Turbiinin muokkausta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja dbltrbl, 25.2.2018.

  1. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Jos otan tuosta kuvan AMC 13" turbiinista kaikki voimaa välittävät pooriosat tuohon oikealla olevaan bemarin n10" limppuun, väännän siipiä googlen/youtuben ohjeiden mukaan ja juotan/hitsailen niitä kiinni vahvistaakseni niin mikä voisi mennä pieleen?

    [​IMG]
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kaikki tai ei mitään. Joskus -80 luvun lopulla muutin ooppelin "tri matic" limppuja TH350 askiin sopivaksi. Vain sorvi ja hitsivehkeet käytössä eikä mitään tasapainoitusta ja yli 7donaa noita tuli kierrätettyä. Sit kun rupes ottaa pattiin se jatkuva sorvailu että sai stallin kohdilleen niin tein avattavan version.
     
    MJF tykkää tästä.
  3. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Joo, saahan tuota varmasti availla jotta sopivan saisi. Aikani pyörittelin noita palikoita ja näyttäisi siltä että ainoa osa jota en saa sorvattua sopimaan olisi tuo Staattorin spragikytkin, isomman ulkohalkaisija on n92mm ja pienemmässä n56mm. Myöskään pelkkää pooriosaa ei voi vaihtaa koska isompaa ei voi pienentää niin paljoa että mahtuisi pienemmän sisälle. Pitänee purkaa lisää aihioita josko löytyisi sopiva välikoko josta muokata?
    [​IMG]
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mun kesävessassa on bemarin lukkoturbiini. Ollut 4L30E toosassa alunperin ja nyt 200R4 toosassa pikku muutoksilla. Siinä on sama staattor support boori kuin gm toosissa.
     
  5. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Muokattu: 26.2.2018

Kerro tästä muillekin!