TVRing on ice

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Finlandese, 9.2.2014.

  1. Finlandese

    Finlandese Gearhead

  2. Holley

    Holley Gearhead

    Heh, harvoin näkee avoautoilla jäärata-ajelua.
    Ilmeisesti alkuperäinen ääni oli tuulenkohinaa pelkästään? Eikös tuon ikäisessä vielä ole 3,5 Roverin kasi, joka toimii suht pienillä kierroksilla ja kuulostaa amerikan kasilta (vs. tehokkaammat, mutta minusta ääniltään tylsemmät uudemmat TVR:t flat-kampiakseleineen). Olisi ollut hyvä lisä, mutta hyvä toki että kuvasit ja jakelit muillekin.
     
  3. Finlandese

    Finlandese Gearhead

    Juu, äänet olivat komeat, mutta valitettavasti ei ollut aikaa mikittää autoa kunnolla, joten piti jättää äänet pois. Kuvasin koko homman noin puolessa tunnissa ja sateen takia piti heittää pois n. 98% kuvatusta materiaalista..
     

Kerro tästä muillekin!