Tuokaa nyt niitä ebodyjä tms ihanuuksia taala 1.46!

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja BRC1, 7.11.2007.

  1. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Bear Stearns: Eurolla saa pian 1,70 dollaria

    Torstai 27.03.2008 klo 17:57 Kauppalehti

    Euron vahvistuminen dollaria vastaan jatkuu, Bear Stearnsin taloudellinen tutkimus ennusti torstaina. Heikko dollari on pysyvämpi ilmiö, pankissa uskotaan.

    - Eurolla saa pian 1,60 dollaria ja mahdollisesti sen jälkeen 1,70 dollaria, Bear Stearnsin valuuttastrategi Steve Barrow ennusti torstain markkinakatsauksessa.

    Euro noteerattiin torstaina illansuussa 1,5781 dollariin. Keskiviikkona eurolla sai 1,5832 dollaria, kun tiistaina euro noteerattiin 1,5611 dollariin.

    Heikko taala on hyvä asia amerikkalaisille vientiyhtiöille, mutta vahva euro heikompi juttu Euroopan viejille. Eurooppalaiset viejät ovat viime aikoina tuskailleet liian vahvaa valuuttaa, mutta USA:ssa vierailevat eurooppalaiset ovat riemuissaan vahvasta eurosta.

    Bear Stearnsin väki ennusti jo viime vuoden lopulla, että dollari heikkenee nykytasolleen. Euroa palkitaan, koska USA:n taloudesta saadaan jatkuvasti kehnompaa dataa. Eurooppalainen talousdata on ollut kohtuullisen hyvää, ja korkoeron kasvu suosii euroa.

    - Dollarin heikkous ei ole pysäyttänyt keskuspankki Fedin koronlaskuja, strategi Barrow korosti. Fed on viime syyskuun jälkeen pudottanut ohjauskoron 5,25 prosentista nykyiseen 2,25 prosenttiin.

    Euroalueen korko on 4,00 prosenttia, ja USA:n keskuspankin uskotaan laskevan ohjauskorkoa lisää lähikuukausina. Monet ekonomistit ennustavat vain 1,00 prosentin ohjauskorkoa vuoden 2008 loppupuolelle.

    Bear Stearns ennustaa, että kansainväliset pääomavirrat välttelevät vajeongelmien kanssa painiskelevaa USA:ta, joten paineet dollarin heikkenemiseksi jatkuvat.


    :D
     
  2. PPRCuda

    PPRCuda Double Gearhead

    Sopii hyvin. Kolmen viikon Californian matka lähestyy...
     
  3. vpoint

    vpoint Gearhead

    Sama täälä. Toukokuun 15. lähtö kuukauden turneelle. Onnex ei oo tullu hötkyiltyä tuon valuutanvaihdon kanssa. Meinasin hakea jo kasan ku oli 1.38 kurssi.
     
  4. Chevy ´53

    Chevy ´53 Gearhead

  5. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Ei muuten oo halvin.... edes suht ehjistä ajokuntoisista.
     

Kerro tästä muillekin!