Turku Kustom Show 18.8.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolet, 28.7.2011.

  1. Raitsa

    Raitsa 2nd gear

    Tuli hieman kikkailtu laskuria:

    [​IMG]
     
  2. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Hauska idea Raitsa!

    Sain postia Turku Kustom Shown sivujen ylläpitäjältä: "Sivuilla on malwarea (suom: virus). Enpä ole moiseen koskaan törmännyt." Välttäkää sivuilla käyntiä. Soitelkaa/ tekstailkaa järjestäjille tai käyttäkää näitä foorumeita tai facebookia tiedon hankkimiseen Showsta.

    Noista Sponsoreista on näköjään jäänyt mainitsematta Rauta Studio- yritys, joka on sponssannut hienot ja kehutut autoluokkien ykköspalkintoveistokset jo kahden vuoden ajan ja tekee sen taas tänä vuonna.
     
  3. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Ennakkoilmottautuneita on kuuleman mukaan rakennettujen polkupyörien puolelle tullut vanhaan malliin, eli sitä kalustoa saamme nähdä paikan päällä runsain mitoin. Myös ulkomailta on tulossa sekä harrastajia, että pyöriä!

    Rakennettuja moottoripyöriä on kuulemma ilmoitettu näyttelyyn ennätysmäärä, hienoa.

    Rod& Customauto-henkilöt eivät ole perinteisestikään ennakkoilmoittautuneet kovin suurin joukoin. Nyt kyllä kannattaa: MP- ja autoennakkoilmoittautuneiden kesken arvotaan yhteensä 20 bensakorttia.

    Jos et ole ihan varma soveltuuko ajokkisi kategorioihimme soita:

    Yhteyshenkilöt:

    Moottoripyörät: Andy Niemi +358 40 5048435
    Autot: Ari Talus +358 50 533 6546
    Polkupyörät: Ari Sinkkonen +358 40 565 8350
    Myyntikojut: Iiro Mattila + 358 400 990 347

    Valitettavasti kotisivuillemme on hyökätty jälleen ja ne ovat ainakin toistaiseksi poissa pelistä. Foorumien ja Facebookin välityksellä saa tarkempaa tietoa tapahtumasta. Tietysti yllä oleville hemmoille voi myös soittaa, jos herää kysymyksiä.

    Ainakin tämän hetken sääennusteet lupaavat tapahtumalle hyvää, järjestelyt ovat hyvällä mallilla ja niin painettu kuin sähköinen mediakin ovat osoittaneet mielenkiintoa jo perinteiseksi muodostunutta tapahtumaamme kohtaan. Tapahtumapaikkahan on Paavo Nurmen Stadionin yläkenttä. Sisääntulo tapahtumaan Betaniankadulta. Tavalliset kulkuneuvot kannattaa parkkeerata kauemmaksi. Ns. harrasteajokeille on tilaa suurella alahiekkakentällä ja hienoimmille ei-KS-kriteerejä täyttäville ajokeille on VIP-parkki ylä- ja alakentän välissä, urheilukentän päädyssä. Tervetuloa niin näyttelleasettajaksi kuin yleisöksikin.
     
  4. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Onkos tänä vuonna koulubussikyyti torille?
     
  5. JiiTee

    JiiTee Gearhead

    Jahajaha, no kokeillaan sisään mutta jos ei pääse ni ei pääse... Enivei, tulossa ollaan. Oiskos yhtään tarkempaa aikaa tolle Relax Trion esiintymiselle?
     
  6. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Rusty: Valitettavasti koulubussi on tänä vuonna muissa tehtävissä, eikä pääse paikalle.

    JIITEE: Päätimme, ettemme lyö ihan lukkoon orkesterien aikatauluja, koska viime vuonnahan kävi niin, että olimme ilmoittaneet jotain ja Lost Acapulco oli "lentokoneessa matkalla Suomeen", jonka takia soittoaikataulut sorvattiin uusiksi. Orkesterit soittavat varmasti klo 12-16 välillä. (ehkä 13:00-15:45?)

    Jo tähän mennessä on ennakkoilmottautumisia tullut kiitettävään tahtiin. Paikalle on tulossa ennennäkemätöntä kalustoa. Ilmottautukaa ja pistäkää sana liikkeelle, että ennakkoilmottautumalla on mahdollisuus saada polttoainekortti, joita on tosiaan jaossa 10 kpl moottoripyöräpuolella ja 10 kpl autopuolella.

    Säätiedotus lupaa edelleen hyvää. Tervetuloa.
     
  7. DUCK TAIL

    DUCK TAIL Gearhead

    Vantaalta starttaa letka aamulla 7.15
     
  8. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Näyttelypaikka- yläkenttä on paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen Kustom Shown historiassa, saamme mahtumaan alueelle enemmän ajoneuvoja kuin esim. viime vuonna.

    Bändien aikatauluja on kaavailtu seuraavaksi:

    13:00 the Charades
    14:30 Relax Trio

    Radio City tehnee lisää juttua aiheesta 12:10 tai hiukan jälkeen.

    Järjestäjät alkavat toimia, Tervetuloa!
     
  9. sectoid

    sectoid Gearhead

    Ajattelin tulla Dodgen kanssa paikalle. Mahtaako sinne takana olevalle hiekkakentälle päästä 74 Dartilla? Monenlaista autoa ja pyörää siellä ainakin viimevuonna oli.
     
  10. NUS-50

    NUS-50 3rd gear

    viime vuonna pääsin 75 monacolla... siis vip parkkiin.
     
  11. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    hienoja autoja oli ja komea keli 8)
     
  12. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

  13. sectoid

    sectoid Gearhead

  14. Lassi

    Lassi Gearhead

    Ihan mukava päivälenkki oli päristellä. Tokihan sitä aina toivois, että olis enempi semmosta kalustoa mitä ei ole aiemmin nähnyt.

    Järjestelyiltään yms. ihan paras päivätapahtuma!


    Missä muuten on vika, kun navigaattori sekos kun tovin kerkes Turussa ajella? Ja poiskin piti seikkailla ensimmäiselle Tampere-kyltille asti ennen kun koje sai signaalin :D
    Onneks olin lähtiessä karttaa vilkassu, että suunnilleen löyti ilman ohjeistusta perille..
     
  15. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Hieno tapahtuma oheistoimintoineen, kiitos vaan järjestäjille. Ilmatkin oli kohdallaan ja prkle että hiki lenti taas kyykkiessä kuvia ottaessa. :lol:
    iPhonenkin löysin hiekkarinteestä, omistajakin löytyi jo. 8)
    Kuvia tulee jossain vaiheessa kun kerkeää.

    [​IMG]
     
  16. kautsi

    kautsi 3rd gear

  17. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

    Hyvät sommittelut, tykkään tosi paljon. Oli muuten kiva vihdoin tavatakin ;)
     
  18. jusku1

    jusku1 3rd gear

    Kenelles palkinnot meni?
     
  19. JiiTee

    JiiTee Gearhead

  20. CJ3B54

    CJ3B54 3rd gear

    Hieno tapahtuma ja sääkin suosi. Hieno ele järkkäreiltä, et päästiin oikein VIP-parkkiin vaikka Jeeppi on kaikkea muuta kuin matala kustom tai rodi. :D
     

Kerro tästä muillekin!