Tunnistus apuja rodi osiin =)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja aripo, 24.11.2005.

  1. aripo

    aripo 3rd gear

    Tämän linkin takaa

    http://kuvablogi.com/blog/566/0/

    löytyy muutamia kuvia Fordin lampuista ja vanteesta. Nyt pitäisi saada tietoa mistä vuosimalleista nuo ovat. Tuosta pisaralampusta ei ole mitään tietoa minkä mallisesta autosta se on. Siinä on päällä joku punainen pieni 2cm*1cm lasi, mutta sen funktiosta ei mitään tietoa.

    T:Arska
     
  2. aripo

    aripo 3rd gear

    Onko noi niin harvinaisia lamppuja, ettei kukaan tunnista? Omat veikkaukset: Yksittäinen lamppu vois olla Ford -31, Parilliset ehkä -32, pisaralampusta ei harmainta aavistusta ja ehkä -35 paikkeilta. Vanne ehkä myös -35 paikkeilta.

    T:Arska

    Otsikko on nyt enemmän mediaseksikäs, joten... =)
     
  3. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Vastaanpa tähänkin jos ei muut vastaa... Parilliset lamput A-Fordista (30-31???), yksittäinen lamppu ehkäpä just Fordin pickupista tms. 34-36???, vanne 34-35??? Ford. Ihan OK osia niitä tarvitsevalle, melko yleisiä kuitenkin.
     
  4. platuart

    platuart Gearhead

    No melko yleisiä Seattlen suunnalla, mutta ei noita nyt kuitenkaan ihan joka swapissa täällä Suomessa ole tarjolla... 8)
     
  5. aripo

    aripo 3rd gear

    Kiitoksia vastauksesta. Nyt tietää mitä laseja / vannetta (3löyty) lähtee metsästämään.

    T:Arska
     
  6. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

    Heh, pääsi totuus unohtumaan? :) Hae talteen joka tapauksessa!
     
  7. aripo

    aripo 3rd gear

    :D Haettu on eli kuvat omasta tallista. Vanteita oli vain kolme eli yks pitäis vielä löytyä ja noista parillisista lampuista toinen laseista on halki eli jos jollain löytyy ylimääräsiä niin tarjota saa.

    T:Arska
     

Kerro tästä muillekin!