Tupakan hajun poisto autosta ?

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja ossa250, 27.7.2019.

 1. SPORT TRUCK

  SPORT TRUCK Gearhead

  Eikä se pelkkä ilmassa leijuva tupakan haju vaan se watun terva joka peittää kaiken autossa...kaikki on tahmeaa ja ruskeaa, verhoilut, penkit ja ratista jää kädet ruskeaksi ja haisevat sitten kun menet vaikka tauolle syömään :wc:

  Onneksi nyt tämän koronan takia autot on pestävä ja pyyhittävä sisältä joka kerta kun kuski vaihtuu...jotain hyvää siitäkin seurannut :odwink:
   
 2. f34

  f34 Gearhead

  Noissa yrityksen yhteiskäyttöautoissa tosiaan ärsyttävää tuo tupakointi.
  Mutta omiin autoinhinsa jokainen saa vaikka kusta ja paskoa, vaikka oksentaakin.
  Ittehän haistelee ja yrittää jossain vaiheessa myydä.
   
 3. teddy99

  teddy99 Gearhead

  Tuttavalle kävi samoin, mutta lopulta löytyi keino, millä löyhkä lähti Saabin ohjaamosta. Kun mikään muu keino ei auttanut, auto ajettiin juhannuskokkoon, ja seuraavana päivänä peltien jäähdyttyä auto ei lainkaan haissut tupakalle.
   
 4. Jori85

  Jori85 1st gear

  Ei se paljon auta vaikka kessuttelee lasi auki...
  Töissä on itsellä vaki-scania millä ajelen. Välillä joku tuuraaja painaa 12h nortti suussa, sitten auto tunniksi parkkiin ja vähän laseja auki. Sitten tuun itse töihin ja hyppään autoon niin haiseehan se nyt aivan vitusti! Hieno erityisesti kun välillä joutuu siellä autossa asumaan/nukkumaan.
  Kyllä mä tuolla harrastebilikassa annan joskus jonkun polttaa kessun jos nätisti pyytää ja promillet on sitä luokkaa että penkit ei ihan reikiä täynnä ole välittömästi....;)
   
 5. Volvo_5.7

  Volvo_5.7 Gearhead

  Katoin joskus kun kaveri pesi vanhaa pakua jossa oli poltettu aina. Kun kaikki oli sisältä hinkattu ja haju jatkui, rupesi se irroittelemaan osia, esim ovipahvien takana oli paikat ihan ruskeana. No pinelinee sinnekkin ja painepesuria niin kyllä siitä ainakin jotenkin siedettävän sai.
   
 6. ossa250

  ossa250 Gearhead

  Ostin auton ja tehtiin pesu ,irrotettin ovipahvit , pestiin kattoverhoilu ,lattiamatot ja tehtiin otsooni käsittely . Nyt 8 kk käytetty ja eikä haise pahalle.
   

Kerro tästä muillekin!