turbo ahdettu fairlaine

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tuurna, 26.8.2004.

  1. tuurna

    tuurna 1st gear

    tällänen kävi mieles ja olenkin jo ehtinyt suunitella sopivaa aihiota. Mutta riittääkö 2xgarret t-04 289cid lohkolle? Eteen pitäis vielä mahduttaa scanian kuorma-auton välijäähdytin...ei pitäis olla mikään vaikea rekisteröitävä kun tota fairlainea on tehty yli 400hp isolohko koneella. Ongelmaksi tulee alakerta..kestääkö vakio kanget/kampura?? putket menis vaihtoon 3.5" rst putket vois olla aika sopevat. Onkohan kukaan edes törmännyt näihin turbo-ahdettuihin katu jenkkeihin suomessa? V8 lehdes oli joskus turbo ahdettu valiant, mutta se tai olla ihan puhdasverinen kisa kone.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

  3. Anonymous

    Anonymous Guest

  4. Anonymous

    Anonymous Guest

    Johan on windsori jysähtäny, auts! Eikä ole pakkasvaurio..?

    Nyt mä ymmärrän miks kilpatouhuissa tarvii olla kunnollinen kytkinkoppa, sehän pitää lohkoa nipussa!!!

    Turbotettuja V8-autoja on yllättävän paljon myös suomessa ja enemmän vaan tulee.

    Jenkkisivustoilla on ollu paljon keskustelua justa alakerran kestävyydestä ja monessa kohtaa todettu niin siellä kuin täälläkin että tollanen turbokoneen alakerta kestää huomattavasti enemmän tehoa kuin vaparikone. Rasitus tulee vaan tarpeen mukaan, ilman ahtoa kone niinku huilaa. 8)
     
  5. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

  6. lucifer74

    lucifer74 Gearhead

    Eipä pelaa linkit..
     
  7. RockHQ

    RockHQ 3rd gear

    hmm toimi kyllä vielä eilen. oliskohan menny kaistarajoitus päälle.
     
  8. LordMrFord

    LordMrFord Gearhead

  9. Anonymous

    Anonymous Guest

    www.rmotorsport.com Tyypeillä kiva Vette kahdella turbolla ja kadulla. Eipä toi kisa-Chevellekään pahemman näkönen ole.. ;)
     

Kerro tästä muillekin!