Turbon klappi?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Capri26i, 6.5.2002.

  1. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    kuinka paljon saa tuntua klappia kun akselia heiluttaa? mulla tuntuu sellanen milli, ottaa melkeen kiinni koteloon...
    pitäskö se laittaa jo huollettavaksi?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    huollosta tullessaankin saattaa olla jo klapia ,päittäis välystä ei sais olla niin että sormenpäissä huomais,eikö?
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    Pystyvälystä pitääkin olla hiukan.
    Päittäisvälyksestä annetaan yleensä ohjearvoksi 1 mm, minkä ylittävissä tapauksissa ahdin kaipaa huoltoa. Viisainta on tietysti korjata ennenkuin alkaa leikata siipiä, mutta kannattanee näyttää ammattilaiselle joka osaa kertoa mikä ahtimen kunto on.
     
  4. ajk81

    ajk81 1st gear

    Ostitko sieltä huuto.netistä sen turbon jossa oli mukana nissaniin pakosarja ym. muuta sälää? Ainakin oli sama nimimerkki sitä huutamassa. Jos ostit sen turbon missä tuli mukana nissanin osia, voisitko valaista mitä kaikkea tuli mukana, nissanin osista voisin olla kiinnostunut....
     
  5. Capri26i

    Capri26i 1st gear

    jep sama mies. tuli nissaniin suunniteltu ahtoputki ja pakosarjan pätkä sekä pakoputken pätkä. ilmeisestikin tuolla pakosarjan pätkällä liitetään se alkuperäseen nisukin pakosarjaan(liitos kolmella pultilla.
    lisäksi oli joku paineentasaajan tms. näköinen pikkuosa jossa luki solex. ja öljyjäähdytin oli kanssa mutta sitä en myy. mitä tarttisit? voi niitä olla lisääkin niitä osia, en välttämättä muista kaikkea..
     
  6. ajk81

    ajk81 1st gear

    Ainakin ahtoputkelle olis varmaan tarvetta ja tuolle pakosarjan pätkälle. Nissaniin pakosarjaan se varmaan käy kun kattelin oman kaaran pellin alta että siellä ois vastaavanlainen liitos. Kattele mitä kaikkee osaa sulla olis niin lähettele mulle mailia osotteeseen: punch.drunk.81@suomi24.fi
     

Kerro tästä muillekin!