Turku Kustom Show 18.8.2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolet, 28.7.2011.

  1. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Kiitos kiitos. Oli tosiaan kiva nähdä kuka niitä hienoja tunnelmakuvia ottaa. 8)
    Latailin muutaman kuvan lisää, mitä muuten ootte mieltä tuosta "ylivalottuneesta" tyylistä? Sopiiko noihin kuviin vai pitäisikö duunaa ihan normaalisetti? :odroll:
     
  2. Bulbbi

    Bulbbi 1st gear

  3. ViLU

    ViLU Gearhead

    Olin ekaa kertaa tässä hienossa tapahtumassa ja pääsimpä jopa VIP-parkkiin, hymy oli korvissa, kun sinne pääsi kruisailemaan 8)
     
  4. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    hävettää ladata omia kuvia näkyville, kun sinun kaltaiset ammattilaiset lataa myös :rotfl:
     
  5. kautsi

    kautsi 3rd gear

    Höpöhöpö, kuvia kehiin vaan.. 8)
     
  6. Forvolett

    Forvolett 3rd gear

    Suuri voimanponnistus on taas ohi. Kiitos muille järjestäjille, sponsoreille, näytteilleasettajille, orkestereille ja tietenkin yleisölle. Iltarientoja ja sunnnuntain vapaamuotoista race-& cruising& remonttiosuutta ei kyllä helpolla unohda, kiitos osallistuneille.

    Sää oli melkein liiankin hyvä.

    Pääsimme rahallisesti omillemme, joten järjestämme tapahtuman ensi vuonnakin. Vaikka kehuja tulee jatkuvasti järjestelyistä, parannettavaa toki on, kiitos myös vinkeistä tässä asiassa. Ymmärrämme, että pitkämatkalaisten on vaikeaa päästä tuomaan ajokkejaan aamu kymmeneen mennessä. Se voi olla kynnyskysymys joillekin ajoneuvojen näyyeille tuojille, ainakin tähän pyrin saamaan parannusta ensi vuodeksi.

    Palkitut listataan ja ilmoitetaan mahdollisimman pian. Kuviakin tullee lisää näkyville.

    Media osoitti suurta kiinnostusta tapahtumaa kohtaan. Ilmoittelemme syksyn aikana aiheeseen liittyvää.
     
  7. kustumize

    kustumize 1st gear

  8. sectoid

    sectoid Gearhead

    Hyvä, että show onnistui. Näitä tapahtumia kun ei liikaa ole tässä lähiseuduilla.
     
  9. TheTintti

    TheTintti 2nd gear

  10. Pate

    Pate Gearhead

    Huomenna kaikki TV:n ääreen klo 20:00 !! MTV 3 ja Maajussille Morsian ohjelma ! Kuvausryhmä vieraili elokuun Show:ssa kuvaten paikanpäällä 4-5 tuntia, huomenna näkee millainen pätkä ohjelmassa on. Meille ainakin tuotantoryhmä kertoi materiaalin tulevan ulos vkolla 50 :)

    -Pate-
     

Kerro tästä muillekin!