Tuplaputkisto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja plyma69, 2.2.2006.

  1. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Joo, ei se oo niin justiinsa :wink: Meillä tulee nyt yhdessä autossa molemmin puolin takapyörien edestä, toisessa molemmin puolin takapyörien takaa, parissa autossa on loppunut auton alle ennen taka-akselia ja joissain olleet jopa ihan taakse asti. Ja kaikki on olleet ihan ok, niin käytössä kuin leimallakin :D
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Onneksi tuo pakoputkisto-sääntö on nyt tosiaankin vapautunut ja putket saa olla melkein sellaiset kun huvittaa tehdä,kumpa tätä uudistusta ei nyt sitten käytettäis väärin ja sekin sit taas kumottais.... Oma mielipiteeni on se että takaa ulostuleva putkisto ois paras tuommoisessa käyttöpainotteisessa ajokissa ja tuonne radalle on sitten ihan sama millainen se on kun täällä päin on ainakin avoin putkisto sallittu kisoissa!
     

Kerro tästä muillekin!