Työkaluvaunut

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Työkalut, koneet ja tarvikkeet', aloittaja el borrachitos, 20.8.2009.

  1. KALE

    KALE Gearhead

  2. teepee

    teepee Gearhead

  3. mke77

    mke77 Gearhead

    IKH:n vaunuu myydään 700€ työkaluineen.. eikä siel oo edes kauheesti ylimäärästä...ja siin vaunus työkalut on jaotettu viel niin et laatikossa on 3me-alustaa mitä voi vaihdella... mul o töis stahwillen vaunu..jos o alunen/laatikko...ni se o hiukka pepusta!! yks laatikko esim.pelkkiä ruuvareit :x
     
  4. Aki_A

    Aki_A 1st gear

    Itellä 2kpl näitä: http://kauppa.savenmaa.fi/filemanager/productpics/3295picture4Upload.jpg Keskinen myy kohtuu hintaan... 2kpl reilu 150€ hinta/laatu suhde musta ok, työkalut pysyy järjestyksessä pienellä vaivalla ja kulkeutuu helposti ruuvaus paikalle että riittää omaan talli ruuvaamiseen :)

    Ei tiiä vaikka joskus tulis kolmaski hommattua :lol: vähän erityyppiset työkalut erivaunoissa, sähköhommiin ym pikkutöihin oma ja isompaan ruuvaamiseen oma ym..

    Mutta eihän tota voi esim noihin ikh vaunuihin verrata mutta 250..400€ yhdestä vaunusta ilman ylälaatikostoa on vielä liikaa omaan käyttöön... :odroll:
     
  5. Radon

    Radon 1st gear

    Kannattaa kuitenkin muistaa että nuo kärryt aika erikokoisia, esim. 2kpl noita sarvenmaan vaunuja noilla ylälaatikoilla on suunnilleen saman kokoiset mitä yksi tuollainen ikh:n alakärry ja sarvenmaan kärryn alaosa on lähinnä kaappia niin ero on vieläkin isompi todellisuudessa.
     
  6. sfidu75

    sfidu75 1st gear

    Työkaluvaunu Huutokappa.com:ssa
    Huutokappa.com kauppaa vaunuja
    http://www.huutokaupat.com/fi/v/36973

    Tänään kävin Lahden Puuilossa ja sama vaunu oli 499€ sis alv 24€
    Myyjän kanssa keskustellessa tulin maininneeksi et netissä on samavaunu Huutokauppa.com myynnissä myös, ja hinnat huitelee 800-1000€ 0%alv

    Myyjä valaisi kyseisetä yrityksestä et he hakevat vaunut heiltä jo 6kpl, ja myyvät Huutokauppa.com:ssa eteenpäin.

    Yrittäjällä on katteet kohdallaan jos esim: 900€ per vaunu saa ja vielä 0%alv
     
  7. RAL9005

    RAL9005 Gearhead

    Huutokaupoissa hinnat nousee aina korkeammalle kuin mitä tavaran oikea arvo on. Nettihuutokauppa ei tee näköjään poikkeusta. Sen takia uutta tavaraa ei kannata huutokaupoista ostaa. Vanhassa tavarassa voi saada rahalle vastinetta. Kaikki voittaa.
     
  8. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Juuh, huutelu kaupoissa nousee. Mutta toisaalta, tuotteesta josta tavis kuluttaja ei todennäköisesti pysty kovin nopeasti muodostamaan sen todellista arvoa, voidaan pyytää hinta sen mielikuva-arvon mukaisesti, eli melkein ihan mitä tahansa. Samalla periaatteella myydään asuntoja ja autoja. Kannattaa poiketa Taavi-Taviksesta niin saa puolet halvemmalla.
    Ite saan ilmasiks, mut joskus joudun sen eteen tiskaamaan.
    Täh? :eek:
     
  9. speedy

    speedy Double Gearhead

    Huutelukaupoista puheenollen, oon kattellu työnkaluja viimeaikoina Huutelunetissä, ja tässä eräänkin tehomyyjän kaupassa oli helppo huomata miten ns. omaporukka vedättää hintoja. Eli lähes kaikissa kohteissa saman nimmarin huutaja, ja ristiin rastiin samaa tavaraa näillä huutajilla , no tämähän ei nyt mitään uutta sinänsä ...
     
  10. solar4

    solar4 2nd gear

    Clas Ohlsonissa on taas tämän viikon vaunut 199eur. Kävin noukkimassa sellaisenkin, entuudestaan (jo täyteen tungettu) Bilteman vaunu. Kyllä omasta mielestä toi Biltsikan parempi on, mutta ei sataa euroa parempi.. Clasun vaunu on samalla laatikkomäärällä mutta 15cm matalampi ja hyllyt vähän vempulamman oloiset. Silti hyllykiskot ja tukevuus on valovuoden edellä noita kaikkein halvimpia (joita myydään välillä kalliimmalla). Clasunkin vaunu on sen oloinen että sen päälle voisi autonosturilta laskea vaikka vaihteiston ilman että koko paletti räjähtää.

    BTW, Niksipirkkamaisesti Ikean lusikkalokerikosta saa näppärän työkalulokerikon vaunuun, ei maksa kuin pari kolikkoa ja samassa voi vetäistä maittavat hevoslihapullat kans ;)
     
  11. -vellu

    -vellu Gearhead

Kerro tästä muillekin!