Turku Kustom Show 22.8.2015 Paavo Nurmen Urheilustadion

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja Forvolett, 29.3.2015.

 1. Forvolett

  Forvolett 1st gear

  Näyttelyn ajankohdan ja järjestyspaikan varausten kanssa on ollut suuria yhteensovittamisongelmia, jotka on nyt ratkaistu. Show järjestetään perinteiseksi muodotuneeseen ajankohtaan Paavo Nurmen Urheilustadionilla, kuten aina ennenkin.

  Näin kauaksi venähtäneiden päätösten teon vuoksi kaikkia sponsorisopimuksia ei ole vielä tehty. Tämän vuoksi emme saa paperiflaijeria painoon Helsingin näyttelyyn mennessä.

  Suuret pyörät liikuttavat kuitenkin koneistoa vääjäämättä kohti tapahtumaa. Kun lisätietoa tulee, ilmoittelemme täällä, Facebookissa ja sivuillamme. Levittäkää ihmeessä tietoa tapahtumasta. Jos teillä on kysyttävää tapahtuman tiimoilta, pyrimme vastaamaan kysymyksiinne.
   
 2. Marklin

  Marklin Gearhead

 3. Pate

  Pate Gearhead

  Nyt on halpaa !!! TKS:llä on hotellidiili Hotelli Plazan kanssa. Koodi on ”Custom Show” C:llä. Yhden hengen huone: 79€ ja kahden hengen huone: 85€. Sisältää parkkipaikan ! Hotelli aivan iltabilepaikan vieressa !

  http://www.hotel.info/fi/scandic-plaza- ... tel-27802/
   
 4. Forvolett

  Forvolett 1st gear

  Järjestelyt ovat hyvässä mallissaan: järjestävä Ry kokoustaa tänään, julisteita on liimailtu Turun katukuvaan kovasti, viimeisiä lehtimainoksia laaditaan, radiohaastatteluita on sovittu ym.

  Ennakkoilmoittautuneita on jo nyt. Kannattaa pistää viestiä, minkälainen ajokki& omistajan nimi numeroon 0505336546/Ari tai ihan soittaa. Arvomme 20€ bensakortteja pröätkänomistajien kesken ja näyttelyyn hyväksyttyjen ennakkoilmoitettujen autojen omistajien kesken 50€ bensakortteja.

  Kelihän on näillä main hyvä ja näyttäisi vaan jatkuvan hyvänä.

  Ensi viikonlopulla on vielä eri tapahtumissa järjestäjien autoja, jos näet nipun flaijereita pyyhkijän sulan alla, nappaa omasi.
   
 5. Forvolett

  Forvolett 1st gear

  Hotellin alepaketin kanssa on ollut jotain ongelmia. Varatkaa huoneet suoraan Scandic Plaza Turun kautta, niin "Custom Shaw"-koodi toimii.

  Ennakkoilmoittautujia näyttelyyn tipahtelee koko ajan, jopa ulkomailta. Todella omituista kalustoa, noin niin kuin hyvässä mielessä, on tulossa tapahtumaan.
   
 6. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  Nyt lauantaina. Kaikki Turkkuseen...
   
 7. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Turkuun on lupailtu lauantaiksi upeeta säätä, joten mitäpä jos paikalle saapuva kustomkultturiväki jäisi tapahtuman päätyttyä kerrankin cruisailemaan Aurajoen rantamille oikein porukalla - niin autot, prätkät kuin fillarit. Kotio ehtii myöhemminkin illalla, eikös vaan :wink:
   
 8. Bat ass

  Bat ass 3rd gear

  V-8:n tapahtumakalenterissakin on mainittu TURKU CRUISING 22.8.15 ja paikkana on Läntinen rantakatu, autoja on tulossa ulkopaikkakunnilta ainakin, turkulaisia autoja tuskin paikalla näkyy...
   
 9. punaniska

  punaniska 3rd gear

  Nyt näyttää kelitkin suosivan, ja jälleen Kustom Showssa hyviä palkintoja, autoluokissa mm. USP ( Turun Us parts-toimittaja):n lahjakortteja ja muuta mukavaa, ei siis pelkkiä kuppeja. Kaikki tuntuu olevan valmista, joten tervetuloa lauantaina Turkuun . Ja illalla sitten kunnon bileet cruisailun päälle Klubilla.
   
 10. Bighouse

  Bighouse 2nd gear

  Ei varsinaisesti tähän tapahtumaan liittyen, mutta jollei ole aktiiviharrastaja niin aika vaikea on välillä löytää mitä tapahtuu ja missä ja milloin. Varsinkin jos ei facebookki kiinnosta. :(
   
 11. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Toi on nyt muutenkin taas joku helvetin salaseuran kokoontuminen, kukaan ole mitään tuommosesta cruisingista kuullutkaan eikä tiedä?
   
 12. punaniska

  punaniska 3rd gear


  Kuulin että tuo ajankohta olisi cruisingille väärin, että se oliskin 29. päivä, mutta varmaksi en tiedä.
  Mut Turku Kustom Show on varmasti 22.8 , ja se ei ole salaseuran kokoontuminen ( tosin ei varmaan tuo cruising myöskään). Kaikki siis paikalle, nyt tosin joutuu pesemään auton erikseen, tapahtumassa ei se onnistu...kun on aurinkoa!
   
 13. Bat ass

  Bat ass 3rd gear

  Niin, tuohon cruisingiin liittyen, itse en tiedä cruisesta muuta kuin mitä olen V-8 magazine lehden tapahtumakalenterista lukenut, onko tapahtumalla jotain facebook, ym sivuja , en tiedä, olisi tietysti mukavaa, jos jossain olisi mainittu jonkinlaista aikaa, koska tapahtumaan odotetaan väkeä. Tapahtumahan on juuri niin iso kuin paikalla on väkeä, ellei väkeä, ei cruisingia, ainakin muutama auto iltasella lienee paikalla.
  P.S kuinkahan monta turkulaista autoa näkyy Kustom showssa... :odroll:
   
 14. NUS-50

  NUS-50 3rd gear

  Varmaan yhden käden sormilla laskettavissa..
   
 15. jallu81

  jallu81 2nd gear

  29.8 klo 16.00 on Liedossa kokoontuminen, crusing ja jonkinmoiset iltabileet. Facebookissa mullekkin kutsu tuli, kun en missään "piireissä" nykyään ehdi pyörimään duunikiireiden ja amerikanautottomuudesta johtuen :D

  Mutta asiaan sen verran että ihme jos edes 10 paikallista autoa alueelta löytyy...
   
 16. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Eipäs nyt mollata liikaa ns. turkulaisia :wink: Moniko on sen paremmin ajatellut, että nämä porukat, jotka enemmän tai vähemmän aktiivisesti pyörivät Turussa eli ns. turkulainen peruskalusto (esim. ABC:llä taikka Aurajoen rantamilla tai muualla hengailevat), useat heistä asuvat nykyään lähipaikkakunnilla, mutta lasketaan tavallaan "turkulaisiksi". Kuinka moni Turku Kustom Shown järjestäjistäkään on enää fyysisesti turkulainen. Olisi varmaan jatkossa parempi ehkä puhua Turun alueen harrastajista...

  Mutta se ei toki poista sitä, että harvoin kalustoa näkee liikkeellä oikein isolla volyymilla, mutta hei, ihan sama juttu joka paikkakunnalla, kun tuota Suomen maata tulee kierreltyä eli ei "turkulaiset" juurikaan poikkea muista. Mutta hyvä, jotta edes joku/jotkut cruisailee aktiivisesti Turunkin katuja jopa viikolla, kuten esim. yksi "hottentottimainen" perä pilviä hipova 50-lukulainen :lol: Keskiviikkona illalla/yöllä Turussa cruisaili myös vanhemman polven kalustoa, Turun alueen harrastajien toimesta nääs...

  Lauantaina onkin sitten kaikilla oikeilla turkulaisilla ja "turkulaisilla" taas kerran näytönpaikka. Ensin idylliseen Turku Kustom Showhun ja sitten joukolla (ei kuitenkaan Kustulla - sori, oli ihan pakko :rotfl: - tämä mauton vitsi ei ehkä aukea muille kuin Turun alueen harrastajille, sori siis siitäkin) maistelemaan Turun katuja...

  -nimimerkillä ex-turkulainen-
   
 17. Bat ass

  Bat ass 3rd gear

  Moi, tarkoitus ei ole "dissata" turkulaisia harrastajia, vaan vähän koittaa herätellä. Turusta kuitenkin löytyy upeita harrastepelejä, joita vaan nykyisin ei juurikaan näy liikenteessä, ja tosiasiahan on myös se, että monet naapurikunnissa asustavat harrastajat ovat enemmän tai vähemmän turkulaisia, itsekkin syntynyt Heidekenillä ja asustanut jotain 37 vuotta Turussa, ja aion osallistua sekä Kustom showhun, että illan cruisailuun, toivottavasti molemmissa nähdään paljon hienoja turkulais kalustoa, sekä tietenkin vierailevaa kalustoa, keli ainakin pitäisi olla kohdillaan.
  Keep on Cruising !!!
   
 18. oolanti

  oolanti 3rd gear

  Hipit syntyivät Heidekenillä ja me muut Tyksissä jokunen päivä myöhemmin, ku ei siihe synnytyslaitokse voinu tulla, ku siel oli jo hipei ja raggarei :rotfl: :rotfl: :rotfl:
   
 19. ventora

  ventora 2nd gear

  terve,onko kukaan osakauppias tulossa tai kellään muulla,tarvis gm vanteille babe moon ym tyyppiset kapselit,sw:ltä tuli mutta ei taiwan kapseli sovi.
   
 20. Forvolett

  Forvolett 1st gear

  No niin, pysytäämpäs taas aiheessa tai siirrämme koko näyttelyn Pohjois-Pohjanmaalle Piehinkiin!

  Aamu Turun seudulla vaalenee sumuisena, mutta sääennusteiden ja ennakkoilmoittautuneiden mukaan on luvassa TKS:ään jälleen kuuma ja kiihkeätunnelmainen päivä, kuten ensimmäisiä tapahtumia järjestellessämme muistamme Kustom Showssa aina olleen.

  Meillä on tänä vuonna ennätysmäärä sponsoreita ja tukijoita, josta toimitetaan listaus tapahtumaan paikan päälle ja myöhemmin nettiin. Palkintoja eri luokkiin ei ole koskaan ollut näin paljon! Kannattaa siis tuoda ajokki näytille, jos sitä vielä hiukankin empii.

  Perheen pienimmille on taas paikalla oma hinuri, ilmainen pomppulinna.

  Elävää musiikkia on tarjolla klo 13:00 ja 14:00.

  Maalareita on paikalla tekemässä mm. tilaustöitä ja esittelemässä tekemiään töitä.

  Järjestelyt eilen illalla tuntuivat olevan todella hyvällä mallilla. Kenttäkin oli kuiva. Tapahtuman järjestävä Kiertokanki Ry toivottaa näytteelle asettajat (alkaen klo 8:00) ja vieraat (alkaen klo 11:00) sydämellisesti tervetulleiksi paikalle sankoin joukoin.
   

Kerro tästä muillekin!