Turkucruising 9.6 2012

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja iak, 27.3.2012.

 1. iak

  iak 3rd gear

  8) Tänään !
   
 2. Miniucco

  Miniucco 1st gear

  Onneksi täällä Turussa jengi ja autot ei ole tehty sokerista, ainakaan aikaisempina vuosina ei ollut, joten tuskimpa tänä vuonnakaan.
   
 3. pequli

  pequli Gearhead

  Se on sitten jo 26 vuotta ekasta organisoidusta Turku-cruisingista ja Vaasantien kisoista 1986. Vielä kun saisi tuolloisen ajopelin taas tallista kadulle :lol: . Tänäänkin on jollain autolla paikalle pyrittävä saapumaan.
   
 4. Ja jo tuotakin varhaisemmin Åbossa oli "järjestettyjä" cruisingeja, kun mm. ensin kokoonnuttiin Kupittaan vanhalle katsastuskentälle ja ajettiin sieltä muutaman kymmenen auton letkassa kaupungin läpi Ruissaloon iltakaffeelle.

  Taisi siellä silloin eräs henkilö olla kameran kanssa matkassa ...

  Onkohan kaikkia niitä kuvia vielä skannattu???
   
 5. 71 Kiuru

  71 Kiuru 1st gear

  kiitos taas kerran kaikille mukanaolleille, mahtavasti oli
  sateesta huolimatta kalustoa paikalla 208 kpl 8)
   
 6. Jussi Camino-64

  Jussi Camino-64 2nd gear

  Jäädään odottelemaan kuvia.
  Oli mukavat Cruisingit taas. Kiitos järjestäjille!
   
 7. ht64

  ht64 3rd gear

  Kiitoksia kaikille tasapuolisesti, hubaa oli taas kerran.
  Kuvaa ja videoo tulee kunhan saadaan kamerat purettua ja aineisto sensuroitua :lol:
   
 8. Rockatansky

  Rockatansky 1st gear

  Pitäisiköhän tapahtuman nimi muuttaa kun ei muut harrasteautot mahdu cruisingille enään mukaan ollenkaan..?

  Jos jenkkiautomiehille ja naisille on niin kova paikka nähdä Eurooppalaisia/Japanilaisia muutama seassa niin pitäisikö katsoa peiliin?

  Taisi olla portilla seisoneelle mammalle kova paikka kun ei edes auton merkkiä osannut sanoa..
   
 9. iak

  iak 3rd gear

  8) Iso kiitos kaikille.!!!
   
 10. Squarebird

  Squarebird 1st gear

  Vastaus kysymykseesi: ei tarvitse vaihtaa nimeä :lol:

  Turha ottaa hernettä nenäänsä kommentistani, mutta kyllä nämä Turunkin cruisingit ovat viimeiset liki 30 vuotta olleet nimenomaan jenkkiautotapahtumia. Ja mitäs pahaa siinä on, jos jenkkiautoileva kansa (naiset, miehet, lapset, kotieläimet) haluaa pitää nämä cruisingit juuri jenkkiautotapahtumina. Eiköhän niille japsikinnereille taikka muille ei-amerikkalaisille häristimille löydy ihan omatkin tapahtumansa, tosin taitanevat olla aika epäaktiivisia noiden karkeloidensa suhteen (tää oli vain arvaus). Ja tosiasia on myös se, että yleisökin tulee paikalle katselemaan nimenomaan jenkkiautoja :odroll:

  Olipa taas kiva tapahtuma sateisesta säästä huolimatta. Yli 200 autokuntaa kertonee Turku cruisingin suosiosta, kauniilla säällä määrä olisi varmasti mennyt yli 300:n. Ja kansaa oli cruisingreitinkin varrella taas kerran uskomattoman paljon keliin nähden, joten kotiin jääneet kermaperseet hävetkää :oops: sokerisuuttanne :wink: Ei näitä tapahtumia liiaksi ole...   
 11. pequli

  pequli Gearhead

  Iso kiitos järjestäjille!

  Itsekin tuli eilen viljeltyä ilmaisuja 'kermaperse' ja 'sokerinen', kun tuli lähdettyä cruisaamaan ilman minkäänlaista kattoa :oops:

  'Joskus sataa ja toisinaan sitten taas ei'
   
 12. ht64

  ht64 3rd gear

 13. arskazone

  arskazone Gearhead

 14. fury poika

  fury poika 3rd gear

  nimi

  pitäisi ehdottamasti muuttaa! suuri ellei suurin osa on muualta kuin turusta. Mikä turku cruisaa se silloin on? Lisää kuvia meiän auto ei näkyny viel :rotfl:
   
 15. edsel.fi

  edsel.fi Gearhead

  savon maan tyyliin vaan: euro rottelot & tuunink sucks ruisinki , kjäh kjäh.

  jäipä väliin tällä kertaa, liian kosteeta tälle kermaperseelle, ei viitsi galaxieta likastaa, eikä jaksa varsinkaan pestä sen jälkeen.
   
 16. Hoovee

  Hoovee Gearhead

  harmi että oli vähän ankea keli (ainakin jos vertaa perjantain tai nyt sunnuntain keliin), mutta aika hyvinhän sielä autoja oli silti :) Eihän meillä käyttis-romukuskeilla väliä ole, mutta varmasti jäi autoja saapumatta ton kelin takia...

  Cruisilenkin loppuporukalle muodostui joku hieno kunniakierros shellin kautta u-käännös? No oikea reitti löytyi kuitenkin, eli ei niin vakavaa :lol:
   
 17. Rockatansky

  Rockatansky 1st gear

  Kommenttisi siitä että yleisö tulisi katsomaan ainoastaan jenkkiautoja kertoo juuri siitä kuinka pää perseessä osa jenkkiautoilijoista elää. Kysymys ei ollut todellakaan siinä että tapahtuman pääpaino otettaisiin jenkkiautoilta pois. Käytännössähän oma pieni nurkkaus muille harrasteautoille rikastuttaisi kivasti tapahtumaa, enkä nyt todellakaan tarkoita mitään lasikuitupulkkia/tuning osastoa vaan sekalaista harrastekalustoa tyyliin tämänpäiväinen Kesäheikki mobilistinmäellä. Kaikennäköinen harrastekalusto sulassa sovussa eikä pelkästään niitä tuhanteen kertaan nähtyjä Mustangeja ym. Jos se toimii Forssan picknickissä niin miksi ei täällä?
   
 18. Lunatic

  Lunatic 3rd gear

 19. pommari

  pommari Gearhead

  Itse saattaisin käyttää sanontaa"maitotuote-takapuoli".

  T:Se toinen katoton
   
 20. Tasf79

  Tasf79 1st gear

  Pakko tökkiä kepillä vielä pesää. Mikähän oikeasti on se jenkkiauto, jota ne ihmiset tulevat katsomaan?

  Kaverilla Ohiossa tehty Accord, naapurilla kanadalainen Caprice ja sitten vielä nämä Chevrolet Kalosit. Taitaapa tuo Accord saada enimmän huomion näistä.

  Näissä pienissä harrastepiireissä pitäis vaan hyväksyä muidenkin kiinnostuksen kohteet...
   

Kerro tästä muillekin!