tuulilasin vaihto Pontiac Trans Am

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Kori', aloittaja reynolds, 21.4.2012.

  1. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Olis edessä tuulilasin vaihdatus (liimalasi) kyseessä Pontiac Trans Am vm-76...Eli tarviiko konepelti ottaa irti lasin vaihtoa varten...Vai onnistuuko ilman konepellin irroitusta?
     
  2. exoddus

    exoddus 3rd gear

    No tuohan riippuu ihan tekijästä, ei kyl yleensä tarvi konepeltejä irrottaa kun lasin vaihtaa.
     
  3. VilleTre

    VilleTre 3rd gear

    Joissakin tosin helpompi laittaa kun ottaa pois.. Lasin nostaminen paikoilleen kuitenkin kohtuu tarkkaa hommaa niin kaikki "turhat" liikkeet nostaessa mielestäni vähentävät riskiä. Siksi pois jos ei kohtuu vaiva ole. Tottakai od:n porukan mielestä turhaa mutta vuotava tuulilasi se vasta mukava onkin. :rotfl:
     
  4. Aako

    Aako 1st gear

    Helpottaa se jonkin verran tiivist(liima) pinnan puhdistusta ym. Toki tehtävissä ilman irroitustakin, mutta ehkä kannattas...
     
  5. Aako

    Aako 1st gear

    Samalla saat sen kompostikasan puhdistetteua sieltä sisälokasuojien päältä helposti, niin ei tarvi kohta hitsailla reikiä umpeen :D
     
  6. cellu

    cellu Gearhead

    onko muuten trans amin tuulilasi alunperin liimalla vai "lakunauhalla", mulla oli lakulla 79:ssä
     
  7. reynolds

    reynolds 3rd gear

    Joo...konepellin irroitus edessä anyway,koska konepellin saranat pitää vaihtaa (vanhat aivan solmussa...ehjiin verrattuna :mad: )....Eli konepelti otetaan irti jokatapauksessa...Sitä en tarkkaan tiedä,että onko tuulilasi liimalla kiinni,vai "lakunauhalla" :-?
     
  8. arskazone

    arskazone Double Gearhead

    Onx vastaavaan vm.77 tuulilasin asentajaa-paikan päällä.Lasi ja tiiviste valmiina.
    Varsinais-Suomesta mieluiten ja hetimmiten.
    Arska
    re: http://www.klasipojat.fi/
    Rientää apuun,homma bueno!
     
    Muokattu: 16.3.2017

Kerro tästä muillekin!