Tuumaisia työkaluja. -taas kerran.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja Anonymous, 14.5.2005.

 1. Anonymous

  Anonymous Guest

  Mistä tuumaisia avaimia järkeenkäypään hintaan? Jotain parempaa kuin Bimb-teman-laatua En halua ostaa Stahlwilleä tai Snap-On:ia ja maksaa 25€/lenkkiavain ja sen lisäksi venttailla about 6 viikkoa toimitusta.
   
 2. Anonymous

  Anonymous Guest

  Teng-Tools on ihan asiallinen laadulleen ja hinnalleen omien kokemusten mukaan. Muistaakseni noin 7 avaimen sarja oli jotain reipas 60e tasoa (?)

  Periaatteessa noita sai joskus kaikista K-Raudoista tilaamalle, mutta Turkulaisessa liikeessä nimeltä Pulttinurkka löytyy tuumaista Tengiä hyllystä. (Räikkälenkkejä ei ole Tengilläkään tarjolla). Tuo TengTools on sinänsä hassu tapaus markkinoilla: Se oli kuuleman mukaan K-Raudoille "liian kallis ja hyvä jolloin kauppa ei käynyt" ja vastaavaasti se ei ole Stahlwille & SnapOn tasoinen ammattilaismerkki eli vähän vaikuttaa väliinputoajalta = sopii harrastajille.

  Bahco-Belzer on hieman Tengiä arvokaampaa mutta en osaa kommentoida lenkkien laatua. B-B ruuvarit olivat minulle pieni pettymys eli ei pidä antaa Belzerin nimen hämätä.

  Bilteman laatu....no ainahan se on jälleen yhden pitkän threadin arvoinen mutta kyllä ne 10v takuulla olevat hylsyt kestää rumaa käyttöä ihan riittävästi, mitä nyt pitää alle 2euron hylsyltä odottaakin ;-)
   
 3. helppoheikki

  helppoheikki Gearhead

  Teng-toolsilla on jostain syystä samanlainen laadukkaan työkalun sädekehä kuin esim. Kamasalla vaikka molemmat tehdään Taiwanissa samoissa tehtaissa kuin paljon parjatut bilteman kalut. Kestävät toki hiukan rankemmassakin harrastekäytössä mutta on se hölmöä maksaa ruotsalaiselle tukkurille (Luna = Tengtoolsin jakelija) liikaa samasta kamasta mitä saa biltemasta tai vaikka paikallisesta autotarvikeliikkeestä. Esim. tarvikeliikkeistä löytyvät King-merkkiset käsityökalut ovat pääosin samaa laatutasoa kuin Tengtools.
   

Kerro tästä muillekin!