Tupakan hajun poisto autosta ?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Verhoilu ja sisusta', aloittaja ossa250, 27.7.2019.

  1. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Eikä se pelkkä ilmassa leijuva tupakan haju vaan se watun terva joka peittää kaiken autossa...kaikki on tahmeaa ja ruskeaa, verhoilut, penkit ja ratista jää kädet ruskeaksi ja haisevat sitten kun menet vaikka tauolle syömään :wc:

    Onneksi nyt tämän koronan takia autot on pestävä ja pyyhittävä sisältä joka kerta kun kuski vaihtuu...jotain hyvää siitäkin seurannut :odwink:
     
  2. f34

    f34 Double Gearhead

    Noissa yrityksen yhteiskäyttöautoissa tosiaan ärsyttävää tuo tupakointi.
    Mutta omiin autoinhinsa jokainen saa vaikka kusta ja paskoa, vaikka oksentaakin.
    Ittehän haistelee ja yrittää jossain vaiheessa myydä.
     
  3. teddy99

    teddy99 Double Gearhead

    Tuttavalle kävi samoin, mutta lopulta löytyi keino, millä löyhkä lähti Saabin ohjaamosta. Kun mikään muu keino ei auttanut, auto ajettiin juhannuskokkoon, ja seuraavana päivänä peltien jäähdyttyä auto ei lainkaan haissut tupakalle.
     
  4. Jori85

    Jori85 2nd gear

    Ei se paljon auta vaikka kessuttelee lasi auki...
    Töissä on itsellä vaki-scania millä ajelen. Välillä joku tuuraaja painaa 12h nortti suussa, sitten auto tunniksi parkkiin ja vähän laseja auki. Sitten tuun itse töihin ja hyppään autoon niin haiseehan se nyt aivan vitusti! Hieno erityisesti kun välillä joutuu siellä autossa asumaan/nukkumaan.
    Kyllä mä tuolla harrastebilikassa annan joskus jonkun polttaa kessun jos nätisti pyytää ja promillet on sitä luokkaa että penkit ei ihan reikiä täynnä ole välittömästi....;)
     
  5. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

    Katoin joskus kun kaveri pesi vanhaa pakua jossa oli poltettu aina. Kun kaikki oli sisältä hinkattu ja haju jatkui, rupesi se irroittelemaan osia, esim ovipahvien takana oli paikat ihan ruskeana. No pinelinee sinnekkin ja painepesuria niin kyllä siitä ainakin jotenkin siedettävän sai.
     
  6. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Ostin auton ja tehtiin pesu ,irrotettin ovipahvit , pestiin kattoverhoilu ,lattiamatot ja tehtiin otsooni käsittely . Nyt 8 kk käytetty ja eikä haise pahalle.
     
    SBChevy tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!