Turku Kustom Show 18.8.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolet, 28.7.2011.

  1. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  2. kautsi

    kautsi 3rd gear

  3. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Vuosi alkaa olemaan lopuillaan, menneen kesän tapahtuma oli juuri sellainen kuin toivoimmekin ja nyt valmistellaan vähitellen ensi kesän Kustom Showta.

    Huoltovääpelimme on allekirjoittanut eilen sopimuksen paikan vuokrauksesta. Tapahtumapaikka tulee olemaan sama Paavo Nurmen Stadionin yläkenttä kuin jo kolmesti aiemminkin. Päivämääräksi on sovittu 18.8.2012. Valitukset tästä ns. Jurvan kuntaan.

    Lisätietoa:

    facebookista (aiemmin tapahtuman mukana kummitellut päivämäärä poistettu):

    http://www.facebook.com/pages/Turku-Kus ... 6172463863

    ja tapahtuman virallisilta kotisivuilta (huom. osoite vaihtunut syksyllä): http://www.turkukustomshow.com/

    Vielä ei välttämättä löydy juurikaan ensi kesään liittyvää tietoa, mutta paljon hauskaa takavuosien muistelua. Molempia päivitellään, kun infottavaa löytyy.

    Tapahtuma ei tule näillä näkymin juurikaan muuttumaan. Sponsoreita tullee uusia, ehdotuksia vastaanotetaan ja bändikuviotkin ovat aika lailla auki. Viime vuoden Lost Acapulcoa lukuun ottamattahan olemme kiinnittäneet tapahtumassa soittaneiksi bändeiksi aloittelevia ja/ tai paikallisia orkestereita. Tämä jatkukoon.
     
  4. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Kiitoksia Forvolet, taas jotakin mukavaa odotettavaa talven pimeinä tunteina.
    Turku Kustom Show on Forssan picknickin ohella itselleni kesän mieluisin autotapahtuma, keep it simple guys.

    Tapahtuman mainosta lisäilty kalenteriin tänne.
     
  5. Forvolet

    Forvolet 1st gear

  6. Tulilanka

    Tulilanka 3rd gear

  7. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    Mitäs tota saaks sinne ihan niinku ilmatteeks ajaa autonsa näytil vaiko täytyykö maksaa... Nimimerkillä jos ens kesänä lanceri sinne?
     
  8. Jussi Camino-64

    Jussi Camino-64 2nd gear

    Ilmaista totta kai.
     
  9. Kuutoshullu

    Kuutoshullu 2nd gear

    No joo kait mää ehkä uskallan sitten tulla. Iso EHKÄ. Mukavaa tulla tollasella ajanhapertamalla lancerilla noitten kiiltoautojen viereen. :eek:
     
  10. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Tervehdys kustomkansalle!

    Muutin tämän keskustelualueen otsikon viime vuoden päivämäärän tämän kesän tapahtuman ajankohdaksi. Yli viisi sivua keskustellaan siis aiemmista tapahtumista. Tein tämän lähinnä siksi, etteivät imoituksemme tapahtumasta ole kuukaudessa ilmestyneet OD:n tapahtumakalenteriin. Keskustelu aiheesta jatkukoon tässä alla.
     
  11. Otto

    Otto Gearhead

    Sais ilmestyä! Ihmiset kuitenkin suunnittelee kesäänsä ja kesälomiaan sun muita tekemisiään nyt jo. (Vai olenko ainua..?)
    Tuolla oli vainen kaksi tapahtumaa ilmoitettuna. Vieläkö tuota tapahtumakalenteria päivitetään(, Ylläpito)?

    Kiitos ja tervetuloa!
    :D
     
  12. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Tapahtumakalenteri on KS:n osalta päivittynyt, kiitos siitä.

    Sponsoreita on saatu lisää, mukana vanhoista ainakin Bike Fellows ja Kopteri-lehti. uusia Paimion neste (oikeastaan viime kesänä oli Koulukadun Neste), WP -Katsastus ja FuturSoft Oy. Ainakin parin sponsorin kanssa neuvottelut ovat kesken. Sponsorien merkitys tällaisessa 5 euron liput-tapahtumissa on todella merkittävä! Ilman edellä mainittuja tänä kesänä tapahtumaamme ei olisi.

    Toiseksi bändiksi on varmistunut nuorta voimaa edustava, loistava Relax Trio, jolta teemaan sopivaa materiaalia:

    http://www.youtube.com/watch?v=81nEQQQC ... r_embedded

    http://www.relaxtrio.com/
     
  13. charock

    charock 1st gear

  14. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

    Charock on näköjään ainakin menossa. :rotfl:
     
  15. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    [​IMG]


    Nyt ovat sponsorit varmistuneet ensimmäiseen 5000 kpl paperiflaijeripainokseen. Onnellisimmat ovat lehtisiä saaneetkin jo ACS 2012:ssa. Lisää sponsoreita on työn alla. Tapahtuman aukioloaika jäi pois flaijerista. Se ilmoitetaan myöhemmin, mutta tuskin poikkeaa totutusta.
     
  16. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    Myös V8 Magazine lähestyi meitä ja lukitsimme saman tien sponsoridiilin. Pari uutta tukijaa on jo ihan loppusuoralla neuvotteluissa, toivottavasti voimme julkistaa nekin pian.

    Vapaaehtoisia käsiäkin on tullut mukaan rakentamaan sitten viime kirjoitteluni tätä tapahtumaamme.

    Iltabileetkin taitavat tulla- hienoa, että järjestäjätkin pääsevät rentoutumaan.

    Kustom Show:n järjestäjien kalustoa, uuttakin verrattuna viime kesään, on nähtävillä ennen varsinaista näyttelyä muutamissa pienempimuotoisissa tapahtumissa. Ensimmäinen näistä on Raisiossa Ohikulkutien varrella AD- Turun järjestämä pihanäyttely, joka on avoinna yleisölle 26.5. klo: 10:00-15:00. Teemana tuolloin ovat Ameriikassa valmisteiset autot ja HD:t. Tervetuloa meidän puolestamme juttelemaan ja hakemaan flaijereita.


    Edit: Harrasteautopäivä LA 26.5, AD-Turku, kellonajat korjattu
     
  17. Forvolet

    Forvolet 1st gear

    AD Turku harrastepäivä on takana ja ainakin minun mielestäni kaikki sujui hienosti. Ihmisiä oli liikkeellä paljon hienon kelin innottamana. Yllättävän moni Kiertokanki Ry:läisistä ehti paikalla autoillaan, kiitos heille. Turku AD:n henkilökunnalle pitää antaa kunniamaininta- nykyään törmää harvoin noin palvelualttiiseen ja yhteistyökykyiseen ryhmään, kun näitä KS-kuvioita pyörittää. Saimme kosolti näkyvyyttä, meitä kuunneltiin toiveissamme, saimme mm. suuren määrän http://www.meguiars.fi/ -tuotteita palkinnoiksi tulevaan näyttelyymme ym. Tämän vuoden palkintotarjonta näyttää muutenkin hyvältä, palkittujen ei tarvi todellakaan tyytyä pelkkiin pölykiuluihin, vaan aiheeseen liittyvää tavaraa on tarjolla tuhansien eurojen edestä.

    Linkissä ainakin yksi kuva tapahtumasta. http://www.facebook.com/pages/Turku-Kus ... 6172463863
     
  18. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Piti näköjään vaihtaa salasana ja käyttäjätunnus.

    Tapahtuma alkaa lukittumaan paikalleen! Saimme viime hetken sponsorieita: Oili Jalosen ja Triangle Motor Co.:n sekä Vaakahuoneen ja ehkäpä yksi on vielä tulossa.

    Tapahtuman pääsymaksu on se perinteinen 5 euroa ja alle mopoikäiset pääsevät vanhempien seurassa sisään ilmaiseksi. Shown aukioloaika on myös se vakiintunut klo 11-16.

    Tapahtuman toiseksi orkesteriksi on varmistunut legendaarinen The Charades:

    http://www.thecharades.info/

    http://www.youtube.com/watch?v=lLFN2-HrfJY

    http://www.youtube.com/watch?v=XWQndlRz ... re=related

    Odotettavissa on myös jotain spektaakkelinomaista ja mielihyvää aikaan saavaa maustetta musisoinnin lomassa.

    TKS ylpeänä ilmoittaa, että virallinen iltabilepaikka tapahtumalle on Vaakahuoneella: http://www.vaakahuone.fi/fi/vaakahuone . Paikallahan on alkoholioikeudet, se on tunnettu erinomaisesta ruuastaan, ravintolassa on runsaasti tilaa, se sijaitsee erinomaisen kauniilla paikalla Aurajoen jommalla kummalla puolella ja bileet ovat ILMAISET!

    Lisää infoa tulossa, pitäkää silmänne auki.
     
  19. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Saako sinne VIP-parkkiin kurvata jeesuksen vanhalla Taunuksella? :rotfl:
     
  20. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Turku Kustom Show järjestetään jo 4. kerran


    Kromin kiilto valtaa taas Turun Urheilupuiston ylähiekkakentän lauantaina 18.8. klo 11:00 - 17:00. välisenä aikana, kun Turku Kustom Show esittelee jo 4. kerran upeita kustom ajoneuvoja.

    Turku Kustom Show on ankkuroinut itsensä vahvasti Varsinais-Suomen johtavaksi kustom-tyyliin rakenneltujen ajoneuvojen näyttelyksi. Esitteillä on ennen vuotta 1963 valmistettujen autojen lisäksi rakennettuja moottoripyöriä ilman ikärajoitusta, sekä suuren suosion saavuttaneita custom-fillareita.

    Kilpailusarjat ovat autoille Kustom ja Hot Rod. Moottoripyörät kisaavat luokissa Custom, Chopper, Classic ja Bobber. Myös kustompolkupyörille on oma kilpailusarjansa. Turku Kustom Shown palkinnot ovat jälleen huippuluokan tuotepalkintoja. Alueella on myös lukuisia alaan liittyviä oheismyynti- ja näyttelyosastoja.

    Esiintymislavalla nähdään nuorta voimaa edustava The Relax Trio, jonka setti saa käyrimmätkin spittarit vipattamaan. Shown jälkeen jatkot tanssitaan Aurajoen rannalla tunnelmallisessa Vaakahuoneen paviljongissa, jossa esiintyy legendaarinen rautalankayhtye The Charades, viehkeine tanssityttöineen. Vaakahuoneelle ikäraja on 18 vuotta. Ja mikä parasta, jatkoille ei ole pääsymaksua!

    Turku Kustom Shown pääsymaksu on kohtuullinen 5 euroa. Alle mopoikäiset pääsevät vanhempien seurassa sisään ilmaiseksi, eikä tilaisuuteen ei ole ikärajaa. Näyttelyajoneuvojen tuojat pääsevät luonnollisesti sisään ilman pääsymaksua ja osallistuvat eri kilpailuluokkien voittajien valintaan.

    Ennakkoon ilmoittautuneiden ja rakennettujen moottoripyörien näytteilletuojien kesken arvotaan 10 kpl 20 euron arvoisia bensalahjakortteja! Ennakkoon ilmoittautuneiden ja rakennettujen autojennäytteilletuojien kesken arvotaan 10 kpl 40 euron arvoisia bensalahjakortteja!


    Tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Kopteri- ja V8-Magazine -lehdet, Custom Chrome -katalogi, WP katsastus, Bike Fellows, Motonet, hinauspalvelu Oili Jalonen, Futursoft, Vaakahuoneen paviljonki, Höyrylaiva S/S Ukkopekka, Neste Paimio ja Triangle Motor Co.


    Turku Kustom Show -aikataulu la 18.8.:

    klo 7.30 - 10.30 Näyttelyajoneuvojen sisäänajo (opastus Betaniankadulta)
    klo 11.00 Näyttely avautuu yleisölle
    klo 12.30 - 15.30 Esiintymiset, The Relax Trio, The Charades (+tanssitytöt!)
    klo 16.00 Palkintojenjako
    klo 17.00 Tilaisuus päättyy
    klo 18:00, After Show Party, Vaakahuoneen paviljonki (Linnankatu 38)


    Yhteyshenkilöt:

    Moottoripyörät: Andy Niemi +358 40 5048435
    Autot: Ari Talus +358 50 533 6546
    Polkupyörät: Ari Sinkkonen +358 40 565 8350
    Myyntikojut: Iiro Mattila + 358 400 990 347

    Yllä on aivan uunituore virallinen tiedote, johon saattaa vieläkin tulla lisäyksiä.

    Järjestäjien ajoneuvoja on muuten mahdollisuus nähdä varsin runsaslukuisesti Neste Paimion järjestämässä pienimuotoisessa tapahtumassa 11.8. eli viikkoa ennen H-hetkeä klo 11- (muistaakseni) 14.

    Ottakaapa yhteyksiä järjestäjiin- etukäteisilmoittautuminen ei ole pakollista, mutta toki suotavaa. Ennakkoilmoittautuja voi vielä saada bensakortinkin, johon suoraan tapahtumaan ajaneella ei ole mahdollisuutta.

    Autovastaava on muuten tiistaihin 7.8. asti maamme rajojen ulkopuolella, joten siihen saakka yhteydenotot tekstiviestein.

    Ei muuten ole VIP-parkissa ennen Taunuksia nähty, tiedä vaikka portsarit laskisivat sisään...
     

Kerro tästä muillekin!