Turun Tulli?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Power, 16.9.2008.

  1. Power

    Power 1st gear

    Onko Turussa Tullia minne saapuu tuontiautoja (siis vanhoja jenkkiautoja) Tarkka osoite siis hakusessa!
    Tarkoitan paikkaa missä voisi käydä katsomassa millaista kalustoa maahan on saapunut?
    Hämeenlinnassahan tuo autojen tsekkaaminen käy helposti siellä Tullin ulkopihalla!
     
  2. MadMike

    MadMike Gearhead

    ei ole.
     
  3. Power

    Power 1st gear

    Ok,kiitos tiedosta, ihmettelin tosiaan kun Turun satamassa ajelin että pelkästään näkyi uusia autoja ja traktoreita :D

    Mihin muihin paikkakunnille noita autoja mahtaa tulla? Yksi paikka taitaa olla Lappeenranta?
     
  4. Crown57

    Crown57 Gearhead

    No onhan meillä Turun vapaavarasto. Tosin sinne ei saa mennä kuin oikealla asialla oleva. Noh ei varmaan tullin alueellekaan. Tosin me turkulaiset ollaan siittä onnellisessa asemassa, ettei autoa tarvitse säilyttää taivas alla kaikkien pällisteltävänä, vaan sen saa sisälle halliin :)

    Joskus Silja Linen asfalttialueen oikeassa laidassa oli aidattu kanaverkkohäkkialue jossa näkyi kaikenlaista jännää.. en tiedä onko siellä enää mitään?
     
  5. KajS

    KajS Gearhead

    Joskus muinoin 90-luvulla ns. hienoja autoja tuli L-terminaaliin. Ajelin tuolloin trukilla siellä päin. Nyttemmin tuolla on Rovereita, Range Rovereita, Jaguareja Venäjän viemisiksi. Josson kulkulupa alueelle (niinku mun '05 taunusturnierilla)voi mennä tsiigaamaan tonne autoja ja konttinostureita.
     
  6. chevyukko

    chevyukko 1st gear

    joskus vanhan työnantajan toimesta kävin tuolla vapaavarastolla... trukki kuski avas hallin oven ja chevyukon leuka loksahti polviin... oli hallin nurkka täynnä kalustoo... -63 bonneville, 2 viiskytluvun imperialia, joku seitkytluvun alun roadrunner ja joku pikuppi täynnä tavaraa noi nyt tuli mieleen.. arvatkaa muuten huomasinko kun tuli kuorma-autoon kuorma valmiiks??? :rotfl:
     
  7. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Aika vähä on sellaista kalustoa joka saa enää kulmakarvat kohoamaan, tällä viikolla tuossa naapurissa oli tosin punainen AC cobra, ehkä kuitenkin replica.
    Tai ehkä ei jos jatkoi matkaansa venäjälle
     
  8. vatupassi

    vatupassi Gearhead

    Joo,eipä sinne oikein mitään mielenkiintoista tuu,vähän cadillaceja noiden lisäks.Jostain syystä yks 900 avo saab tällä viikolla,en ymmärrä miks.
     

Kerro tästä muillekin!