Tuumaisia pultteja kilotavarana?

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja käyttäjätunnus, 2.7.2007.

 1. mke77

  mke77 3rd gear

  kannattaa soitella isoihin traktori/työkone kauppoihin... esim isojouen konehalli... farmilaite... työkone oy... yms. suurimmat osat palvelee kyl yksityis asiakkaita postimyynnillä ja kilotavarana..... meillekki ikh n.200kpl(n20kg)toimitti 12.9 kovuisia 5/8"pultteja(pituus joku 130mm) tihuina ja nopeesti.... ja halvemmalla kuin paikallinen varaosaputka....vaikka postimaksuist tuli jo 30E ni silti kokonais summa jäi alle!

  .....salopultti mun mielest myy ja postimyynnillä/toimittaa ja valikoimassa on mitä vaan....jopa kuusiokolokantaisia tihuja tuumasilla jenkoilla!!!
   
 2. cuda69

  cuda69 Gearhead

  WITRAKTOR myy myös tuumapultteja ja ainaskin kun haettiin chevyn kannenpultin alle kunnon prikkoja niin löyty sopivia ja HALVALLA ainakin tääl ouluus.
   
 3. pumpuli

  pumpuli 3rd gear

  Liukkosen Pultti Lahessa ja on edullinen .
   
 4. MrRoadmaster

  MrRoadmaster 3rd gear

  Tähän vanhaan ketjuun voisi taas todeta, että edelleen on kirkkaiden tuumaruuvien hankinta hankalaa. Jos vielä pitää olla kupukanta...
  Eikun tilausta Englantiin... tai jonnekin missä myyvät.
  Eikä ihan mahdottomilla hinnoilla.
   
 5. xarper

  xarper Gearhead

  Re:

  Täältäki sai hyvin tuumasia paikallisesta Berneristä kunnes se lopetti, enää ei saa paikkakunnalla mistään tuumasia...

  Kävin pakosarjoihin hakee tuumaset kuusiokolot tohon 302 vähän ennen sulkemista ja 16 kpl pultteja tuli maksaa yhen paukun verran heh, ei varmaan ihan ilmasia oo nuo tuumaset kuusiokolot.
   
 6. julmajari

  julmajari Gearhead

  Espoon pultista masalata olen saanut kaikki kuviteltavissa olevat pultit ja ruuvit, mutta kpl tavarana, en tiedä saako kilohinnalla.
   
 7. jakulepi

  jakulepi Gearhead

  Tässä olisikin hyvä markkinarako jollekkin pulttimyyjälle pistää "Tuumaiset pultit kilotavarana" -myyntikampanja vireille.
   
 8. ZxKimmo

  ZxKimmo Gearhead

  Kannattaa kysyä myös Wurthilta, etenkin jos omalla tai kaverin firmalla on jonkinlaiset alennukset tonne. Mutterirasioissa on koosta riippuen 50-100 kpl ja pultteja 25-50 per pakkaus, 3/8" asti rasiahinnat on kympin luokkaa, tietty alennuksista riippuen.

  Tietty erikoisemmat ja vähemmän käytetyt kannattaa ostaa yksittäin.

  Yleisimmät koot olen ostanut Wurthilta rasioittain, jää sit vähän jemmaankin. Erikoisemmat Liuokkosen Pultista Lahdesta, kun se on tossä lähellä. Liukkoselta on yleensä erikoisemmatkin pultit löytyneet, esim. vesipumppuun haeskelin 4.25-4.75" pitkiä 5/16 unc pulttia, niin vaihtoehtoja löytyi varttituuman välein.
   
 9. ilu100

  ilu100 3rd gear

  Oliko Mustajärvi jo ilmoitettu?Siellä kg hintaa,Porilaiset tietänöö ??
   
 10. GBS

  GBS 2nd gear

 11. onbuicks

  onbuicks Gearhead

  Kävin tänään Ruuvikeskuksessa Roihupellossa. 2kpl sinkittyjä 5/16unf ja 2kpl kuusiokolo 5/16unf, molemmat 3" pitkiä ja 4kpl muttereita. Kunnon alennuksilla yht. 36e. Jäi tiskille. Ahneen silmät ei peity kuin mullalla kuuluu sanonta.
   
  eilhik ja Jussi289 tykkäävät tästä.
 12. urho3

  urho3 Gearhead

  Mulla on kyllä yks tuttu myyjä niin kaikki kovat ja tavalliset ja tuumat on riippuen päivästä ja käden punnitustarkkuudesta noin 3e kilo. Viimeks ostin 6kg m14 ja m18 pultteja ja muttereita niin 15e makso.
   
 13. Gimis

  Gimis 1st gear

  Baltic Bolt Finland, Nummelassa
   
 14. Raider Japa

  Raider Japa Gearhead

  Miten Turun suunnalla?
   
 15. 2ford37

  2ford37 3rd gear

  Vanhoja Suomalaisia Fiskarsin tekemiä tuumasia pultteja löytyy, 1930 - 1950 luvulta, myös kupukantaisia. Helsingistä.
   
 16. NonSenCe

  NonSenCe Gearhead

  laitampa tähän ketjuun maininnan ne paikat josta oon Porista tuumasia irtotavarana ostanut.. mutta en oo koskaan enempää tilannut.. yksittäis kappaleita vain.

  Satakunnan Kiinnitystarvike. ja Meri-Pultti.

  jommassa kummassa aina ollut.. jos ei ole niin tullut käytännössä päivässä. kuten viimeksi tarvitsemani unf kierteinen kierretanko. sat.kiinnnikeestä sen sitten sain päivän odotuksella kun juuri se koko oli hyllystä loppu sillä hetkellä.. isompia ja pienempiä olisi ollut. ja pulttei sekä mutterei.
   
 17. Karpov

  Karpov Gearhead

  Niin tuo kiinnitystarvike oli se kalevanpuiston kulmassa? Sieltä saa myös erilaisia jousia mitalla ja jäykkyydellä. Hyviä vaikka kaasariin.
   
  NonSenCe tykkää tästä.
 18. poikelin

  poikelin Gearhead

 19. Karpov

  Karpov Gearhead

  Tommosen hain itelle talvella just kun rupes olemaan euron kappale pultit pulttiliikkeessä täällä idässä.
   
 20. litres

  litres 2nd gear

  Ei ehkä kuulu tähän topicciin mutta kysyn kuitenkin mistä Suomesta saa sokkapultteja?
  Clevis pin amerikan kielellä...pitäis olla tuollainen about 40mmpitkä ja useammalla reiällä...
   

Kerro tästä muillekin!