Turku Kustom Show 15.8.2020

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Marklin, 4.8.2020.

 1. Marklin

  Marklin Gearhead

 2. Copypastaten tuolta sivulta käytännön järjestelyt:

  Hot Rods, Kustoms, Motorcycles, Bikes, Kuston kulture, Live music..... Näyttelyajoneuvot paikalle klo 11:00, näyttely aukeaa klo 12.00. Näyttelykalustolle ja harrasteparkille varattu kaksi ylintä kerrosta. Liput 10€
   
 3. Pate

  Pate Gearhead

  Turku Kustom Show järjestetään 15.8.2020 Kauppakeskus Skanssissa !

  Jo legendaariseksi muodostunut Turun vanhin rakennettujen autojen, moottoripyörien ja polkupyörien ride-in show ei kavahda maailman kurjuutta, vaan tarjoaa jälleen kävijöilleen metrikaupalla komeaa kalustoa !

  Tämän vuoden näyttämönä toimii Skanssin kauppakeskuksen itäparkin katto-tasot. Tämä takaa kurattoman ja pölyttömän alustan hienolle näyttelylle, ja samalla saamme tarjottua yleisöllemme kauppakeskuksen täydet palvelut ravintoloineen, kauppoineen ja saniteettitiloineen.

  Tänäkin vuonna esillä ovat rakennetut autot, moottoripyörät ja polkupyörät. Komean näyttelykaluston lisäksi alan toimijat myyvät aiheeseen liittyviä tuotteita. Esillä ovat mm. Nippelit, Jungle Records, Route66, NahkaJaakko, Bikers for Veterans, Primer Magazine.

  Päivän juontaa maaliin käsidesinkestävä ameriikan jätkä, Masa Saloranta. Päivä huipentuu palkintojenjakoon. Äänimaailman tapahtumalle luo Tammelasta ponnistava Trashville, The Hardest Working Speed Country Band in The World.

  Silmäniloa tapahtumalle tuo Pin-Up Petrols.

  Pin-Up Petrols ry on valtakunnallinen pin-up- ja vintage- harrastajien yhdistys, jonka peruspilareina ovat positiivinen ja kannustava ilmapiiri, itsensä ja muiden arvostaminen, hyvä yhteishenki sekä tietenkin rakkaus vintage- ja pin-up-kulttuuriin ja harrastamiseen.

  Pin-Up Petrols järjestää Turku Kustom Show:ssa muotinäytöksen, jonka aiheena on pin-up:n eri tyylit. Monipuolinen muotinäytös tuo ulottuvuutta, ettei pin-up ole pelkkiä kellohelmoja, vaan se on paljon muuta. Pin-Up Petrolsien pisteelle tulee tekemään kampauksia puheenjohtajamme Miss Ivy Diamond, hintaan 10€/hlö. Pisteellä esitellään myös yhdistyksen toimintaa.

  Tapahtuman sisäänpääsymaksu on 10€

  • Näyttelyajoneuvojen kuljettajat, sekä vanhempiensa mukana saapuvat alle 15-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilmaiseksi
  • Vaikka tapahtuma järjestetään turvallisesti ulkona, ja tilaa on riittävästi, on jokaisen syytä huolehtia turvavälistä, sekä käsihygieniasta. Lipunmyynneissä on käsidesi-piste.
  • Huom! Ajoneuvojen/yhdistelmien maksimikorkeus 2,3m
  Ohjelma:

  11:00 Näyttelykalusto sisään

  12:00 Näyttely aukeaa yleisölle

  13:00 Trashville

  14:00 Pin-Up Petrols muotinäytös

  15:00 Trashville

  16:00 Palkintojenjako

  17:00 Kiitos ja kumarrus

  Luokat: Cars: Kustom & Hot Rod (1964 ja vanhemmat)

  Bikes: Custom, Chopper, Classic & Bobber / Bicycle
   
 4. Rusty

  Rusty Gearhead

  Jälleen kerran onnistunut tapahtuma, kiitoksia.

  Mielenkiintoista nähdä missä ensi vuonna.. o_O
   
 5. Pate

  Pate Gearhead

  esmi tykkää tästä.
 6. Patwh

  Patwh 2nd gear

  Marklin, esmi ja Peeaa tykkäävät tästä.
 7. Seevu

  Seevu Gearhead

  Patwh tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!