Tyhmä kyssäri..

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja terence hill, 7.7.2009.

  1. terence hill

    terence hill Gearhead

    Miten tehdään burnout manuaalivaihteisella nii ettei hajota kytkintä/laatikkoa??
     
  2. 69

    69 Gearhead

    Jos on tilaa liikkua niin ykkösellä ajan tyhjäkäyntiä ja painan kaasun pohjaan ja sit vasemmalla jalalla jarruu sopivasti. Sit voi päästää kaasuu kun pito lähtee niin sutii helposti ja sitä vaan kakkonen tupaan ja paskavana pitenee..
     
  3. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Paikaltaan lähtiessä olen tehnyt seuraavasti; vasen tassu painaa kytkimen pohjaan, oikella kantapää jarrulle, varpailla kaasua sopivaksi ja sitten vaan lipsauttaa vasemman pois kytkimeltä. Kierrokset sopiviksi ja sitten jarrulla säätelee auton liikkumista.

    Harjoittelu paikka kannattaa sitten valita huolella:

    [​IMG]
     
  4. gremlin

    gremlin Gearhead

    :rotfl: :rotfl: Voi stana mika kuva :rotfl:
    Kait koitit selittaa etta toi viiva nyt vaan sattu tohon takapyoran kohralle kun parkkeerasit??
     
  5. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Ei oikein pystyny kun rengas pyöri vielä kun jeppe tuli koputtelemaan ikkunaan, että viittikö lopettaa ja ottaa ajokortin mukaan tonne maijaan....200e diplomi tuli :wc:
     
  6. samppa78

    samppa78 2nd gear

    TÄÄ ON PARAS KUVA AIKOIHIN!!!
     
  7. BS105

    BS105 1st gear

    nöyränä täytyy sanoa että toi yllä oleva kuva on se ainoa oikea tapa....mä vaan tein ton saman Turun keskustassa ja jälkeenpäin ajateltuna se ei ollu kauheen viisasta kun en vaan yksinkertaisesti huomannut taka vasemmalla liikennevaloissa seisovaa pollisiautoa...melkein turpaanhan siitä tuli mut onneks selvisin sakoilla(9850mk)
     
  8. skotikka

    skotikka 3rd gear

    :rotfl:
     
  9. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    masentavin kuva aikoihin, poliisi ajaa jaappanilaisella ämpärirumalla muovimonsterilla :rotfl:
     
  10. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Oletkos tosissas, melkein 10t markkaa ???

    Huh huh !
     
  11. Jza

    Jza Double Gearhead

    Mitäs siinä diplomissa luki selityksenä tuolle maksulle?
     
  12. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tokkopa sama kun yhellä kaverilla, jolle mopopoliisi sai pitkän pohtimisen jälkeen rustattua paperille "ajoi niin, että pyörät pyörivät".
     
  13. rötvä

    rötvä 1st gear

    mahtava kuva, ei oo oodeellä hienompaa vielä ollu.. onko tuo jetsoni puhelimessa vai järkyttyny ratakiskon raa'asta voimasta?
     
  14. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Joo se tais poliisipäällikölle tai vastaavalle soitella kun ei rassukka tiennyt mitä tämmösessä tilanteessa pitäis tehdä? Kaun ne sitä lakikirjaa pläräs, lopulta löysivät jotain liikenteen haittaaminen, ja selityksenä että oli tullut tahallaan paikalle polttaan kumia (oli jo toinen rengas menossa ja räjähtäny pötkötti ojan penkalla). Ja tämä tapahtui riihimäen teollisuusalueella sunnuntai iltapäivänä, muutama vuos sitten.
     
  15. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    Kun kukaan ei just tähän vastannut, niin suosittelen seuraavaa: Hanki linelock jolla lukitset ennen burnista etupyörät lukkoon napin painalluksella ja molemmat jalat jää vapaaksi itse asiaan :rotfl:

    Si! :rotfl:
     
  16. Rusty

    Rusty Double Gearhead

    Aiheutit siis suurta vaaraa kanssa-autoilijoille :odroll: Mitä se muuten tykkäs kun päätit mennä ikuistamaan tilanteen?? :lol:
     
  17. terence hill

    terence hill Gearhead

    Vai linelokki? Saakos sen asentaa ihan normi laitteeseen? Kyssäri o pyöriny vaa mieles ku katsatusmies oli hajottanu ristikon yhdestä mussesta jarrudynamometrillä;kaasuu piruste ja kytkin ylös....
    Tuo volvon kuminpolttokuva o loistava!
     
  18. Stone

    Stone 3rd gear

    :rotfl: Voi helevetti! Onko tosi juttu? Kyllä taas nukkuu yönsä hiukan paremmin kun tietää, että turvallisuutemme on näinkin etevien virkavallan edustajien toimesta taattu! :D
     
  19. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Kaveri otti ton foton, tossa vaiheessa istuskelin jo corollan takapenkillä sen toisen jepen kans.....ainiin sen muistan vielä, että mulla ei ole kuulemma enään koskaan mitään asiaa riihimäelle tolla volvolla :rotfl:
     
  20. FuryIII '71

    FuryIII '71 Double Gearhead

    Ei oo linelokki sallittu, mikäli meinaat leimalle viedä. Mut jos teet sille esim. sellaisen pienen umpinaisen kotelon tai pystyt muuten sen piilottamaan niin... Mutta näinhän siis ei saa tehdä. :soosoo: :poff:
     

Kerro tästä muillekin!