Tyhmä Quadrajet kysymys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja sbc327, 22.9.2007.

  1. sbc327

    sbc327 Gearhead

    Auttakaa viisaammat hölmöä. -79 350 chevy ja quadrajet. Kaasarin etureunassa on kaksi pientä alipainelähtöä. Toinen kuskinreunassa alhaalla ja toinen aapparin puolella juuri bensasuodattimen yläpuolella. Mieli tekisi tarjota jompaan kumpaan jakajan alipainesäätimen letku, mutta kun molemmissa on tyhjäkäynnillä täysi alipaine (mittarilla todettu).
    Missä vika?
     
  2. Piilofarkku

    Piilofarkku 1st gear

    säätö

    kaasari o väärin säädetty?! Toises ei pitäis olla alipainetta tyhjäkäynnil, kanava jää kaasuläpän yläpuolelle jolloin ei tuu alipainetta. Kaasuläppää kii, soppaa kohalleen, jakajan ennakko kohalleen kans... Kyl aik vanhatki saa säädettyy, co-mittari olis tietenki hyvä apu. Kotikonstein koita saavuttaa mahdollisimman kova alipaine, eli kone käy hyvin ja tietenkin oikeella tyhjäkäynti alueella, 600 - 900 rpm...
     

Kerro tästä muillekin!