Turku AutoSaloon 18.-19.4.2015

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Ziko, 3.12.2014.

  1. Ziko

    Ziko 1st gear

    Turku Auto Saloon, 2 viikkoa pääsiäisen jälkeen.

    Olemme pitäneet Auto Saloon -näyttelyä 3 vuotta Salossa, josta alkaa tilat loppumaan kesken. Ensimmäistä näyttelyä ennen töitä tehtiin 3 vuotta, jotta saatiin rahat ja suunnitelmat kasaan.

    Tapahtuman järjestäjät ovat kaikki nuoria Turkulaisia, joten olemme tyytyväisiä kun pääsemme ensimmäistä kertaa pitämään tapahtumaa kaupunkiin mikä on tavoitteena ollut. Tapahtuman nimikin on ajateltu tätä silmällä pitäen.

    Toisena päätavoitteena on tarjota kaikille nähtävää ja aiempina vuosina on jenkkipuoli ollut aika vaisu. Koko ajan on sitä pystytty kasvattamaan, mutta silti.
    Tänä vuonna (2015) tämä epäkohta olisi tarkoitus korjata.
    Tämän vuoden yksi teemoista on pick-upit ja pakut.

    Jenkkipuolen koonnissa tarvitsemmekin apuja, joten jos sinulla on näyttelytasoista katsottavaa tallissasi ja haluat siirtyä sanoista tekoihin, niin ilmoittautua voi: info@autosaloon.fi

    Myöskin ideoita mitä autoja ei ole pitkään aikaan näkynyt, mutta jotka ovat vielä hengissä otetaan mielellään sähköpostiin vastaan. Erityisesti kiinnostaa Turun -90 luvun näyttelyissä olleet autot, jotta tapahtumaan saataisiin Turku henkeä. Tottakai myös Kupittaan näyttelyn autot kiinnostaa, jotka olleet ennen Artukaisten aikoja. Auton tämän hetkistä sijaintia ei tarvitse edes tietää, pääsemme kuvillakin eteenpäin jos löytyy.

    Ensimmäiset Rodit/Kustomitkin on jo ilmoittautuneet, mutta paljon enemmän on vielä hakusessa.

    Lisätiedot ja kyselyt:
    http://www.autosaloon.fi ja sähköpostilla/puhelimella
     
  2. Elky70

    Elky70 Gearhead

  3. Ziko

    Ziko 1st gear

  4. Jenkkiauto

    Jenkkiauto 1st gear

  5. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Harrasteajoneuvoparkki


    AutoSaloon 2015 ulkoalueelle rajataan näyttelyvieraiden harrasteajoneuvoille omat paikoitustilat, jolloin harrastajat pääsevät lähelle messualuetta oman ajokin kanssa.
    Harrasteajoneuvoparkissa on sulassa sovussa niin uudet kuin vanhemmatkin ajoneuvot. Etusijalla ovat tyylillä laitetut autot ja entisöidyt ajoneuvot.
    Parkkiin pyritään kuitenkin erottelemaan Jenkki- ja euro/japsiautot erikseen.
    ---------------------------------------

    Oh yeah,tämmöselle on aina tilausta,jess! :lol:
    AZ
     
  6. Ziko

    Ziko 1st gear

    Tapahtumapaikaksi on varmistunut Turun Messukeskus ja ilmoittautuminen onnistuu osoitteessa: www.autosaloon.fi
     
  7. Ziko

    Ziko 1st gear

    Järjestelyt etenevät hyvin, kiitos avuliaiden ihmisten ja Jenkkipuolelle on tulossa laaja kauttaus 6-pyöräisistä aina kaksipyöräisiin.

    Turku acs -82 näyttelyn henkeäkin on luvassa ainakin pienen palan verran..

    Molempina päivinä on harrasteparkki, johon 50 ensimmäisellä harrasteajoneuvolla ilmainen paikoitus. Muuten parkkeerauksesta messukeskus perii 6€ maksun.
     
  8. Ziko

    Ziko 1st gear

    Kappas, täällä ei ole fb linkkiä, josta pääsee paremmin seurailemaan messujen edistymistä, eli tuosta:
    https://www.facebook.com/auto.saloon.messut

    Tuonne päivitetään viikoittain tulijoita, Ruotsista on saapuva mahonkinen Forslund 56 ja vetoautona teeman mukaisesti Hudson Hornet 52.

    Kannattaa klikata myöskin tapahtumaan "osallistun", nii pysyy kalenterissa muistissa!
     
  9. Ziko

    Ziko 1st gear

  10. oolanti

    oolanti Gearhead

    Respektiä! Turun AutoSaloonissa ohjelmaa myös ulkoareenalla, kun monsteriautot ja drifting-autot ajaa samaan aikaan. Alkaa olla meininki kansainvälistä kuten Euroopan ykkösnäyttelyssä Elmiassa konsanaan!
     
  11. oolanti

    oolanti Gearhead

  12. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Vko viäl ja jottai Turuuski,aivan miäletönt!
    :pinup:
     
  13. oolanti

    oolanti Gearhead

    AutoSaloonissa myös paraislaisen Joakim Liewendahlin huikean IRONCOBRA chopperin Suomi-debyytti! Tämä kotimaisen jenkkiautoilun raamatun V8-Magazinen sivuilta ja televisiostakin tuttu sekä Pohjoismaiden suurimmassa näyttelyssäkin (Bilsport Performance & Custom Motor Show, Jönköping Elmia) Best Innovation Bike 2015 -tittelillä pääsiäisenä palkittu innovatiivisuuden ja eräänlaisen edelläkävijyyden mestariteos rantautuu nyt saaristosta Suomen Turkkuseen. So be there, or be square!

    http://www.custommotorshow.se/ironcobra/
     
  14. oolanti

    oolanti Gearhead

    AutoSaloonissa nähdään toinenkin huikea omavalmiste chopper nimeltään BEACHER. Exxo Mezzolan chopperin kulkua avittaa Yamaha XS650 -moottori. Erikoisuutena mm. Z-runko ja runkoputken sisällä oleva polttoainetankki! Eipä ole pakoputkistokaan ihan tavanomaisin! On myös palkittu arvostetussa Nortäljen Custom Bike Showssa...

    https://www.google.se/search?q=joakim+l ... B700%3B390
     
  15. oolanti

    oolanti Gearhead

    Nousevan kotimaisen yhtyeen Lemmen Kätyreiden solistin Mikael Amorin -59 Cadillac-siipiherkku myös näyttelyssä. Täysin alkuperäisellä autolla ajettu vain 80 000 orkkismailia. Auto mukana myös musiikkivideolla:

    https://www.youtube.com/watch?v=_gbur4m6T8I
     
  16. oolanti

    oolanti Gearhead

  17. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Siis suunnax Suame Turku,aiva miäletönt hei! :pinup:
     
  18. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Käytyä tuli ja täytyy todeta että parempaan suuntaan on muuttunut siitä parin vuoden takaisesta Salon käynnistä. Silloin pääpaino oli tuning/jumputijumputi-osastoa mutta nyt alkoi tarjonta olla jopa jenkkiautopainotteista. Hiukan jäi harmittamaan se monsteriautonäytöksen peruuntuminen, sitä kun oli muksut odottaneet. Mutta semmosta se on näiden romujen kanssa. Harrasteparkki oli mukava yllätys = ilmainen parkkipaikka..
     
  19. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  20. litres

    litres Gearhead

    Eka kerta kun kävin...jonkun sortin pettymyksen maku suussa....
     

Kerro tästä muillekin!