Turbiinin muokkausta

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja dbltrbl, 25.2.2018.

 1. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Jos otan tuosta kuvan AMC 13" turbiinista kaikki voimaa välittävät pooriosat tuohon oikealla olevaan bemarin n10" limppuun, väännän siipiä googlen/youtuben ohjeiden mukaan ja juotan/hitsailen niitä kiinni vahvistaakseni niin mikä voisi mennä pieleen?

  [​IMG]
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Kaikki tai ei mitään. Joskus -80 luvun lopulla muutin ooppelin "tri matic" limppuja TH350 askiin sopivaksi. Vain sorvi ja hitsivehkeet käytössä eikä mitään tasapainoitusta ja yli 7donaa noita tuli kierrätettyä. Sit kun rupes ottaa pattiin se jatkuva sorvailu että sai stallin kohdilleen niin tein avattavan version.
   
  MJF tykkää tästä.
 3. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Joo, saahan tuota varmasti availla jotta sopivan saisi. Aikani pyörittelin noita palikoita ja näyttäisi siltä että ainoa osa jota en saa sorvattua sopimaan olisi tuo Staattorin spragikytkin, isomman ulkohalkaisija on n92mm ja pienemmässä n56mm. Myöskään pelkkää pooriosaa ei voi vaihtaa koska isompaa ei voi pienentää niin paljoa että mahtuisi pienemmän sisälle. Pitänee purkaa lisää aihioita josko löytyisi sopiva välikoko josta muokata?
  [​IMG]
   
 4. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Mun kesävessassa on bemarin lukkoturbiini. Ollut 4L30E toosassa alunperin ja nyt 200R4 toosassa pikku muutoksilla. Siinä on sama staattor support boori kuin gm toosissa.
   
 5. dbltrbl

  dbltrbl Gearhead

  Muokattu: 26.2.2018

Kerro tästä muillekin!