turbiini kaukana vai???

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja fury76, 21.4.2004.

  1. fury76

    fury76 1st gear

    oon laittamas moparin 360 jatkeeks 727 mihkä tulos tci:n turbiini ja tasapainotettu vetolevy mut vetolevyn ja turbiinin väliset pultit ei ylläkkään kunnol turbiinille saa kyl paikalle jos ns. vedättää pulteil vetolevyä turbiiniin päin mut tuntuu aikas hurjalt ratkasulta onko neuvoja et mitä pitäs tehä??
     
  2. kole

    kole 3rd gear

    ei ole sulla oikea turbiini tai siis käypäinen kampiakseliin. ei mene tarpeeksi syvälle kartioon. kuulostaa siltä.
     
  3. rt68

    rt68 1st gear

    Onko ollut ennen manuaalilaatikko? Jos on niin luultavasti unohdit kytkinakselin silmälaakerin kampiakselin keskireikään. Laatikko alas ja laakeri pois niin eiköhän mene.
     
  4. fury76

    fury76 1st gear

    ei ole ollu manuaalil 904 oli aikasemmin
     
  5. moppe temppu

    moppe temppu 1st gear

    meneekö turbiini paikoilleen ilman laatikkoa?
     
  6. kole

    kole 3rd gear

    turbiinin kartio täytyy olla jostain syystä liian iso. kokeile jos kaverilla olis vakioturbiini. ei ihan sama mutta joskus ittellä oli 273 vm-64, siinä oli takoakseli ja erikokoinen kartio kuin ns. tavallinen 904:sen turbiinille käypä.
     
  7. fury76

    fury76 1st gear

    jaa eipä tullu kokeiltua yks hemmo sano et se on joutunu joskus otta sorvis tavaraa pois turbiinista kuulostaa kyl sekin aika hurjalta
     
  8. kole

    kole 3rd gear

    jouduin ittekkin sorvihommiin ja loput hioin käsipelissä ettei mene sovitus väljäksi. kova homma mutta kyllä kannatti. eikä ollut mitään ongelmia.
     
  9. fury76

    fury76 1st gear

    täytynee seuraavaks vissii sit kokeilla tota ku ehtii sen projektin kimppuu taas thanks neuvoista
     
  10. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Todella vaikuttais siltä, ettei toi turbiinin "snoutti" mahtuis kampuran takapäähän. Ei kun loota irti ja koettaa meneekö turbiini irrallaan sinne kampuran päähän ja , että pultit silloin sopii paikalleen. Sitte mittaamaan reikää ja sitä snouttia jos ei mee ja sovittamaan. Jos taas sopii, niin sitten lootan ohjaintappeja tarkastelemaan, onko kunnolla paikoillaan jne? Sen turbiinin pitää sopia aika tarkasti siihen akselin päähän.
     
  11. J-M Partanen

    J-M Partanen 1st gear

    mullakin jäi noin vaille 3mm tyhjää vetolevyn ja turbiinin väliin, samalla tavalla kahdella eri turbiinilla, vaan tuon vertainen meni pultit kirimällä. Oli painanut turbiiniin kampuran pään pultit kevyet jäljet.
     

Kerro tästä muillekin!