinostin jää auttamatta pois. Oon miettiny pieniä saksinostimia ajoluiskilla, että vois ajaa renkaat päälle ja nostaa, mutta valmiita ei ole jotka miellyttäs, ja aika ei tahdo riittää että tekis itte. Sais olla jotku ton bilteman nostimen tyyliset: [​IMG]
    Mutta vähän leveämmät, ja käyttö sähkömoottorilla tai vetävällä hyde-sylinterillä. Alakelkkaan vielä pyörät, ja yläkelkkaan tallat joiden varaan jää kun laskee ihan ala-asentoon. Kun nostais, nousis yläkelkan tallat irti maasta, ja kantais alakelkan pyörät. Kun olis auton joka pyörän alla moiset, pystys liikutteleen autoa tallissa noiden varassa. Vielä varmistus että pysyy ylhäällä, ja käyttö niin että pystys ajaan joko kaikkia samaan aikaan, tai halutessaan vaikka yhtä kerrallaan, niin alkas oleen omiin tarpeisiin aika buenot.
     

Kerro tästä muillekin!