Turku Kustom Show 15.8.2020

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 4.8.2020.

  1. Marklin

    Marklin Double Gearhead

  2. Copypastaten tuolta sivulta käytännön järjestelyt:

    Hot Rods, Kustoms, Motorcycles, Bikes, Kuston kulture, Live music..... Näyttelyajoneuvot paikalle klo 11:00, näyttely aukeaa klo 12.00. Näyttelykalustolle ja harrasteparkille varattu kaksi ylintä kerrosta. Liput 10€
     
  3. Pate

    Pate Gearhead

    Turku Kustom Show järjestetään 15.8.2020 Kauppakeskus Skanssissa !

    Jo legendaariseksi muodostunut Turun vanhin rakennettujen autojen, moottoripyörien ja polkupyörien ride-in show ei kavahda maailman kurjuutta, vaan tarjoaa jälleen kävijöilleen metrikaupalla komeaa kalustoa !

    Tämän vuoden näyttämönä toimii Skanssin kauppakeskuksen itäparkin katto-tasot. Tämä takaa kurattoman ja pölyttömän alustan hienolle näyttelylle, ja samalla saamme tarjottua yleisöllemme kauppakeskuksen täydet palvelut ravintoloineen, kauppoineen ja saniteettitiloineen.

    Tänäkin vuonna esillä ovat rakennetut autot, moottoripyörät ja polkupyörät. Komean näyttelykaluston lisäksi alan toimijat myyvät aiheeseen liittyviä tuotteita. Esillä ovat mm. Nippelit, Jungle Records, Route66, NahkaJaakko, Bikers for Veterans, Primer Magazine.

    Päivän juontaa maaliin käsidesinkestävä ameriikan jätkä, Masa Saloranta. Päivä huipentuu palkintojenjakoon. Äänimaailman tapahtumalle luo Tammelasta ponnistava Trashville, The Hardest Working Speed Country Band in The World.

    Silmäniloa tapahtumalle tuo Pin-Up Petrols.

    Pin-Up Petrols ry on valtakunnallinen pin-up- ja vintage- harrastajien yhdistys, jonka peruspilareina ovat positiivinen ja kannustava ilmapiiri, itsensä ja muiden arvostaminen, hyvä yhteishenki sekä tietenkin rakkaus vintage- ja pin-up-kulttuuriin ja harrastamiseen.

    Pin-Up Petrols järjestää Turku Kustom Show:ssa muotinäytöksen, jonka aiheena on pin-up:n eri tyylit. Monipuolinen muotinäytös tuo ulottuvuutta, ettei pin-up ole pelkkiä kellohelmoja, vaan se on paljon muuta. Pin-Up Petrolsien pisteelle tulee tekemään kampauksia puheenjohtajamme Miss Ivy Diamond, hintaan 10€/hlö. Pisteellä esitellään myös yhdistyksen toimintaa.

    Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 10€

    • Näyttelyajoneuvojen kuljettajat, sekä vanhempiensa mukana saapuvat alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi
    • Vaikka tapahtuma järjestetään turvallisesti ulkona, ja tilaa on riittävästi, on jokaisen syytä huolehtia turvavälistä, sekä käsihygieniasta. Lipunmyynneissä on käsidesi-piste.
    • Huom! Ajoneuvojen/yhdistelmien maksimikorkeus 2,3m
    Ohjelma:

    11:00 Näyttelykalusto sisään

    12:00 Näyttely aukeaa yleisölle

    13:00 Trashville

    14:00 Pin-Up Petrols muotinäytös

    15:00 Trashville

    16:00 Palkintojenjako

    17:00 Kiitos ja kumarrus

    Luokat: Cars: Kustom & Hot Rod (1964 ja vanhemmat)

    Bikes: Custom, Chopper, Classic & Bobber / Bicycle
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Jälleen kerran onnistunut tapahtuma, kiitoksia.

    Mielenkiintoista nähdä missä ensi vuonna.. o_O
     
  5. Pate

    Pate Gearhead

    esmi tykkää tästä.
  6. Patwh

    Patwh 3rd gear

    Marklin, esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
  7. Seevu

    Seevu Double Gearhead

    Patwh tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!