Tuunaa mun rekka ( trick my truck)

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Zamuel, 26.2.2013.

 1. Zamuel

  Zamuel 1st gear

  Alkaa tänään Max kanavalta 21:30
   
 2. kautsi

  kautsi 3rd gear

  On muuten harvinaisen hölmö nimi kummallakin kielellä, kertookohan jotain laadusta?
   
 3. renttu81

  renttu81 Gearhead

  Tod.näk. Kertokaa sitten, ku ei tommoottiset hifi kanavat näy.
   
 4. SamiL

  SamiL Gearhead

  Kääntäjille tuo 'rekka' tuntuu olevaan joku itsestäänselvyys. Mikä hyvänsä tavarankuljetukseen tehty koppimopo on aina rekka. Jopa Trivial Pursuitin vastauksissa väitettiin Elviksen ajaneen työkseen rekkaa. Aika mairitteleva määritelmä sähköliikkeen puolen tonnin pickupille :rotfl:
  Itsekin sain kerran ajo-ohjeita Helsingin keskustassa asiakkaalta jostain ylemmän kerroksen ikkunasta. "Pysäytä siihen valkoisen rekan perään", minulle sanottiin. Yritin sitä rekkaa tähyillä, mutta tavallisesta pikkupyöräisestä pulla-autostahan siinä lopulta oli kysymys :lol:
   
 5. kautsi

  kautsi 3rd gear

  Season 4 esimerkkiä mitä on luvassa. :eek: 8)

  Iron Man truck
  [​IMG]
   
 6. SamiL

  SamiL Gearhead

  Uskomatonta. Ohjelman tietojen mukaan siinä tosiaan laitellaan vähän raskaampia vehkeitä, eikä mitään pakuja :eek:
   
 7. Zamuel

  Zamuel 1st gear

  Ihmettelin että miksi sarja alkaa 5 kaudesta. Kuvien perusteella. Aika asiallisia laitteita ohjelmassa..
   
 8. nixon

  nixon 3rd gear

  Ihan oikein suomennettu nimi ainakin ton "tuunaus"-sanan osalta. Taitaa olla tämäkin vähän liikaa myötähäpeää tuottava shou.
   
 9. 4x4_76

  4x4_76 1st gear

  Lienee taas sitä samaa huttua... kiire, osat vääriä/puuttuu/hukassa, kerrataan tapahtunutta, h-hetkeä edeltävänä päivänä koko kampe pohjamaaleissa ja yllättäen auto valmistuu nippanappa valmiiks monivärimaaluksineen. Onneks ei maxi näy ni voi jättää tonkin väliin.
   
 10. kenworth78

  kenworth78 1st gear

  Sarjahan on alkanut Valloissa jo joitakin vuosia sitten CMT:n tekemänä. Ohjelman formaatti on täysi kopio Pimp My Ride -ohjelmasta. Sinänsä ihan ok viihdettä, mutta omaan mieleen aika kevyt kenkäinen eli ei juurikaan perehdytä siihen kuinka mitäkin tehdään ja lopputulokset omaan makuun hieman liian lennokkaita, samalla luulisin niiden olevan melko haasteellisia työkäytössä. Itse työn tekee sinänsä hyvässä maineessa oleva Chrome Shop Mafia eli Picketin veljekset.

  Jos kanava näkyy kannattaa katsoa joka tapauksessa. Ja kyse on tosiaan ihan isoista nupeista, ei pakuista tai kevyistä.
   
 11. palontie

  palontie Double Gearhead

  Unohdit että välillä pidetään työntekijöiden kanssa virkistyspäivä esim pulkkamäessä :lol: :lol: .
   
 12. RockAnA

  RockAnA 2nd gear

  Itse katselin "sivusilmällä" tuota avausjaksoa. Komeita vehkeitä, tavallaan, mutta niinkuin Kenworth78 sanoi että työkäyttöön haasteellisia. Onhan se tietysti kiva rouvan käpertyä kainaloon ja katella takkatulta jossain rekkaparkissa ;) Mutta silti takka kuuluu minun mielestäni enemmän taloon kuin autoon. Taidan olla old school...
   
 13. kaierkki

  kaierkki Gearhead

  Voi hyvät hyssykät - mitä tosi teevee paskaa taas, puolen tunnin pätkä ja puolet kertaus että dajjumpikin American fädäss tajuaa missä mennään..
   
 14. kenworth78

  kenworth78 1st gear

  Älä nyt se on koukuttamista, kun me tollot katsojat ootetaan tuskissaan että jos sittenkin tulee jotakin jännää kertauksen kertauksen kertauksen jälkeen =).
   
 15. ZYN-5

  ZYN-5 Gearhead

  Eipä tuossa rakentamisesta näytetä juuri mitään...samaa kastia kuin pimp my ridet, samoja sällejäkin taas rakentaa....

  Sama kun vain esiteltäs rekkoja ennen ja jälkeen...
  Kuvan/äänen laatukin oli likempänä 90-lukua
   
 16. Zamuel

  Zamuel 1st gear

Kerro tästä muillekin!