Turbinin ja vetolevyn välys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja ip, 16.1.2015.

  1. ip

    ip 3rd gear

    Paljonko toi turbinin ja vetolevyn väli saa olla että se kaulus ylettyy vielä öljypumpulle laatikko 350 th ja kone bbc.
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Jos ei ole mitään norsunkorvia välissä ja vakiomittainen turbiini niin välystä on ~4-5mm. Liian pieni välys ei ole hyvä koska turbiini elää pitussuuntaan aika paljon jos on woimaa.
     
  3. ip

    ip 3rd gear

    Siellä on 10 tuumanen turbiini joka on ollut edellisellä tiimillä suoraan paikoillaan meillä on se norsunkorva takalevy 6mm ja turbiinin korviin laitettu samanverran lisä levyä sen 6mm, niin täytyy mitata toi välys.
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Sen turbaanin pilotin pitää olla siellä kampiakselin reiässä asti myös jos se on 6mm irti kampurasta niin epäilen ettei pilotti ylety.
     
  5. ip

    ip 3rd gear

    Elikkä sinne tarvii sorvata holkki!onko tietoo minkä halkasiainen ja syvyinen tommonen bbc kampuran pää on johon se holkki tulee? jos tilais aineen, mittaan pääsen vasta illalla. oli pakko ajaa tallille ja kattoo toi väli se pilotin pää jossa on se viiste niin se menee sinne kampuran sisää sen viisteen verran ja näyttäis että ennenkin ollut vain sen verran kun siitä kohtaa on kulunut maalit pois. mitä mieltä oot että riittääkö?
     
  6. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Kyllä sen tarttis olla kunnolla siellä lävessä, muuten mikään ei pidä sitä limppua keskella kampuraa.
     
  7. hantta

    hantta Double Gearhead

    Jos ei ole kunnolla kampiakselissa, syö öljypumppua, turbiinin kaulaa ja vetolevyä, kun heiluu kuin hullun se mielettömän siellä.

    Hantta
     
  8. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Miten se heiluu kun on kiinni vetolevyssä???

    Se turbiini keskittyy siihen kuoppaan, muuta virkaa sillä ei ole.
    Vetolevy kiristetään kampuraan ja turbiini vetolevyyn.
     

Kerro tästä muillekin!