Turbiini vinkkejä

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Luckyluke, 26.8.2013.

 1. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Joo, mut mul oli loota pöydällä kun sovittelin, kun turbiini oli pooreillaan ja sisäpuolelta pyörittää akselia niin turbiini vemputtaa. Sisääntuloakselin poorin hitsaus täytyy olla vinossa. Otan tuon auki kun joudan, eiköhän se korjattavissa ole.
   
 2. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Kyllä tällä pelleillään ja ehkä myös yritetään ajaa räkreissiä:)

  ^Ei kyllä näillä näkymin uskalla hayssia tilata jos kokoonpano on tota em. tasoa.

  Suosituksia? Halkaisija sais olla ton 10" ja stallia n. 3000 nurkilla. Saa myös kaupata jos jollain on jouten/tiedossa. Tcin 3000 limppua en kelpuuta, semmosesta löytyy tarpeeksi kokemusta. Hughesin 41-30 on tiedustelu vetämässä, katotaan mihin hintaan semmosen sais.
   
 3. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Ja hinta luonnollisesti rajoittaa, tonnia ei pysty sijottaan, eli jenkkipajojen mittatilaushommiin ei pysty täs kohtaa.
   
 4. Slant Sickness

  Slant Sickness Gearhead

  Ihan en valalle mene hinnasta, mun tilaama räätälöity limppu maksoi jotakin viissataa plus kyyti plus verot. Budjettikuljetus tuli hankittua merikontin avulla.
   
 5. Selli

  Selli Gearhead

  PTC oli minullakin 383 perässä 2gen Camarossa. Specsien mukaan tekivät. Hintakin oli maltillinen, kun kontissa tuli muiden kamojen seassa. Tykkäsin kovasti!
   
 6. fairlane -67

  fairlane -67 Gearhead

  Täs kohtaa meneeki sohlaamiseksi mulla:) Toimittaako noita ptc:n tuotteita joku suomessa? Sit vois harkita jos ei tarvis maksaa jotain 250$ rahteja. Hughesin limpun sais n. 550e kotia asti, noita Hays, Acc, Assault, ym. rutkuja sais ebaysta 400-500 ovelle, en taida tohtia kokeilla.
  B&m suunnilleen saman hintasta ku Hughes, Tci:tä en huoli, taitaa olla vaihtoehdot siinä.
   
 7. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  TH-Matic on ainoa turbiinipaja tässä maassa jolla on kosketuspintaa suoraan sinne yli 3000 hummasten koneitten turbiineihin. Ikävä sanoa mutta jenkeistä saa monta kertaa ihan hyvän mutta vitun kalliin aihion joka sitten täällä tehdään soivaksi ja kestäväksi.
   
  dart69 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!