Tuotantokoodit?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Anonymous, 23.8.2005.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mistä löytyy Dodge power ram;in -87 tuotantokoodeja?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Mitähän koodeja tarvisit? Tarkoitat varmaan VIN-koodia? Toi autosi on ilmeisesti bensakoneinen neliveto PU. Kiinnostaisko huoltomanuaali ko. peliin? -Jake-
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    siis tarkoitan näitä koodeja, mistä sais selville millaisena k.o. auto on lähteny tehtaalta... btw, se on 318 automaatti askilla. Ongelmaksi on muodostunut katsastus! Autoon on sen kotimaassa paikallisella Diilerillä tehty korotus tehtaan osia käyttäen. Suurin moka on tehty maahantuotaessa, kun siitä korotuksesta ei kerro kuin järjetön rengaskoko otteeseen merkattuna. Olen tietoinen ettei ennen vuotta -93 tehtyjä alustamuutoksia tarvi muutoskatsastaa, mutta millä senkin todistat? Edellisillä omistajilla ei oo ollu mitään ongelmia kyseisen auton katsastamisessa, p-kele!
     
  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Anteeksi maalaisuuteni, mut toi kaikki ei ihan menny jakeluun. Laitatko numeron näkyville nii pirautan sulle. Jos vaikka vois vähän edes jelpata.
    -Jake-
     
  5. Anonymous

    Anonymous Guest

    Muistu tossa mieleen et se vin koodi aukee vaikka tuolta: http://ramchargercentral.com/index.php?action=vindecode
    Tosin siintä ei taida olla apua tohon tautiin.

    Mutta mutta... konepeiton sisäpuolellehan on liimattu tarra (jos vain tallella), josta selviää millä herkuilla ko. auto on tehtaalta aikanaan lähteny.

    Mikäs muuten estää sit muutoskatsastamasta sitä noille korotuksille?

    -Jake-
     

Kerro tästä muillekin!