Tuulilasin liimaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja Buickustom, 5.4.2011.

 1. Buickustom

  Buickustom Gearhead

  Buickiin pitää vaihtaa tuulilasin puolikas. Aluperin on lasi ollu ilmeisesti tiivisteellä kiinni ja choppauksen jälkeen jollain kovalla massalla liimattu.
  Milläs tuo uusi kannattais kiinnittää, jollain kovettuvalla esim sika 221 vai oikealla lasiliimalla?
   
 2. Mikkis

  Mikkis Double Gearhead

  Oikealla lasiliimalla. Niissä on noi UV-suojaukset kunnossa. 265 ja sille oikeaa primeria.
   
 3. lake ender

  lake ender Gearhead

  "oikea" lasiliima saattaa olla liian kovaa tollaseen vanhaan koriin (tai sitten ei) Ainakin 2k pur liimat kuivuu todella joustamattomiksi kun lasin tarkoitus on jäykistää koria ja kestää turvatyynyn laukeminenkin. Tietysti jos kori ei elä pahemmin, niin lasin halkeamisvaaraakaan ei ole.
   
 4. Lassi

  Lassi Gearhead

  Butyylinauhalla laitoin omaani, kun muutin choppauksen yhteydessä liimattavaks ikkunan. Oli monen paksusta tarjolla kun ostin, että sai valita karmin suoruuden mukaan tuon paksuuden..

  Hyvä kun ei tarvinnu liiman kanssa pelleillä. Toiset vaan väittää että tuo nauha soveltus vaan tiivistämiseen :D
   
 5. BigBlock-V8

  BigBlock-V8 3rd gear

  1K lasiliimalla. 2K kamat kannattaa jättää suosiolla rauhaan, ellei ole oikeasti tosi kiire, koska ovat älyttömän kovia kuivuttuaan. Toimittajia liimoille monia. Wurth,Autover jne. jne... Aina liiman kanssa saman valmistajan pohjustusaine.

  Butyylinauha eli "laku" toimii varmaan myös, mutta ite en kyllä laittais. Varmaankin pysyy kiinni, mutta on sitten todella tuskanen irroittaa tarvittaessa lasi.
   

Kerro tästä muillekin!