Turvakaaren pehmustenauha

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja Blower 69, 6.1.2017.

  1. Blower 69

    Blower 69 2nd gear

    Olis tarvis löytää jotain eristysnauha tyyppistä pehmikettä tyttären dragsterin häkkiin,ei kuitenkaan mitään teippiä,koska tulevissa runkokatsastuksissa nauha on kuitenkin saatava helposti pois,ainevahvuuksien mittaamista varten,onko ideoita mitä,ja mistä vois siihen kiertää?
     
  2. bottipoika

    bottipoika 2nd gear

    oiskoha jonkinmoisesta tarranauhasta mitää apua tähän?
     
  3. Bukero

    Bukero Gearhead

  4. pontso

    pontso Gearhead

    eikö sääntökirjassa oo mainittu mitä pitää olla jos kypärä voi osua kaariin . meillä on laitettu nippusiteillä kiinni niin voi tarvittaessa irroittaa , tosin on oviauto . ja tuolla dracracingin puolella on juttuu
     
  5. GBS

    GBS 3rd gear

    Joo ja kaiketi ns. palamatonta pitäis vissii olla kait? Ainakin ratapuolella.
    Ja Mm. Autoracing tms. varmaan saa.
     
  6. Mopar

    Mopar Gearhead

    Mulla muistaakseni jäi yksi valmiiksi taivutettu sfi pehmuste yli. Laita vaikka yv.llä sähköpostiosoitetta, niin laitan kuvaa ja mittoja siitä.
     
  7. maxy

    maxy 3rd gear

    Eikö tuolta putkipuolelta oleva Armaflex eriste kävis. Ite kerran koitin tuommosia pätkiä polttaa, mutta huonolla menestyksellä.
     

Kerro tästä muillekin!