turbofriiks.com -Kalenteri palvelu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja turbofriik, 7.2.2013.

  1. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    En kirjoita tänä vuonna kiihdytyskalenterista omaa aihetta - vaan kerron julkaisemastamme kalenteripalvelusta, jossa on sama asia päivitettynä tälle vuosituhannelle.

    Tilaa tapahtumakalenteri omaan kalenteriisi!
    [​IMG] (tilaa .iCal -tiedosto kalenteriisi, sisältäen kaikki turbofriiks.com -Kalenteri palvelun tapahtumat)

    turbofriiks.com -Kalenteri palvelu
    Voit ilmoittaa tapahtumia sekä tilata tapahtumakalenterin omaan kalenteriisi (esim. älypuhelimet). Voit myös seurata vain itseäsi kiinnostavia tapahtumia ja ladata ne kalenteriisi, sekä tottakai keskustella tapahtumista. Jos tilaat kalenteri -palvelun kalenteriisi, synkronoituvat myös jatkossa kalenteriin lisättävät tapahtumat omaan kalenteriisi!

    Lisää tietoa asiasta löydät täältä . Tsekkaa myös kalenteri.turbofriiks.com .


    Viestiin ei tarvitse vastata. Kiitos! 8)
     
  2. turbofriik

    turbofriik 1st gear

  3. turbofriik

    turbofriik 1st gear

    Palvelu käytettävissä myös tänä vuonna.
     

Kerro tästä muillekin!