Turpakäräjät Riihimäellä, keskiviikkoisin klo 18:00- Ullan Pakarissa.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Tapahtumat', aloittaja cdv70, 18.5.2009.

 1. joveliino

  joveliino 1st gear

  Yksi porukka kokoontuu Riihimäellä Säästökarien pihalla, toinen puolen kilometrin päässä Granitin aukiolla ja kolmas Hyvinkäällä Motonetin pihalla

  Kaikki samaan aikaan keskiviikkoisin kello 19. Oletteko riidelleet lapsesta asti keskenänne vai mistä on kysymys? Käyvätkö neutraalit harrastajat näissä kaikissa illan aikana?
   
 2. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Kyllähän se asia kuitenkin on niin että tässä ollaan vuosikaudet kokoonnuttu aidoille "turpakäräjille" keskiviikkosin klo.18.00 karavaanin ajoista ensin siellä ja sittemmin tossa kareilla ku menivät lopettaan hyvän mestan, nyt vaan jotkut haluu buukata kokoontumista tonne ydin keskustaan pienelle torille ja toiset haluu pysyä taas pois keskustasta väljemmillä mestoilla, (tai onhan ne säästökaritki jollain tavoin keskustassa, mutta sivummalla)...itse kuulun jälkimmäiseen porukkaan.
  Hyvinkäähän en ota kantaa muuten ku että poijaat kävi aikasemmin riksussa, mutta nyt näkyy harvemmin, hyvähän se on että hyvinkäälläki on viikottaista kokoontumista.
   
 3. Make.S

  Make.S Gearhead

  Mun puolesta vois vaikka kaikki lähitienoon harrastajat kokoontua kareilla.
  Ei näitä autoja sentään niin paljoa ole, että tarttis kolmeen paikkaan ripotella.
   
  cdv70 tykkää tästä.
 4. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  yhdyn edelliseen.
   
 5. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead

  Onkos taas ? keskiviikkona ? 8)
   
 6. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Tottakai on, .....ideahan on aina ollu se että joka keskiviikko klo.18.00 kareilla, ne ketkä pääsee ja ......viittii tulla .
   
 7. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead


  :p minäkin savosta muuttanu, mutta vissiin liian kauan ollu hämeessä, kun ei aina heti hokaa kaikkea. :rotfl:
   
 8. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

 9. jykä hyvinkää

  jykä hyvinkää Gearhead

  Juu, monta kertaa pitäny tulla kareille, mut Patastenmäestä on niiiiiin pitkä matka sinne! Mut kyyl mä vielä jonain päivänä :D
   
 10. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Tänäänhän olis mahikset jykälläkin tulla kareille turiseen ja kuluttaa aikaa.
   
 11. Make.S

  Make.S Gearhead

  Hyvinkäällä ei ainakaan ollut viime keskiviikkona mitään ohjelmaa, joten kaikki vaan reippaasti kohti riksua.
   
 12. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Tänään pyritään munamankelilla paikalle. Autonkasaus pahasti vaiheessa. Eli tulla jos ei sada :D
   
 13. MercComet

  MercComet Gearhead

 14. Classic1964

  Classic1964 Double Gearhead

 15. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  No ku vantaalta asti matkasit ni oisit tullu kareille kans poikkeemaan.
   
 16. MercComet

  MercComet Gearhead

  Eni vei! Otsikosta turpakäräjät nappasin ilman tarkempaa tietoa...

  Olisihan siellä Kareillakin voinut tottakai käydä, mutta epäselvää oli paikalliset ajat, sijainnit jne. Oikean pikalähdön otin sokeasti ja jäi täysin nykyajan "ennakko-cruisailut" netissä tekemättä.

  Tuli siellä jossain Prisman kulmilla pyörähdettyä lähtiessä (mitä Graniitilla suuntimia kuulin), mutta paikka ei pikaseen selvinnyt ja mitään toimintaa näkynyt. Ja viimeinen oma tuntema Säästökari oli se pikkuparkki siinä keskustassa!
  Parisenkymmentä vuotta alkaa olla kulunut siitä kun Riksussa Chevyjä jolkotettin maisemissa rankastikin :odroll: , mutta on hieman paikat muuttunut siitä...

  Keskiviikkona on vapaapäivä ja Cometin pakoputket on kuumina tietysti taas jossakin päin pitkin päivää. Katotaan jos sitten maisemiin taas eksyis...??
   
 17. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  *Mukavasti oli tänään porukkaa paikalla kareilla.
   
 18. cdv70

  cdv70 Double Gearhead

  Autoja oli paikalla niin paljon ettei kerinnyt kaikkia kuvaamaan.Oli mukava huomata että uusia naamoja näkyi paikalla runsaasti. Kovin oli MOPAR painotteinen ilta mutta juttuun tultiin :D
  Oli siellä oikea kamerakin (ja kuvaaja) paikalla mutta tässä kiinnostuneille pari pokkari otosta. Pitänee kohta ruveta palkitsemaan pitkämatkalaisia, kun heitäkin on ruvennut paikalla käymään.

  http://kuvablogi.com/nayta/3144988/
   
 19. Multipower

  Multipower Gearhead

  Voi perketti! Kerranki ku sattu olemaan keskiviikkona riihimäellä, niin eihän sitä voinu sit taaskaan muistaa poiketa paikanpäällä...Noh, jos ens keskiviikkona sit... :wink:
   
 20. Mopar heppu

  Mopar heppu 2nd gear

  Oli taas tänäänkin vieras paikkakuntalaisia järvenpäästä asti tullu morjestaan meitä hämäläisiä, komeita autoja vierailijoilla.
   

Kerro tästä muillekin!