TV ohjelma suomalaisista jenkeissä rahtia ajamassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Pannu H-D, 13.3.2022.

  1. Pannu H-D

    Pannu H-D Gearhead

    Kustom STW tykkää tästä.
  2. palotila

    palotila Gearhead

    Mikä mahtoi olla se tienpätkä jossa Atlas ja kaverinsa tulivat serpentiiniä alaspäin. Jossakin Salt Lake Cityn ja El Pason välillä? Tien nimi mainittiin mutta se tuli niin rallienglannilla jotta en saanu selvää.
     
  3. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Se pätkä oli omaan silmään kyllä täyttä käsikirjoitettua huttua.
     
  4. Rebel_1996

    Rebel_1996 2nd gear

    Kepeää viihdettä ja Amerikan ihannointia. Turun Jussia on kyllä raskas kuunnella. Hyvä sarja, lisää näitä.
     
  5. Hoovee

    Hoovee Double Gearhead

    Jep. Mitä hlvettiä, söivät muka kasviksia siellä?! Pakko olla feikkiä.

    Muut ovat sentään aitoja american truckereita, pelkkää lihaa ja pekonia. Jos annos kaipaa väriä niin sitten spröötti suolasokeriketsuppia päälle - onhan siinä purkissa sentään tomaatin kuva.
     
  6. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  7. Turnn

    Turnn Gearhead

    Se vanhempi pariskunta 30v asunut USA:ssa ja viäntää puhdasta savon murretta. Ei paljoo kantisten kans hengailtu. -Hyvä sarja
     
  8. SPORT TRUCK

    SPORT TRUCK Double Gearhead

    Se oli maisemareitti oli Moki Dugway, UT-261 Highway, Utah:ssa.

    Grillipaikka ja serpentiini alas.
    https://www.google.com/maps/@37.2741569,-109.9395176,2373m/data=!3m1!1e3

    Onhan tuo ihan katsottava sarja, tuttuja naamojakin näkyy olevan :odroll:

    Samat ongelmat sielläkin vaivaavat kalustoa kun täällä, DEF/Ab-Blue laitteet kiukuttelee, outoja sähkövikoja, typeriä tietokoneita uudemmissa autoissa, renkaat paukkuu ja asentajat ryssii, firmat kiinni vaikka pitäisi olla auki, lastukset/purut kusee ja "autokuskilla on aina aikaa"...siis asiakkaan mielestä...ihan samaa se on täälläkin.
    Jos negatiivista täytyy sanoa, niin se suomalainen musiikki on todella syvältä, ei kyllä sovi yhtään sarjaan, mutta onneksi välillä soi kunnon musiikkiakin, kuten Willie Nelson, ZZ Top, George Thorogood:a jne.

    Tietty sarjaa katsoo ihan eri silmin kun tavallinen katsoja ja täytyy vaan koittaa ymmärtää että tietyt asiat on tehty näitä varten.
    Onneksi käsikirjoitettua draamaa ei pahemmin ole ainakaan vielä ollut, puolet katsottu...tuo Moki Dugway maisemareitti nyt oli selkeästi juuri tälläinen...kukaan rahtari ei oikeasti lähtisi tuollaiselle reitille tosi elämässä jos tarkoitus on tienatakin.
     
    Kustom STW tykkää tästä.
  9. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    / juuri tuota tarkoitin kässäriasiassa.

    Mut oikeesti ihan mukava sarja pääpiirteissään.
     
  10. teddy99

    teddy99 Gearhead

    Hyvä sarja. Tykkäsin. Vaikken yleensä tykkää juuri mistään TV ohjelmista. Mutta huomasiko muut kaikkein merkittävimmän? Sarjan ohjaajina Saara ja Erika, käsikirjoitus Minna ja Saara. Merkittävää siksi, että tämä antaa uskoa Suomalaiseen naiseen. Eli ihan kaikki eivät vielä ole muuttuneet vihreän liikkeen autovihadiktaattoreiksi.
     
    tero79 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!