TuplaTurbo isolohkoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja SpedeX, 15.11.2006.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Hä? Jos ei padassa ole soppaa sisällä, niin ei ole tehoakaan. Mitä väliä sillä on missä asennossa se kaasu ennen syötön katkaisua oli? Ei se pelkkä ilma sitä pataa riko vaikka kuinka sitä poljinta pumppaisi :poff:
     
  2. VooDoo

    VooDoo Gearhead

    taitaa yleensä käydä vaan niin, että kun pumppu zippaa, niin paine laskee "hitaasti" eli vähän aikaa käydään rajusti laihalla, mutta jos paine putoaa HETI niin ei käy mitään.
     
  3. GT-Racing

    GT-Racing 1st gear

    joo just tuota ajoin takaa että,jos bensa paineet tippuu nopeesti niin silloin kone sammuu. mutta jos pitkässä vedätyksessä paineet on koko ajan ala kantissa niin silloinhan tietysti käy niin että joku paikka sulaa eikä se välttä jää pelkkiin mäntiin, polttoleikkaus voi tapahtua myös sylinterin seinästä männän ohi.
     

Kerro tästä muillekin!