Turbonokan valinnasta

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja dbltrbl, 22.9.2003.

  1. dbltrbl

    dbltrbl Gearhead

    Vauxhall 3,5 litrainen kutonen, avarrettu kansi, max rundit noin 6500 mutta paras teho saisi olla vaikka alle 6000 rpm, k-jetronic, holset 62/55, paineet max 1,5 bar, iso välijäähdytin.

    Tarkoitus saada alhaalta vääntävä käyttömoottori (ahdin hoitaa yläkierrosten menon...) joka toimisi PG:n kanssa vakioturbiinilla. Nykyinen nokka on mikälie kok 296 astetta, 12,1 mm nostolla.

    Millaista profiilia tuohon pitäisi alkaa hakemaan, ihan vakionokkaakaan en halua mutta nykyinen römpötirömpöti on out kun kone ei käy kunnolla tyhjäkäyntiä vaihde päällä.

    t.kristian
     

Kerro tästä muillekin!