työjarrut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja KiRu, 16.7.2006.

  1. Vani76

    Vani76 Gearhead

  2. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Noi uretaani pinnoitteiset on hyviä ja hautakivi hommissa tuli niitä opittua arvostamaan

    Mutta autojen kanssa rassatessa, tuntuu et se selkämys pilkkoo lian pienemmiksi partikkeleiksi jotka sitten "imeytyy" nahkaan helpommin ja kädet on siten vaikeemmat pestä


    Onko mitään paikkaa suomessa missä sais sovitettua autoasentajan kirurgkin hanskoja, eli sellaiset mitkä kestääkin muuta kuin nurkassa seisoskelua

    Ja onko mitään mallia hanskoissa joka ei ois tarkoitettu orangille jolla on saman pituinen pikkusormi kuin nimetön, itellä ja kait kaikilla ihmisillä pikkurillin liittymiskohta on alempana kuin nimettömän ja pituuskin on lyhyempi
     
  3. OpaS

    OpaS Gearhead

    Guide 650, tosin ei sovi otsikkoon kun eivät jarruta työntekoa, näillä voi vaikka soittaa kitaraa. Suomalaiset leikkuupuimurit valmistetaan tällaiset kädessä.

    Guide 585 toimii erilaisissa läträyshommissa.

    Guide 308 taisi olla se malli mitä kehuivat markkinoiden ohuimmaksi viiltosuojahanskaksi, peltihommissa erinomaiset.

    Toolsilta löytyy
     
  4. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Juu...pisteet täältäkin guiden viiltosuojahanskoille!Töissä meillä noita ja on ihan huiput...toi hanskojen käyttö on varmaan vähä totuttelukysymys.Töissä ei voi olla ilman,peltiä kun käsittelee kokoajan niin haavoja tulee väistämättä,hanskojen kanssakkin.Jos oot tottunu tekemään ilman ni tuntuu varmaan että ihan perseestä,ei tuntumaa jne.

    Mut kun niitä vähän aikaa käyttää niin ei osaa olla ilman.Plus ite tykkään käyttää,niin ei tule kaikenmaailman pikkunihraumia ja haavoja,uskaltaa vähä ronsimmin operoida.Ja kun öljyssä yms jarrupölyssä ja ties missä lapaset,niin ei varmaan ihan parasta tee kun vekki tulee ja sitä paskaa menee siihen.
    Ja vielä lisäks se että hanskan alla on ainakin suht. puhdas käsi,jos tarvii puhelimeen vastata tai vaikka naamaa pyyhkiä.Ei oo joka paikka ihan öljyssä ym. mihin oot koskenu.Jokainen tyylillään mut ei pidä heti dumata,varsinkin jos kokemus hanskoista on hitsarinräpylä...tommoset guiden viiltosuojat on kuin toinen iho,ei mitään ongelmia pyöritellä muttereita jne.

    Edit.Meillä siis röessä noita guiden 315 hanskoja,joita käytän päivittäin.Sit on jotain muitakin malleja,ohuempia semmosia mutta ne ei suojaa juuri yhtään.Ja tietysti talvimalli löytyy ja joitain kumihanskoja.
     
    Muokattu: 31.1.2017
  5. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Kauan noissa guideissa pysyy pinnoite kiinni

    Aiemmin mainostettuja 8€/10 paketti tahtoo olla sellaiset et illasta saa nakata roskiin, kun purrit on paennut sormista
     
  6. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Motonetista oon noita 10 paria kympillä hanskoja ostanu, ei niistä mikään pinnoite karkaa.

    Öljyisiin hommiin kannattaa pitää samoja hanskoja, turha jokaista paria on erikseen sotkea.

    Itse oon noista tykännyt, antaa vähän suojaa ja pitoa öljyisiin osiin.
     
  7. valpas

    valpas Gearhead

    Eli Tools Tampereella on se ex-Tampereen Insinööritoimisto, ja AGA, Nekalassa-
    Pitääpä poiketa kokeilemassa noita viiltosuojahanskoja. Aukeekin aikaisin.
     
  8. Naumasto

    Naumasto 3rd gear

    Pysyy kyllä,siihen asti vähintään kun alkaa olla vaihtokunnossa hanskat muutenkin.On osa käyny jopa pesukoneen kauttakin työrytkyjen seassa,ei juurikaan vaikutusta.
     
  9. paikkatakki

    paikkatakki Gearhead

    Noita samanlaisia minäkin olen käyttänyt. Yleensä ostan useamman paketin kun ovat tarjouksessa, niin riittää pidempään. Nyt onkin viimeinen paketti taas avattu. Öljynvaihtohommiin saisi ehkä kuitenkin olla eri hanskat, kun melkein joka kerta onnistun öljyämään hanskat myös selkäpuolelta.
     
  10. Nikuzai

    Nikuzai Gearhead

    Itellä patron muistaakseni lukee sormikkaan selässä ja niissä ei montaa päivää pinnoitteet pysy

    Ne muuttuu kangashanskoiksi melkosen nopeesti, mutta toisaalta ei alle euron pari hinnalla voi odottaakkaan vuosia kestäviä hanskoja

    Sitä en ole saanut aikaseksi et kokeilisi rubbercomp;illa maalailla niitä, sopiva teline mihin laittaa yöksi kuivumaan ja suihkasta kumimaalit kulumiin
     
  11. NonSenCe

    NonSenCe Gearhead

    guiden hanskoja erilaisia itsekin oon käytellyt.

    mutta onko noita työhanskoja saatavissa isommassa koossa kuin 11. tiedän pari "lapiokättä" joilla on aina vaikeuksia löytää tarpeeksi isoja kokoja hanskoja.
     
  12. valpas

    valpas Gearhead

    Öljynvaihdossa olen käyttänyt semmosia ohuita muovisia läpinäkyviä 50kpl pakkauksissa myytäviä kertakäyttö käsineitä. Muutaman euron maksaa nippu. Väljiä ovat, mutta kestää tinneriä, ja kaikkee liuotinta aika hyvin.
     

Kerro tästä muillekin!