Turku-Cruising 8.6.2013

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja iak, 17.1.2008.

 1. ht64

  ht64 3rd gear

 2. jusku1

  jusku1 3rd gear

  erinomaisia kuvia ht64 :D
   
 3. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Kivaa oli jälleen kerran, kiitokset järjestäjille lämminhenkisestä happeningistä :D

  Mutta mutta! Se, että tapahtuma on rajattu ainoastaan jenkkiautoille sopii ihan mainiosti, mutta silloin on pidettävä myös kiinni kriteereistä. Jos seula vuotaa, niin silloin vasta onkin vaikeata päättää, mikä auto päästetään sisään ja mikä ei. Ensisijaisen tärkeää on myös se, että kaikki järjestäjät ovat samalla linjalla asioista - nyt oli surkuhupaisaa seurata portilla, kun yksi järjestäjä ei olisi päästänyt tätä yhtä kauhtunutta riisikuppia sisään, mutta kauempana ollut järjestäjä huuteli, että sisään vaan (kavereiden tai tuttujen suosiminen osuu muuten pitkässä juoksussa aina lopulta omaan nilkkkaan - ymmärtänette pointin). Nyt alueella näkyi pari Datsun 100A:ta (mielestäni se ei tee autosta ns. erikoista, että on joku vilkkuvalo katolla cruisingin aikana tai patinoituneet liekit keulilla - siis ei noiden asioiden takia olisi tarvinnut niitä päästää alueelle, kun eivät ole jenkkiautoja), sitten joku avo Mersu, Cortina ja Rolssi. Taisi olla vielä Ladakin. Eli pointtina siis, jos tarkoitettu vain jenkeille (tätähän painotettiin mm. lehtihaastatteluissa) niin sitten vain jenkit alueelle - jos muillekin, niin silloin pitänee päästää kaikki harrasteautot (myös tyyninkivehkeet). Tai sitten pistäkää rajaksi vaikka esim. 1974 ja sitä vanhemmat autot (sen vuoden jälkeen tuli nimittäin aika harvakseltaan enää kiinnostavaa autokalustoa - kenenkään ei tarvitse ottaa hernettä nenuunsa tämän kommentin takia) :wink: Tarinan opetus olkoon se, että pidetään kiinni siitä, mitä on sovittu :eek:
   
 4. Rusty

  Rusty Double Gearhead

  Mielestäni 100 a:n tahi muun vastaavan kulkupelin omistajan pitäisi itse ymmärtää jättää se auto parkkipaikalle tämän kaltaisessa tapahtumassa. Enkä tarkoita että niissä mitään vikaa on, mutta en itsekään ajaisi Galaxiella radalle.comiin, jos tällaista vertausta saan käyttää.
   
 5. boogieman

  boogieman Gearhead

  Tulin pojan kanssa Cortinalla pelipaikalle ja takaluukussa oli Mosse.
  En tunne ketään järjestäjistä, mutta sisään vaan päästettiin ja hymyssä suin.
  Oli ihan vtun mukavaa yhdessäoloa pojan kanssa.
  Käytiin vittuillaksemme vielä cruisaamassakin.
   
 6. fury poika

  fury poika 3rd gear

  jaa

  Jumankek olikohan meillä made in kanada. :rotfl:
   
 7. janio89

  janio89 3rd gear

  Ai prkl ja anteeks, tultiin amazonilla paikalle kun en ollut lehtiä lukenut ja en tosiaan tiennyt että on vaan jenkkiautoille. En ollut täälläkään ketjussa huomannut mainintaa. Noh jos ens vuodeks ostais Neonin tai Beretan... Pahoittelut vielä kaikille kenen yöunet pilasin. Onneksi edes suurin osa tien varressa olleista vanhemmista mieshenkilöistä ilahtui ja huudahteli kun näki riisikipponi. Mutta ei ne ymmärräkkään että jenkki on jees. Vääräuskoiset... :poff:
   
 8. Razorass

  Razorass 1st gear

  Mä ostan ihan vittuillakseni sellasen daewo..eiku siis Servoletin ja tulen tuhisuttamaan sen kanssa seuraavaan Turku Cruisinkiin.

  Kyl maar ainakin mä vältän "jenkki" harrastajaksi leimautumista kun ruttoa, Ainoa ameriikan auto happeninki johon vääntäydyn on Fordnatsit, mutta ne onkin Fordhomoja ja kaiken muun amerikan autoilun yläpuolella. Eioo muuten läheskään niin suppeita kun sevy tai moppe miehet ja naisetkin on kauniimpia, auto nopeempia ja jne jne.

  Tänään oli hienoa kattella Jokirannassa Komeita rasseja, mukaan lukien tyylikäs matsoni, joku hassu corttiina ja 100A.
   
 9. janio89

  janio89 3rd gear

  Itsekkin tänään kävin jokirannassa matsonin kanssa katsomassa muuta kalustoa. Se ei tietääkseni ole ainakaan pelkille jenkeille suunnattu. Onneksi löytyy ihmisiä jotka eivät ole niin ahdasmielisiä. Itse en käytä tähtilippulaseja enkä nuku yhdysvaltojen lipun kanssa öitäni. Amerikkalaisia on silti ollut kaksi tähän mennessä, eivätkä olleet lähellekkään viimeiset.
   
 10. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Huh hellettä :odroll: Taitaa olla helpompi selvitä muuten helteistäkin ilman niitä herneitä nenässä :oops: Miten nää jotkut onkin niiiiiiiiiiiiin herneitä nekkuunsa imeviä. Jos joku veti rokan nenäänsä esim. omasta aikaisemmasta viestistäni, niin ihan syyttä! Enköhän tuonut vaan esille faktoja järjestäjien kommenteista esim. lehdissä. Ja ovathan nämä cruisingit olleet kautta aikain juuri jenkkiautotapahtumia, enkä näe siinä mitään pahaa, jos jenkkiautoilijat haluavat, että näihin tapahtumiin tulee nimenomaan vain jenkkiautoja. Onhan sitä muita tapahtumia vaikka kuinka, jossa voipi huristella millä tahansa harrasteautolla eli älkää olko niin herkkähipiäisiä :lol: :lol: :lol: Amazooni, Amppeeri tai vaikka Cortina ovat ihan symppisautoja, niistä tosin uupuu se kasin murina, mikä on sinfoniaa korville :D Tuostakaan kommentista ei tarvitse alkaa herneilemään :rotfl:
   
 11. iak

  iak 3rd gear

   
 12. CJ3B54

  CJ3B54 3rd gear

  Olikos se tänään kun oli Forum Marinumilla jotain kokoontumista vai olikos se jo eilen????
   
 13. ht64

  ht64 3rd gear

  Turun cruisingissa metsämäen raviradalla ei ole tilaa käytettävissä samalla tavalla kuin esimerkiksi Forssan pick-nikissä koska autoja ei saa viedä varsinaisen raviradan puolelle.
  Joten jos cruisinkia alettaisiin mainostamaan kaikille harrasteajoneuvoille suunnattuna tapahtumana niin veikkaan että tila yksinkertaisesti loppuisi aika äkkiä kesken.
   
 14. peltsi

  peltsi Gearhead

  Eikös noita natikoita mainosteta nimenomaan että sinne ei ole muilla ajoneuvoilla asiaa kuin Fordeilla (fomoco). Mitä tarkoitit että ne ei oo suppeita?
  Ihme poraaminen jos cruising on tarkoitettu jenkkiautoille... Ei sieltä taidettu kuitenkaan ketään pois ajaa.
  Jos tuosta nyt on joku vetänyt herneen nenään niin ei muuta ko boikotoimaan ensi vuonna. Tuskin cruisingit siitä kärsii vaikka pari datsunia ja kadettia sieltä ens vuonna puuttuiskin. Niin ja viellä välttyy kaiken lisäksi leimaantumiselta.
   
 15. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  Tietysti niinkin vois tehdä ,että alueen sisäpuolelle jenkit, ja muut siinä piha parkissa? Lenkille lähtiessä sitten japsit ekaksi lenkille, sitten itä autot, ranskalaiset, saksalaiset, britit, vanit, lava-autot, uudehkot jenkit, 80-lukuset, 70 -lukuset , 60-lukset , 50-lukuset.

  Olis aika haastavat lähtöjärjestelyt !
   
 16. jusku1

  jusku1 3rd gear

  Kannatan 8)
   
 17. janio89

  janio89 3rd gear

  Ite hain lähinnä sitä takaa kun happeningin kotisivuilla eikä mielestäni täällä foorumillakaan käynyt ilmi että oli vain jenkeille. En ole lueskellut turun sanomia kun en moista tilaa. Tästä johtuen työnsin sinne tänä vuonna matsonin kanssa. Viime vuonna oltiin sentää cadillacilla niin jos se vähän tasapainottaa. Mutta siis ensi kertaa varten ehkä parempi info vois olla paikallaan jos pelätään muita ja tilan loppumista.
   
 18. 4deeSdn

  4deeSdn 1st gear

  Huh huh taas tätä väittelyä... Eipä ole turun "jenkkipiirit" mihinkään muuttuneet 13 vuodessa! Olen syntyperäinen turkulainen ja ame-autoilija vuodesta -86, tuolloin jo meno oli he....n sisäsiittoista. Ajatuksen tasolla ois kiva joskus tuoda vanha sarvikeula (joka nyt on nuti) takas turkuun vanhoille kulmilleen mutta kun lukee tätäkin väittelyä niin turha sillä on sinne tulla, se kun on vaan -75nen neliovitolppa... Väliäkö sillä että on uudesta asti turkulainen historia...
   
 19. jart$u

  jart$u Gearhead

  juuri niin peltsi, ja VAIN JA AINOASTAAN AMERIKKALAISILLA FORDILLA.(+mikä kottero vaan missä on fordium-tekniikkaa)
  se siitä fordhomojen "antisuppeudesta".
  tosin mieleeni muistuu yks juttu takavuosien natikoista, olin siellä 60-luvun letukkafarmarilla kaverin kans katselemassa hienoja us-fordeja (eli se siitä sevymiesten suppeudesta) mökkikylän raitilla, kun ryhmä iloisia ford-henkilöitä kohteliaasti kysyi mahdollisuudesta siirtyä letukalla paddociin illanviettoon. tottakai sinne siirryttiin, poislukien eräs tunnettu fordisti joka sanoi että hän mielummin patikoi kun istahtaa chevrolettiin. :)
   
 20. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Turku-Cruising 11.6.2011

  Uskomatonta lahkolaisuutta.....aikuiset ihmiset.
   

Kerro tästä muillekin!