Turhat kyselijät

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja Dontomaso_61, 9.11.2006.

 1. Dontomaso_61

  Dontomaso_61 1st gear

  :mad:
  Minulla on mopar sivuille coronetin osat myytävänä. Kyllä on törkeä kyselä mailin kautta kaikken jona joutaava tyhjänpäiväistä asiasta!!!
  Ottakaa itse selvää ovatko isat sopivat johonkin muu mallisen mopariin.
  Ja sitten ne persaukiset joka tarjoavat esimerkki kunnossa olevassa small blockista jotain 50 ecce monen päivän jaaritelun jälkeen pysytkää kotona. Jos ei ole raha ei tartte ajaa Jenkki raudalla ostakaa riisikupin ei ole sitten sitä mäyräkoirasta pois.
  Kiitos kaikille joka osaavat käyttäytyä asiallisesti. Täyttyy kyllä toteutta että ovat liki kaikki aikuisiässä.
  Tomppa
   
 2. jvaisane

  jvaisane 1st gear

  tarjous

  Hehe, etkö sä tarjouksia pyytänyt ja tarjouksia sait...

  Paree laittaa selvä hinta, jos kasvimaa menee nenuun niistä pyydetyistä tarjouksista :wink:
   
 3. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Viimeks kun ostin SB:n (318) tossa vuosituhannen taitteessa, myyjä olis halunnut siitä 100 mk. Eli sellanen 17€. Joviaalina hemmona maksoin 200 mk. Siinä tosin tuli loota perässä, nelilovinen manuaali. Ja tämä tarina on tosi. Mutta harvemmin toki näin menee.
   
 4. cuda69

  cuda69 Gearhead

  joo hiukan on koneitten hinnat noussut.ostin lähes täydellisen 318 koneen ja maksoin 200eur.
   
 5. tommy8267

  tommy8267 3rd gear

  osia

  minkä ikäseen dödsiin sul ois osia? :-?
   
 6. BDF

  BDF 1st gear

  enemmän vituttaa ne kyselijät jotka soittaa aamulla klo 08.00 ja kyselee tyhmii :poff:
   
 7. SG480

  SG480 1st gear

  Ja eniten vituttaa ne jotka ei tiedä mitä myyvät. Tuli tässä taas törmättyä semmoseenkin ihmeeseen.
   
 8. Käkö

  Käkö Gearhead

  Ja mua vituttaa ne joita vituttaa se ku laittaa jotain myyntiin helvetin huonolla ilmotuksella ja sit räävitään netissä päätä et vituttaa... :rotfl:

  Ja sit asiaan:
  Kaikkeen saa varautua ku jotain myy tahi ostaa, se vaan menee niin...
   
 9. HM

  HM Gearhead

  Usein on tullut vastaan näitä jotka laittaa osto-ilmoituksia ja joilla ei ole rahaa. Jos niille tarjoaa jotain, niin vastaus on että ostan sitten kun saan tilin tai jotain. Rahattomien on aivan turha laittaa osto-ilmoituksia. Ne haaveilee vaan että ostaisin jos olisi rahaa.
   
 10. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  justiinsa...nämäkö on niitä aikuisten miesten valituksia?

  Siis jos myyt niin kaippa tuota on aivan turha valittaa/hermostua jos joku tarjoaa mitä sattuu. taikka jos joku kysyy osien sopivuutta muihin malleihin. Vastaa asiallisesti että ei tietoa ja kertoo tarkan hinnan tai ainakin alarajan.

  Ja ostajilla nyt saattaa taas olla sellainen tilanne että ilmoituksen laittaessa rahaa löytyy,mutta kun osa löytyy niin sitä ei olekkaan silloin. taikka sitten ei vain ole tarkkaa tietoa osien hinnoista ja kun osa kohdalle sattuu niin ei välttämättä ole heittää sitä muutamaa sataa euroa samantien.
  Kaikki eivät ole miljonäärejä joilla on laittaa esim 500 euroa palkasta säästöön yhdestä tilistä....tietty jos juuri tiettyä osaaa hakee ja on varautunut hintaan niin voi pikku hiljaa säästellä.

  Mulla ei ole kyllä mitää huonoa sanottavaa ostahjana eikä myyjänä kenestäkään. Useasti kaupankäynnin aikaan puhuttu ihan muistakin asioista vaikka ei kauppaa ole syntynytkään.


  Älkää myykö jos ottaa hermoon.
   
 11. kinde

  kinde Gearhead

  Ei minuakaan hermoon ota , netti vaan hidastaa välillä liikaa................
  Lähetä kuviiiii ja sit pitää selvittää koko osan historia.

  Ennen ajettiin kauas koko päivän reissuja ja ihmeteltiin ja tinkattiin ja NÄHTIIN osat ja myyjät . Silloin tultiin tutuiksi ja moikattiin tapahtumissa.

  Enään ei kyllä tunneta ketään............paitsi vanhat tutut.
   
 12. slant six

  slant six 3rd gear

  Muistakaapa hyvät herrat ja rouvatkin että nykyään on helppoa tämä osien myynti ja osto ja tiedonhaku, saattaa tulla jopa tyhmiä kysymyksiäkin :lol:
  Hypätäänpä aikapalloon ja matkustetaan vaikkapa vain 20 vuotta taaksepäin :rotfl: EI ollut nettiä, kännyköitä, digikameroita, sähköposteja.
  käytännössä ainoa vähänkin toimiva osto- ja myyntipalsta oli V8-magazine ja viidakkorumpu :poff: tosi hidasta kun vertaa tähän aikaan. laadit ilmoituksen lehteen, odotat että lehti ilmestyy, ja sitten lehdessä onkin väärä puhelinnumero. aikaa meni helposti viikkoja yksinkertaisen asian kanssa.
  Koko ajan piti kytätä kotona lankapuhelimen vieressä mahdollista soittajaa.
  nythän koko prosessi on helposti läpi muutamassa tunnissa.
  Joten eiköhän myös siedetä ne tyhmätkin kysymykset. Ja eihän sitä puhelinnumeroaan ole pakko siihen ilmoitukseen laittaa :odroll:
   
 13. JB

  JB 1st gear

  Olikohan kyse 74-mallisen farmarin hilppeistä?
  jos oli, niin minähän niitä varmaan maililla kyselin.. :lol:
  maililla siksi etten puolisokeana (tai pienissä simoissa) nähnyt numeroa ilmoituksessa, ja siksi kun kultaisella 2000-luvulla tosimyyjät uskaltavat lähettää sähköisiä kuvia ostajalle myytävästä tavarasta. ..elleivät sitten kamat ole eri kunnossa mitä ilmoitus väitää..
  no anyway. mittaristosta pyysin kuvaa koska 74:sen mittaristosta en löytänyt netistä kuvaa ja koska tuo olisi tullut 73-malliseen enkä tiennyt onko millään tavalla samanlaisesta lososta kyse. on vittumaista tilata tavaraa tietämättä mitä tuli tilattua.
  lopetin kyselemisen sen jälkeen kun lupasin ostaa muut kysymäni hilppeet ja lähetin SÄHKÖPOSTILLA osoiteeni,nimeni ja puhelinnumeroni myyjälle, joka lopulta alkoikin ujostella myymistä, eikä vastannut enään mitään.

  semmosta. tulipa avauduttua :poff:
   
 14. jthrbt

  jthrbt 1st gear

  h

  Vai hinnat nousseet. Ostin -89 yli 400hp koneen maksoi 35000mk ja taas tein saman tempun, tälläkertaa hinta oli 6300e. Eli onko teistä ameriikan koneiden hinnat nousseet noin 20 vuoden aikana paljon?
   
 15. rokki383

  rokki383 3rd gear

  ostaminen ja myyminenhän on tunnetusti ihan oma maailmansa. olen kyllä itse syyllistynyt ostoilmoituksen jättämiseen, k.o ilmoitukseen sain yhden vastauksen ja tarkemmin tiedusteltuani sain kuulla hinnan mikä oli mielestäni suoraan sanottuna törkeä. no koska jo pyynti oli niin kova en viitsinyt ruveta ees tinkimään, ja sanoin myyjälle että soittelen jos joskus sattuu olemaan sellaisia rahoja taskussa. ja olen myös syyllistynyt vastaamaan myynti-ilmoitukseen ja tarjonnut vaihdossa tavaraa joka harrastajia yleensä kiinnostaa=laatutyökaluja. mutta ei tullu kauppoja silloinkaan. ja olen myös myynyt ostajan mielestä ylihintaisia osia, vaikka olenkin yrittänyt pitää hinnat omasta mielestäni kohtuullisina. eli kaikki ketä mulkut ostajat/myyjät/köyhät/vaihdattelijat ahdistaa ni laittakaa mulle vaikka yv ja haukkukaa :poff: :poff:
   

Kerro tästä muillekin!