Tunnistus apua tarvitaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja Riviera 1995, 22.10.2007.

  1. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    Moi,

    mulla on tallissa uusi projecti jenkkilästä, -35 Ford 5W Coupe. Autoon on vaihdettu 6-70 luvun taitteessa uudemman (Thunderbird -62?) penkit. Kuskin penkin alta löytyi metallinen läpyskä missä seuraavanlainen texti:
    C2SB AMP31 6363100 A

    Ilmeisesti kyseessä on -62 mallisen Thunderbird erilliset etupenkit, mutta olis kiva saada asiaan varmistus, jotta voisin tilata uudet verhoilut + pehmusteet penkkeihin. Samalla ottasin ilolla tietoa mistä kannattaa tilata verhoilut + foamit. LeBaron Bonney Co?

    Ottaisn miellääni infoa meiliini:

    masi.jukonen@pp.inet.fi

    8) 8) 8)
     
  2. Hollow Head

    Hollow Head Gearhead

    No toi C2 on suoraan 60 luku ja toinen vuosi eli siltäosin homma ok. Larrys Thunderbird parts voisi olla yksi paikka, mistä kannattaa kysellä.

    http://www.larrystbird.com/
     
  3. Riviera 1995

    Riviera 1995 3rd gear

    penkit

    kiitos
     
  4. Fastback

    Fastback Gearhead

    Onko Fordista tulossa rodi? Uskaltaako kysyä millä koneella?
     
  5. makeheikki

    makeheikki 1st gear

    on t-birdin penkit vuotelta -62
     

Kerro tästä muillekin!