Tuumaisia pultteja kilotavarana?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja käyttäjätunnus, 2.7.2007.

 1. Mistä saisi pääkaupunkiseudulta?

  Tarttis ostaa reilu perusvarasto ja monet yritykset myyvät pultteja kappalehinnoiteltuna. Ei kai kukaan jaksa ostaa/myydä joka kokoa muutamaa kappaletta.
   
 2. Jukka

  Jukka 3rd gear

 3. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Minä kävin ostamassa tuumaisia pultteja Helsingin Ruuvikulma Oy:sta. Sellainen kellaritason liike, vaikutti asialliselta. Löytyy Pasila/Vallila -akselilta, Aleksis Kiven kadun poikkikatuja.

  Linkki yhteystietoihin, Yritystele

  Edit: Niin joo, kilotavarana olikin tarve. Kysäise kuitenkin.
   
 4. Konemies

  Konemies Gearhead

  Ei tosin pääkaupunkiseudulla mut täällä maalla Teppo myy kilotavarana, lähettää myös postissa tavaraa.
  http://www.nippelit.net
   
 5. Näin se menee, paljon kiitosta vaan vastanneille.
   
 6. Ei vaiskaan, eipä vielä tärpännyt.
  Onko jollain joku paikka tiedossa mikä myy kilotavarana?
  Tuskin oon ainoa jota *******taa hakea pultteja kappaleittain jatkuvasti. Olis mahtava lapioida kunnon kasa mukaan kerralla. Niinku irtokarkkeja :oops: .
   
 7. juko7

  juko7 Gearhead

  Tuumaisia ruuveja Mäntsälässä

  Mäntsälässä on Ruuvikauppa Oy, www.ruuvikauppa.fi jossa hyvät valikoimat tuumaisiakin ruuveja. JA toisin kuin jotkut amerikkalaisten autojen omistajia palvelevat liikkeet ( josta purninkia toisessa topicissa ) TÄMÄ LIIKE ON AVOINNA MYÖS LAUANTAISIN !!!!
   
 8. Make.S

  Make.S Gearhead

  J.paassa uudenmaan pultti.
   
 9. Bubbles

  Bubbles 3rd gear

  Re: Tuumaisia ruuveja Mäntsälässä

  Tuo Ruuvikauppa Oy ei myy kuulemma kuin kpl tavarana, tukkupuolella menee 100 erissä. Heinäkuussa lauantaisin kiinni.
  Ystävällinen naishenkilö puhelimessa sanoi että jos on tarvetta useammalle mallille niin saa varautua hetken kun keräilevät kasaan. Mielummin ilmoitus etukäteen ja voi noutaa pois valmiin kasan.

  Jäkessä vastaus kiloinamyynti kyselyyn oli Se vähän riippuu mistä roikkuu eli periaatteessa kyllä mutta samanhintasiksi ne tulee.
  Valikoimaa on tuumapuolella reilusti ja kaikkea kokoa löytyy sen ku tuut hakee pois vaan. Lauantaisin ollaan kiinni.
   
 10. Tahavo

  Tahavo 1st gear

  Tuusulassa Fallbackan teoll.alueella raskaan kaluston korjaamo. Siellä on ollut parempi valikoima tuumasia kuin uudenmaan pultissa. Lisäksi palvelu hyvää ja asiantuntevaa.
   
 11. sjussila

  sjussila 1st gear

 12. capriceman

  capriceman Gearhead

  Vantaan Kiloruuvi

  HELSINKI

  Lampputie 12
  00750 HELSINKI

  Puh. (09) 851 1188
  Faksi (09) 388 1612
   
 13. Janne

  Janne Gearhead

  http://www.ruuvihankinta.fi/

  Mielestäni paras paikka tuumaisiin pultteihin, ruuveihin ja muttereihin pääkaupunkiseudulla.
  Uskoisin että myy myös kilotavarana, ainakin yksittäiset ruuvit , mutterit ja pultit ovat olleet edukkaita. Nyt näkyy olevan yksityisille auki vain perjantaisin.

  /Janne
   
 14. Kimmo

  Kimmo Gearhead

  Juuri kävin tuolla Ruuvihankinnassa.....tosin vain ovella, kun eivät enään myy käteisasiakkaille muulloin, kuin perjantaisin. :mad:
  Siirryn siis asiakkaaksi muualle.....
   
 15. Jasca

  Jasca 1st gear

  Hassua! Kun kauppa kävis, pistävät lapun luukulle. :odroll:
   
 16. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei se niin hassua ole; jos asiaks ostaa eurolla kolme pulttia, ja sen palveluun menee 10 minuuuttia, ni siinä jää vuokrat maksamatta. Täytyy välillä tehdä tuottavaakin työtä. Toi on aika hyvä liike ja sillä on kelpo valikoima, mutta ei kappaletavarakaupalla elä. Jos se alkaa häiritä varsinaista liiketoimintaa, eli yrityksille isompien määrien myyntiä, niin sitä on pakko rajoittaa. Muuten meillä ei ole kohta enää edes perjantaina tilaisuutta hakea tarvittavia pultteja.
   
  rane58 ja BRC1 tykkäävät tästä.
 17. kabu

  kabu 1st gear

  Kappas vaan, tuo Helsingin ruuvihankintahan on minulle uusi tuttavuus. Kertovat vielä weppisivullaan että heillä olisi myös BSF ruuveja. Tuostahan pitää ottaa tarkemmin selvää, tähän saakka en ole löytänyt Suomesta ainuttakaan liikettä josta saisi BSF ruuveja vaan ne on pitänyt tilata Englannista.

  Hieman tullut harrastukseen lisähaastetta näiden eri ruuvistandardien kanssa. Ensin oli yksi entisöintiprojekti jossa kaikki ruuvit olivat UNF:ää, sen peruja on sitten tallissa hyvä valikoima UNF ruuveja. Noh, seuraavassa projektissa olikin sitten käytetty UNC ruuveja. Niitäkin on nyt sitten hyllyssä. Tämä nykyinen entisöintiprojekti on sitten BSF ruuveilla, joita tosiaan ei Suomesta juuri löydy. Lisäbonuksena BSF ruuvien kannat ovat erikokoisia kuin muissa tuumaruuveissa joten ne vaativat omat hylsyt ja kiintoavaimetkin.
   
 18. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Juu, noita ei taida löytyä bilteman valikoimasta. Taisivat joskus 50-luvun lopulla luopua noista, ja siirtyivät "ameriikan tuumasiin".
   
 19. kabu

  kabu 1st gear

  Ennen toista maailmansotaa valtaosa brittilaisistä autoista, moottoripyöristä sun muista tuotteista käytti BSF ruuveja. Sodan aikana sitten selvisi että on hieman hankalaa kun liittoituneiden armeijan käyttämissä laitteissa oli käytössä erilaisia ruuveja. Näin ollen monet sotatarvikkeita valmistaneet brittiläiset tehtaat siirtyivät käyttämään amerikkalaisia UNF ruuveja. Valtaosassa sodan jälkeen tehdyissä brittiläisissä autoissa on käytössä UNF ruuvit. Jotkut pienemmät tehtaat, kuten esimerkiksi tuo minulla tekeillä oleva Singer, käyttivät edelleen BSF:ää. Käsittääkseni myös aika monessa 50-luvun brittiprätkässä on edelleen BSF kierteet.
   
 20. Quest

  Quest 3rd gear

  Mulla on yhdessä vehkeessä Withworttia, Bsf:ää, cycleä, UNF, UNC ja millisiä kierteitä ja kaikki tehtaalta lähtien. Kiva purkaa osiksi ja sinkata hilut, sitten alkaa sovittelu. Etenkin jos ei ole merkannut mikä on mistäkin :rotfl:
   

Kerro tästä muillekin!