Tyhjäkäynti

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja esko, 11.11.2003.

  1. esko

    esko 1st gear

    Moi.Rupesi tuo Custom Cruiserin -84 tyhjäkäynti keljuilemaan.Kierrokset tyhjäkäynnillä liian alhaalla, sammuu vähän väliä. Ajattelin sitten säätää ruuvista kierroksia, vaan eipä siellä näkynyt olevan muuta kun vivustoon vaikuttavat säädöt.Jos jollain on tietoa ko. säädöstä,niin olisin perin iloinen jos valistaisi minua.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    OLSSISTA TIEDÄ MUT CHEVYSSÄ SÄÄDIN SIITÄ VIVUSTOSTA JA HYVÄ TULI...
     
  3. petro_din

    petro_din Gearhead

    kaasutin peli?

    holleyn kyljessä on kaks ruuvia, toinen joka jää sen jännän pyörivän puoliympyrän varaan on ns. fast idle joka on käytössäkun kone on kylmä, sitten se toinen ruuvi siinä vivussa on se normaali tyhjäkäynti joka siis on käytössä sittenku kone on lämmenny...
     

Kerro tästä muillekin!